Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום אני חדש כאן בפורום ואשמח לשמוע את חוות דעת המומחים כאן לגבי רכישת פולקסווגן ג'טה.

אני מתלבט בין הדגמים :

2011 - 1400 TSI או 1600

2012 TSI1400.

שמעתי מאנשים שאמרו לי להזהר מהרכב הנל בגלל בעיות בגיר... האם באמת צריך להזהר בשנתונים האלה או שהבעיה תוקנה .?

תודה לעונים.

פורסם

בעקרון, גרסת 1400 טי.אס.איי תיתן לך יותר ביצועים.

לגבי הגיר, תבדוק בהיסטוריית הטיפולים האם בוצע בו טיפול של החלפת מצמדים או החלפת מח.

יתכן שדווקא גרסת 2012 מוצלחת יותר ואף נהנית מ- 5 שנות אחריות, אז זה יתן לך כיסוי מסוים.

ממליצה לך בחום לקרוא פוסטים שונים שנכתבו בעניין הגיר הזה. כדאי לך לבצע נסיעת מבחן ולראות שהגיר מעביר הילוכים בצורה סבירה, ללא מכות וללא רעידות.

בהצלחה

פורסם

שנתונים 2011 ו-2012 הם (בגדול) השנתונים הבעייתים של גיר ה DSG7.

תתחדש, אלו אחלה רכבים.

נקווה שלא תצטרך לנסות את הרצון הטוב של צ׳מפיון מוטורס כשתצטרך להחליף גיר או מצמדים או מוח או כל דבר בסגנון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...