Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי 120-140 K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם האחזקה תהיה משמעותית יקרה יותר?

מבחינת מחיר נראה שהם זהים

קודם כל, אתה יכול להתקשר למוסך ולשאול.

אבל כסוג של בדיקה ״אצבע מול הרוח״ אתה יכול להיכנס לקישור הבא ולבדוק את עלויות הטיפולים של דגמים אחרים ביונדאי, דיזל מול בנזין:

http://www.carsforum.co.il/cars/site/colmobile

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממליץ על רנו סניק, הבעיה של הסניק היא צריכת דלק, אבל מול הסנטה פה היא יותר חסכונית. קניתי אותה יד 1 0 ק״מ במחיר סופר מיני.

פורסם

מהיכרות לא קצרה עם הרינו סניק אני מעדיף להמנע ממנה

אמנם מאוד נוחה ומרווחת אבל כשמתחילות התקלות (והן התחילו מוקדם בשני סניקים), הן באות ברצף....

פורסם

לדעתי אם התחרות היא בין סנטה פה לבין הספורטאג' - הספורטאג' מנצחת.. בין אם באמינות ובין אם בנוחות נסיעה.

במקומך הייתי שוקל שוב :)

פורסם

1. מרווח- שלושה ילדים מאחור עם מושבים (עדיף לא 7 מקומות אבל אפשרי)

האם הכוונה ל 3 מושבי בטיחות לתינוקות\ ילדים קטנים?

אם כן, לא ידוע לי על רכב שבו הדבר אפשרי ובטיחותי. בדרך כלל יש במושב האחורי חיבורים לאיזופיקס המיועדים ל 2 מושבים בלבד. כל אחד מהמושבים המחוברים לאיזופיקס רחוק כ 5 עד 10 ס"מ מהדלת. איך במצב כזה ניתן להרכיב 3 מושבי בטיחות?

יהודה

פורסם

שברולט טראקס טורבו, מאוד מורווח בפנים, חסכוני וזריז.

גם טויוטה קורולה או I35 או שברולט קרוז טורבו יתאימו הן מרווחות וחסכוניות בדלק.

פורסם

עם כל הכבוד לשברולט ול טיוטה : מרווחות הן לא. רואים שלא ניסת להכניס שם שלושה כסאות ולקשור לעוגני איזו פיקס.

פורסם
עם כל הכבוד לשברולט ול טיוטה : מרווחות הן לא. רואים שלא ניסת להכניס שם שלושה כסאות ולקשור לעוגני איזו פיקס.

מרווחות הם כן בקרוז בטויטה בכלל יש המון מקום מאחור, מה ציפת מ3 כסאות? זה לא מיניואן.

• תוכן חדש...