Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני כחצי שנה החלפתי אלטרנטור שהלך, האלטרנטור הקיים גם עומד ללכת, הוא מספק לי 13.7v בלי עומסים , יש לפעמים נפילות מתח שמגיעות ל12.7v (בגלל הסאב) , אני מעוניין לשדרג את האלטרנטור, שיהיה יותר עמיד לנפילות מתח, האם אפשר לעשות את זה? יש לי את האלטרנטור השני לניסוי, ואני מעדיף לעשות את זה לבד כדי לדעת קצת יותר, יש מישהו שיכול לעזור לי בזה? ואם לא אז איפה אפשר לשלוח אותו לשיפוץ?

תודה רבה!

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

יש מקום בראשון לציון , שמתמחה בתיקון.

איזה רכב יש לך?

אני רכשתי אלטרנטור ממכמן. מחו"ל.

זה לא זול אבל זה יתן לך שקט לכמה שניים.

פורסם

לא ברור לי למה החלטת שהאלטרנטור עומד למות. בסרק אם דורשים ממנו זרם גדול מדי הוא לא מסוגל לספק את המתח (למשל אצלי עם אורות דולקים בסרק וסיבוב הגה מתוגבר חשמלית המתח יורד ל13V).

פורסם
שלום לכולם, לפני כחצי שנה החלפתי אלטרנטור שהלך, האלטרנטור הקיים גם עומד ללכת, הוא מספק לי 13.7v בלי עומסים , יש לפעמים נפילות מתח שמגיעות ל12.7v (בגלל הסאב) , אני מעוניין לשדרג את האלטרנטור, שיהיה יותר עמיד לנפילות מתח, האם אפשר לעשות את זה? יש לי את האלטרנטור השני לניסוי, ואני מעדיף לעשות את זה לבד כדי לדעת קצת יותר, יש מישהו שיכול לעזור לי בזה? ואם לא אז איפה אפשר לשלוח אותו לשיפוץ?

תודה רבה!

אנא ציין את הפרטים הבאים:

1. סוג הרכב.

2. הזרם הנקוב של האלטרנטור המותקן ברכבך.

3. כמה זרם צורכת המערכת לפי דף הנתונים ?

4. האם שידרגת את הכבלים של האלטרנטור ?

הפרטים נחוצים בכדי לנסות לחשב את הספק האלטרנטור הנדרש.

איזה כייף לי :)

פורסם

טויוטה קורולה 2008 גיר רובוטי , נתונים אבדוק מחר, איך אני משדרג את הכבלים?

תודה רבה!

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...