Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא משנה אם יש לך את המחשב המהיר בעולם, צוואר הבקבוק הגדול במחשב הוא כמעט תמיד הכונן הארד דיסק.

אתה תמיד תרגיש הבדל גדול ברגע שתחליף.

כמו שכתבו לך מעלי אם החלטת לשדרג שיהיה ברור שאתה לא קונה שום כונן SANDFORCE כי יש להם היסטוריה של כשלונות.

סאמסונג (הסידרה 850 שלהם טובה) וגם אינטל. הייתי הולך יותר עם הסאמסונג כי באינטל אתה משלם יותר על שם החברה מאשר על החומרה עצמה.

גודל של 256\250 זה המינימום המומלץ למערכת הפעלה + קצת חמוצים. אל תקנה משהו יותר קטן כי עם הזמן זה פשוט יתמלא לך.

בהארד דיסקים של SSD ככל שהנפח יותר גדול ככה גם המהירות שלו עולה.

עריכה אחרונה על ידי Uzi4u2
8)
פורסם

לגבי SSD - בדוק אם אתה יכול להתקין אותו בנוסף ל-HDD. אם יש במחשב תושבת M2 תוכל להנות משני העולמות - גם המהירות של ה-SSD וגם היציבות והנפח של HDD סטנדרטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נשים שניה את ה SSD בצד, ונחזור לדיון לגבי הזיכרון:

פתחתי את המחשב וצילמתי את הזיכרון (תוצרת סמסונג)

Samsung_Memory_small.jpg

הסיבה המקורית שבגללה רציתי לקנות סטיקים חדשים לגמרי היא כדי לשמור על תאימות מלאה בין הזכרונות - אז בהמשך לאותה מגמה חיפשתי סטיק של 4 ג'יגה על פי המספר המופיע על הזיכרון שבמחשב ( M471B5173BH0-CK0 ) ומצאתי רק סטיקים שנשלפו ממחשבים חדשים של לנובו במסגרת שדרוג והמחיר כולל משלוח לארץ יוצא באזור ה 250 ש"ח, לא זול לסטיק של 4GB.

וכאן נשאלת השאלה עד כמה חשוב שהסטיק הנוסף יהיה זהה לחלוטין לסטיק הקיים ומה הבעיות שיכולות לצוץ במידה והם לא זהים.

פורסם

איני יכול לתת לך תשובה מוסמכת, אבל במחשב שלי שני סטיקיםב ני 4 ג"ב - אחד של סמסונג והאחר של קינגסטון (לא זוכר מה המקורי ומה זה שהותקן על ידי חבר פורום מתוך המלאי שבחנותו) ולא נתקלתי בשום בעיה מיוחדת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם לי היו בעבר שני סטיקים שונים של 4GB והכל עבד מצוין.

היום אני עם אחד של 8GB של CRUCIAL.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
גם לי היו בעבר שני סטיקים שונים של 4GB והכל עבד מצוין.

היום אני עם אחד של 8GB של CRUCIAL.

כל עוד הזכרון תקין אין בעיה אם תשתמש ברכיבים של חברות שונות, גם עם תזמונים שונים, הלוח "מתקן" את ההבדלים בינהם, מאיט את המהיר מבינהם.

במקרים נדירים יהיו בעיות תאימות אשר יובילו למקרים הבאים: מחשב לא נותן POST, מסכים כחולים, ריסטרטים פתאומיים ובכלל התנהגות לא תקינה של המחשב.

היום כבר מומלץ לרכוש זכרונות 1.35V שכן רוב הדגמים שנתקלתי בהם היום, במעבר על ה DATASHEET שלהם ניתן ללמוד כי מתאימים גם ל1.35V וגם ל1.5V.

אני בדר"ך בחנות משתמש בזכרונות של המותגים הבאים לניידים - KINGSTON / PATRIOT / SAMSUNG / TRANSCEND.

תקלות קורות וזכרונות תקולים יש גם אצל החברות הידועות.

חג שמח.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
כשהתחלתי לקרוא קצת בנושא ראיתי שיש אינסוף מותגים ותהיתי אם יש באמת הבדל בין הזכרונות. ראיתי זכרונות של סמסונג, קינגסטון Corsair, Crucial, G.skill, ועוד, כשלמעט סמסונג שפשוט מוכרים זיכרונות ליתר יש אפילו "מותגים" של זיכרון (לדוגמה Corsair Vengence). ואז, כדי להוסיף בלבול, יש מתח רגיל (להבנתי 1.5V) ו Low voltage (להבנתי 1.35V).

הזיכרון שקיים במחשב ושכנראה המחשב צריך הוא DDR3 1600, אז מי עושה לי סדר בבלגאן המותגים והמפרטים?

קינגסטון\סמסונג וכאלו הם סוג של מותר,כמו שכתבו בנושא הSSD שגם שם אינטל\סמסונג\ועוד גם מותגים,לכן יותר אמינים\נפוצים.

אין יותר מדי הבדלים וגם אם יש לא חושב שמשמעותיים (לא נגיד שאתה מחפש מערכת קירור מיוחדת\צלעות וכו'..)

בכל מקרה ממליץ על קינגסטון,זה מה שיש לי לאורך שנים ארוכות וגם לאנשים שהמלצתי,אפס בעיות.

כי מערכת 32 ביט לא יודעת להתמודד עם יותר מ3.25GB RAM) ותבדוק איזה זכרון כרגע יש לך. הזכרון עם מתח נמוך נקרא גם DDR3L.

רגע של קטנוניות :p זה 3.5 ולא שלוש ורבע ;)

Untitled.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...