Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על 205.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 96-הזרקה.

איזה שמן ממולץ לרכב הנ"ל(לחורף עם יש הבדל בין החורף לקיץ מבחינת שמן רצוי).

בחורף שעבר ההתנעות היו דיי קלות,פעם ראשונה בלי גז בכלל....היום כדי להניעה אני צריך כמה שניות עם הגז,מה גרם לכך?יש אפשרות לשפר את ההתנעה?

sani

פורסם

עוד שאלה שמציקה לי,הקלאץ' התחיל להפריד לא טוב,שאלתי את בעל מוסך והוא אמר שעדיף לא לגעת בקבל קלאץ' כי זה יקצר את חיוו ביותר מחצי.זה נכון?!יש צורך למתוח אותו הוא להמשיך ככה עד שיגיע יומו?בנתיים זה ממש מעצבן,בכל העברת הילוך אני מרגיש את את החיכוך בידית ההילוכים כתוצעה מהשילוב.

ד"א יש לזה השלכות לגבי הגיר עצמו?

sani

פורסם

שמן מנוע:

למנוע שורף שמן - 20W50

לא שורף - 10W40 או 15W40

להתנעה קלה יותר בצע ניקוי מע' דלק ואינפוזיית ניקוי לתאי השרפה בראש.

בעת התנעה, פתח את מתג ההצתה המתן עד שתשמע מעין "קליק" מהמש' דלק, תן נגיעה אחת בדוושת האוץ והתנע.

מתיחת כבל מצמד - יש להגיע למצב שבו דוושת המצמד תהיה מפולסת עם דוושת הבלם.

באם הנך מרגיש שילוב קשה/מאולץ, וכבל המצמד מכוון היטב, בצע לחיצה כפולה על הדוושה בעת החלפת ההילוך.

כן, השילוב הקשה משפיע על הגיר. הוא שוחק את הסינכרונים.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

נכון,אני גם מרגיש את החיכוך כשאני מעביר הילוך,אבל בקשר לשאלה האם לבצע מתחיתה של הקבל לא עניתם,כדי או שזה יקצר את חיו של הלאץ' בצורה כל כך משמעותית?

sani

פורסם
נכון,אני גם מרגיש את החיכוך כשאני מעביר הילוך,אבל בקשר לשאלה האם לבצע מתחיתה של הקבל לא עניתם,כדי או שזה יקצר את חיו של הלאץ' בצורה כל כך משמעותית?

דעתי היא, ויתקנו אותי המנוסים, שמתיחת כבל הקלאץ' תגרום לבלאי אך ורק לכבל, ולא לקלאץ' עצמו.

במקרה זה, עלות החלפת הכבל היא מזערית בלבד לעומת עלות שיפוץ הגיר שנפגע כעת!

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
דעתי היא, ויתקנו אותי המנוסים, שמתיחת כבל הקלאץ' תגרום לבלאי אך ורק לכבל, ולא לקלאץ' עצמו.

במקרה זה, עלות החלפת הכבל היא מזערית בלבד לעומת עלות שיפוץ הגיר שנפגע כעת!

בברכה,

שחף בן צבי.

טעות!מתיחת הכבל מעידה על קלאץ שחוק, אשר מתיחתו אומנם מקלה את החלפת ההילוכים,

ומהווה ברירת מחדל בין לשחוק את הסינכרונים, אבל המתיחה אמורה להיות מדודה, למתוח עד הנקודה,

שההילוכים נכנסים בקלות וזהו, לא יותר מכך.!

מצמד מפריד גבוה מעיד על סוף ימיו!

מצמד מפריד גבוה ומחליק, ושיחרור מתיחת הכבל לא עוזר, מעיד על מצמד גמור הזקוק להחלפה מיידית!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כמו שמותחים את הברקס באופניים שהוא נגמר

אז זה עוצר אבל עדיין הברקס גמור

למתתוח כבל קלאץ זה זמני בלבד ואם ללא מתיחה הקלאץ לא מפריד טוב סימן שהוא זקן ויש להחליפו. למתוח את הכבל עדיף מלנסוע ככה, אתה שוחק את הגיר.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

שורה תחתונה,כדי למנוע בלאי של הגיר יש צורך למתוח את הקבל או לא?! יש לציין שתופעה זו אינה קבוע,הקושי בהעברת ההילוך מופיה מידי פעם(בדר"כ בבוקר,כנראה בגלל טמ"פ שמן הגיר שהוחלף לא מזמן)

sani

פורסם
טעות!מתיחת הכבל מעידה על קלאץ שחוק, אשר מתיחתו אומנם מקלה את החלפת ההילוכים,

ומהווה ברירת מחדל בין לשחוק את הסינכרונים, אבל המתיחה אמורה להיות מדודה, למתוח עד הנקודה,

שההילוכים נכנסים בקלות וזהו, לא יותר מכך.!

מצמד מפריד גבוה מעיד על סוף ימיו!

מצמד מפריד גבוה ומחליק, ושיחרור מתיחת הכבל לא עוזר, מעיד על מצמד גמור הזקוק להחלפה מיידית!

בברכה

צביקה

אהה..

אני פשוט התעלמתי ממצב הקלאץ' והתייחסתי רק לכבל הקלאץ' והגיר.

אבל בגדול זה מה שהתכוונתי.

תודה על ההחכמה צביקה!

וסליחה על ההטעייה.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...