Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקנתי מגבר KICKER KX650.4

מחובר לו סאב וקומפוננט

הבעייה שלא הבנתי, מאחורי הסאב יש כפתור "גבוה" ו"נמוך"

ההגיון אומר שהסאב צריך נמוך וגם לחתוך אותו נמוך בקרוס על המגבר, והקומפוננט צריך בינוני עד גבוה

כלומר הכפתור הגבוה ולחתוך אותו באמצע במגבר

אני צודק?

אם כן למה בחוברת התקנה כתוב לא לשים אחד על גבוה ואחד על נמוך?

כשניסיתי לשים את שתיהם על נמוך בקומפוננט לא שמעו טוב

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם

בגישור שאליו מחובר הסאב אתה צריך להעביר למצבLPF ובקידמיים תעביר או FULL RANGE או HPF ותכוון ובקרוס, כאן הבחירה תלויה בשמיעה שלך.

וברור שכניסת לשים LPF על הקומפוננט לא שמעו טוב...הוא לא מיועד לזה, קומפוננט אמור בעיקרון לתת מיד-באס וגבוה, מה שהוא לא קיבל במצב LPF.

ג'ניה

:king:

פורסם

נו בסדר אבל זה לא קשור לשאלה שלי, לפי מה שאתה אומר כן צריך לשים אחד על גבוה ואחד על נמוך

השאלה שלי היא למה כתוב בחוברת שלא לעשות את זה

בגישור שאליו מחובר הסאב אתה צריך להעביר למצבLPF ובקידמיים תעביר או FULL RANGE או HPF ותכוון ובקרוס, כאן הבחירה תלויה בשמיעה שלך.

וברור שכניסת לשים LPF על הקומפוננט לא שמעו טוב...הוא לא מיועד לזה, קומפוננט אמור בעיקרון לתת מיד-באס וגבוה, מה שהוא לא קיבל במצב LPF.

ג'ניה

פורסם

ג'ניה

עדיף לשים FULL RANGE לסאב ולחתוך דרך הרדיו דיסק :). (אם אין קרוס של תדרים על המגבר).

פורסם
עדיף לשים FULL RANGE לסאב ולחתוך דרך הרדיו דיסק :). (אם אין קרוס של תדרים על המגבר).

האא? יש על המגבר גם קרוס וגם אפשרות בכפתורים שכתוב

HIGH ו LOW

על החוברת כתוב שאם רוצים HIGH שמים רק על HIGH ואם רוצים LOW אז רק LOW

ברגע זה, זה על שתיהם ושומעים מעולה, השאלה זה למה זה אסור?

פורסם
ג'וקר אתה אומר את זה כי חיתוך דרך תדרים יהיה יותר מדוייק ויפתח קצת יותר אפשרויות עכשיו נגיד ובמגבר יש גם באס וטראבל(צריך לאפס אותם נראה לי) והמגבר עושה את החיתוך בצורה מאוד מדוייקת עדיין אתה ממליץ לחתוך דרך הרדיו דיסק?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

צודק זו גם אפשרות.:wink:

לפותח התר'ד-אני חושב שכדאי שתקרא שוב בהוראות, אולי לא הבנת נכון.

אין שום סיבה שאני מכיר לפחות שאוסרת על מצב שכזה.

מקסימום תתקשר לחברת קיקר ותשאל אותם למה זה אסור.

ג'ניה

:king:

פורסם
צודק זו גם אפשרות.:wink:

לפותח התר'ד-אני חושב שכדאי שתקרא שוב בהוראות, אולי לא הבנת נכון.

אין שום סיבה שאני מכיר לפחות שאוסרת על מצב שכזה.

מקסימום תתקשר לחברת קיקר ותשאל אותם למה זה אסור.

ג'ניה

תגיד לי מה אתה מבין ממה שכתוב:

"Warning - use only high or low level not... both"

אני חושב שזה דיי ברור..

ובהסבר השני כתוב:

Signal can be unput into the amplifier using either the low level RCA input connection or the high level (speaker level)

connections/

using the low level RCA connectons is the preferred method.

use the high level unputs only if your head unit does not have low level rca type outputs

אולי אני טועה וזה בכלל לא מדבר על הלחצנים האלה?

פורסם
ג'וקר אתה אומר את זה כי חיתוך דרך תדרים יהיה יותר מדוייק ויפתח קצת יותר אפשרויות עכשיו נגיד ובמגבר יש גם באס וטראבל(צריך לאפס אותם נראה לי) והמגבר עושה את החיתוך בצורה מאוד מדוייקת עדיין אתה ממליץ לחתוך דרך הרדיו דיסק?

לא הבנתי כל כך את דבריך.

המלצתי על כך למי שיש לו שלושה אפשרויות בלבד. (HI,LOW,FULL).

מאחר וחיתוך דרך הקרוס של הרדיו דיסק (לדוג' אצלי) נותן אפשרות של 100 HZ. מה ש LOW בדר"כ לא נותן חותך מ 80HZ ומטה. לכן אצלי לדוג' אני נותן FULL וחותך ע"י הרדיו דיסק.

פורסם
איזה סאב ואיזה קומפוננט חיברתה למגבר הזה?

אתה תיהיה מחר במפגש?

דוטק 6

וסאב של פיור אקוסטיק שעלה לי 200 שקל אבל אני מבסוט ממנו תאמת.

ועד שיגיע לי הסולובאריק הוא יהיה פה

פורסם
מה שציטטת מהמדריך מדבר על כך שאתה יכול להשתמש או בכניסת הRCA של המגבר או בכניסת HI OUTPUT שמיועדות למקרה ואין לך יציאות RCA ברדיו דיסק ועלייך להשתמש ביציאות לרמקולים.

האאא כלומר אני בכלל טועה ומדובר על הכניסה הזאת הטורית?

זאת שאמרו לי פעם שזה חיבור ישן?

• תוכן חדש...