Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב טיפול 10000 לB4 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[h=2]טיפול 10000 לb4 שנת 2006[/h]

האוטו עבר 147k וקיבלתי הצעת מחיר במוסך מורשה.

הצעת המחיר כוללת שמן מנוע, פילטר דלק, נוזל בלמים, נוזל קירור ופילטר קירור.

לאחר הנחה הם דורשים 1250 כולל מע"מ זה יקר או סביר?

אם למישהו יש המלצה על מקום טוב ולא יקר באיזור הקריות גם מעולה.

פורסם

אם אתה לא בטוח לגבי המחיר, עדיף אולי שתקבל עוד הצעת מחיר ממוסך אחד או שניים ותראה מה הם מציעים.

כך תוכל לקבל אומדן אם יהיה פער מחירים.

פורסם

תבדוק עוד הצעת מחיר, נשמע לא הכי חסכוני שאפשר. אגב,בסובארו הפילטר דלק נמצא מתחת למושב האחורי, ואין שם פילטר באמת. זה רשת סינון שיושבת על המשאבת דלק. אז קח את זה בחשבון שתבדוק את הביצוע של העבודה.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

לפי דעתי: תוכל לגשת למוסך "ציון" לייד איקאה, ולקבל הצעת מחיר ופירוט לגבי כל סעיף וסעיף. חבל לך לשלם כפול.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אחרי התמקחות הם הורידו ל1000 שגם זה נשמע לי יקר...

יש המלצה על מוסך טוב במחירים שפויים בקריות דגש על אמין?

אני פשוט לקראת טסט גם ויש לי גם נזילה מהמים של המגבים אבל אמרו לי שלא מכשילים על זה טסט.

שורה תחתונה לא יותר מ600 או 700 אתם אומרים?

פורסם

זה נשמע יקר, גם לדעתי 600-700 זה הגג, ואולי תראה מי מחברי "כנופיית הטיפולים השוטפים" אולי נמצא בצפון ויחסוך לך את הכסף של העבודה, אני את הטיפול 10000 שלי עשיתי לפני כמה ימים עם אחד מחברי הכנופייה בירושלים, בכל מקרה מה שתחליט לנכון, לדעתי עד 700 שקלים לטיפול זה סביר.

פורסם
אחרי התמקחות הם הורידו ל1000 שגם זה נשמע לי יקר...

יש המלצה על מוסך טוב במחירים שפויים בקריות דגש על אמין?

אני פשוט לקראת טסט גם ויש לי גם נזילה מהמים של המגבים אבל אמרו לי שלא מכשילים על זה טסט.

שורה תחתונה לא יותר מ600 או 700 אתם אומרים?

בקשר לנזילת מים של המגבים - האם אתה רואה את הנזילה ברגע שאתה לוחץ על הלחצן של המתזים?

אם כןף אפשר לסדר את זה די בקלות ע"י בדיקה ומעקב אחרי כל צינורות המים שהולכים ממשאבת המים והמיכל (נמצא מעל הגלגל הקדמי-שמאלי), וזיהוי הצינור הסדוק/ישן/קרוע, סביר להניח שהנזילה משם, זו בעיה ידועה ברכב הזה, אחרי מספר שנים הצינורות פשוט מתייבשים ונסדקים אך הפתרון פשוט:

לקחת צינור רגיל של תמי 4 (כמו של הברזים הקטנים) ולהחליף את הצינורות המקוריים, הם בדיוק באותו קוטר ונכנסים בלחץ לכל החיבורים של הצינורות הישנים, עשיתי את זה לפני חודש בערך אצלי ברכב וזה לקח משהו כמו חצי שעה.

שלומי

פורסם (נערך)

20 דקות ?! יותר נראה לי כמו 2 דקות, מזכיר לי שראיתי לא פעם בטיפול שרשום פילטר אויר, פילטר מזגן, ופילטר פחם., מה זה פילטר פחם, זה אף אחד לא יודע, העיקר שהוא עולה 68 שקלים.

לגבי המתזים, אפשר להשתמש בצנרת של אקווריום, מה שהולך מהמשאבת אויר זה אותו הצינור בדיוק עולה 2 שקל למטר. או פשוט לחתוך את הראש שמתחבר המחבר\לפילטר שלו (לקצר אותו ב ס"מ אחד) ולחבר שוב זה הכל.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

היי נתי,

ראשית, מה זה פילטר קירור?? אין מושג כזה.

על פניו נראה מחיר סביר אולם איני יודע היכן אתה מבצע אתץ הטיפול איזה סוג שמן או מסננים נוזל קירור, מקורי חלופי.

פורסם

לפי דעתי במחיר שכזה ובמוסך שכזה. הכל חייב להיות מקורי ושמן סינטטי מלא.

אבל זו לא הנקודה פה בכלל.

• תוכן חדש...