Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השהיה להדלקת מצלמת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי מצלמת רכב שמחוברת עם לusb שמופעל עם הסוויץ,הכל עובד מצוין אבל הבעיה שברגע מניעים כפי שאתם יודעים המטען של המצלמה נכבה ושוב נדלק,באותו קטע שהמצלמה מזהה הטענה ואז כיבוי ואז שוב הטענה,המצלמה שלי נכבית ומצריכה שאדליק אותה שוב,

רציתי לשאול אם יש איזה דרך להשהות באופן ספיציפי את המצלמה שתדלק רק אחי כמה שניות או שאין מנוס ומלעשות כפתור יעודי.

תודה.

פורסם

אפשר לשים קבל במקביל למצלמה, ככה שהוא נטען כשאתה מסובב את הסוויץ, ובהנעה כשהמתח נופל, הוא פורק את עצמו על המצלמה.

אני מניח שאפשר למצוא באיביי בזול קבל 1 פאראד 5 וולט.

אבל לתשובה סופית תמתין למרק כי אולי צריך גם דיודה בדרך כדי שהקבל לא יפרוק לכיוון המצבר.

Stay Dirty

פורסם
גם אני נתקל באותה בעיה בדיוק, האם התקנת המצלמה באופן קבוע לרכב כמו במדריך הזה יעזור או שהיא עדיין תכבה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?440339-CAR-DVR-שרשור-הייעוץ-בתחום-מצלמות-לרכב&p=3730932&viewfull=1#post3730932

אצלי זה דומה,שקע המצת שלי לא עובד,אז יש לי ממיר מתח מ12V ל5V וממנו יוצאים שתי USB,המצב הרגיל שהסוללה של המצלמה פרוקה(בגלל הנפח הקטן),אז ברגע ההנעה,היא מקבלת זרם,נדלקת ואז הזרם מפסיק וכנראה היא מוגדרת אוטומטית להיכבות,לא יודע אם זה בכל מצלמה או רק אצלי,אבל כנראה שהכי פשוט זה לעשות כפתור יעודי,ככה גם אפשר לשלוט בנוחות מהדשבורד ולא לשלוח יד אל עבר השמשה.

הייתה לי המצלמה שהבחור פרסם במדריך,מצלמה זבל ועברתי למצלמת מיני,אבל כמו כל הסיניות מלא תקלות,נחפש מצלמה אחרת אולי הבעיה היא במצלמה שלי בלבד.

אם אתה צריך עזרה בהתקנה או חיבור דבר איתי אני יעזור במה שאני יכול

• תוכן חדש...