Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד באיזור הרצליה פיתוח (ובקרוב פתח תקווה), איפה באיזור יש מכון שטיפה שאפשר לסמוך עליו לשטיפה חיצונית + פנימית? (ואולי אפילו גם פוליש?)

פורסם

אני הולך למות מכמה שעולה שטיפה במקום כזה? האתר נותן להם פיל של מאוד פנסי. סה"כ בנסיעה היום יומית שלי האוטו עובר דרך עפר אחת ומתלכלך מדי פעם, בגלל זה אני מנקה אותו בסופ"שים, פשוט בשניים האחרונים ירד גשם לקראת סוף הסופ"ש והרגיש לי בזבוז רציני להשקיע שעה בלנקות את האוטו ושיתלכלך מחדש עוד שעתיים.

פורסם

80₪ לפנימית וחיצונית לרכב רגיל. מנקים כמו שצריך ובלי לעשות נזק עם מטאטא וסבון כלים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למה האתר שלהם דיי מת? בהקמה שנים?

מעבר לזה הבנתי שהם נותנים שטיפות מעולות במחיר שפוי, 80 שקל חד פעמים בשביל להוריד בדרך בטוחה את כל הלכלוך זה לא נשמע רע. האמת שחבל שלא חשבתי על זה לפני ששטפתי ידנית אחרי הסופות שהיו.

Opel Adam S 2017

פורסם

מחיר סביר לגמרי, בטח אם השטיפה איכותית. עכשיו אני רק צריך מישהו שייקח לי את האוטו מהעבודה לשם XP

פורסם
למה האתר שלהם דיי מת? בהקמה שנים?

מעבר לזה הבנתי שהם נותנים שטיפות מעולות במחיר שפוי, 80 שקל חד פעמים בשביל להוריד בדרך בטוחה את כל הלכלוך זה לא נשמע רע. האמת שחבל שלא חשבתי על זה לפני ששטפתי ידנית אחרי הסופות שהיו.

שטפתי אצלהם פעם אחת, עובדים יפה ולא עם מטאטא וכל מיני דברים שאנחנו לא אוהבים. מגבות מיקרופייבר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

יצא לי גם לשטוף שם, עבר לא מעט זמן כך שאיני יודע מה קורה היום.

עשיתי רק שטיפה חיצונית, סה"כ? מדובר בשטיפה נטו (ולא דיטיילינג), אין מה לצפות ליותר מידי, זה לא שהרכב יצא חדש.

הוא יצא נקי, אך לפחות ללא שריטות ונזקי שטיפה אחרים. כך שאם אתה מהמקפידים לשטוף ידנית עם האמצעים הנכונים, תוכל להיות בראש שקט.

M-TECH E46

פורסם

בסדר, בשום מקום הרכב לא יוצא חדש אם אתה לא עושה דיטיילינג, אבל הפח חלק ונקי, זה למשל יכול להיות אחלה של הכנה לפלסטלינה.

• תוכן חדש...