Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,לפני כחודש התחדשתי בפורד פיאסטה 2015,דגם טרנד,מנוע 1.6,גיר רובוטי.

אפשר להגיד שאני מאוד מרוצה מהרכב,וב 1200 קמ הראשונים נסעתי די רגוע,בעיר הרכב סוחב די טוב,אני גר בחיפה,,,ואז לפני כמה ימים,רציתי לעקוף רכב בעליה די תלולה,העברתי למצב ספורט,ולחצתי יפה על הגז,בהתחלה הרכב טס,וגם הטורים,אבל אז באמצע העליה הרגשתי שהרכב מאבד מיכולתו,ושהלחיצה על דוושת הגז נותנת תופעת לוואי של עצלות מסויימת,סיימתי את העליה ופתחתי את החלון,היה לשניה ריח קצת שרוף,לא משהו היסטרי,עצרתי בצד,פתחתי מכסה מנוע,רעש הצלצולים היה מטורף,אז כיביתי את המנוע.

אני חייב לציין שרעש הצלצולים,שכנראה נובע מהמרימים ההידראולים או שסתומים,די חזק כאשר מניעים אותו בבוקר,ולאחר כמה דקות זה נרגע,וגם הטורים יורדים לפחות מ 1000.

בכל מקרה,מאז הקיק דאון שעשיתי בעליה הזאת,אני מרגיש שהרכב לא ממש מזנק כמו מקודם,אני צריך ללחוץ טיפה יותר על הגז מלפני המקרה הנ״ל,,,לא הרבה,אבל בכל זאת יש תחושה שכמה סוסים ברחו לי והלכו לאכול בשדה.

האם באמת יש מצב שבגלל קיק דאון אחד,ועוד אחרי הרצה סבירה של 1200 קמ גרמתי נזק למנוע או לגיר ?

אני מודע לזה שיש אחריות,אבל בכל זאת מודאג.

בתודה מראש

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי המצמד מעט מחליק,לא צריך להיות אבל זה קורה, הגיר הרובוטי הזה לא נחשב לשיא האמינות

גש למוסך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצמד מחליק לאחר 1200 קמ ?! מעניין,,,אבל אם נצא מנקודת הנחה שזה באמת קרה,אז איפה חיווי התקלה ? חיברתי מתאם obd והכל נקי

פורסם

רק שלא "ימרחו" אותו במוסך, עם כל מיני טענות נפוצות: "אם לא נדלקה המנורה, הכל בסדר". ולא חסרים כאלה.

העיקר להשתדל להציג להם את הבעיה, או להגיע למצב שיש ריח, שוב.

פורסם

עדכון :

חזרתי מהמוסך,אין תקלות שרשומות במחשב,התוכנה מעודכנת,אין נזילות מהגיר,הרכב כרגע נוסע מצוין,ביקשו ממני להגיע לנסיעת מבחן מאומצת שבוע הבא ביום חם,בנוסף הזמינו לי צינור מזגן משופר,,,

פורסם
אם יש פריצה מהמחזיר מדובר על טיפות שלא רואים אותן חיצונית .

מה זה צינור מזגן משופר ?

אני מודע לזה שלא רואים את הפריצה חיצונית,בינתיים הרכב נוסע טוב,שבוע הבא יש עליה בטמפרטורות,ואז אני אנסה שוב לראות איך הרכב מגיב בעליות מאומצות,,,בקשר לצינור של המזגן זה נראה לי מוזר,אם יש ריקול לצינור מזגן,והריקול הזה,לפי הבנתי הוא בן חצי שנה לפחות,והרכב שלי יוצר בנובמבר האחרון,אז לא לא הרכיבו את המשופר כבר על פס הייצור,,,מוזר מאוד

פורסם

מיוזמתם,,,המכונאי פתח כדי לבדוק שמן,ועל הדרך אמר לי שהוא מזמין צינור משופר,מחר על הבוקר מחליפים

פורסם

עדכון מס' 2

החליפו במוסך צינור מגן משופר,לידע כללי למי שרוצה לדעת,השיפור בצינור הוא "בועה" בסוף הצינור שתפקידה כנראה להפחית את הרעש.

ואם בצינור עסקינן,אז על הדרך לקחתי מהם הצעת מחיר לטיפול 15K , ושימו לב למחיר ,, )-: כנראה שבטיפול מקבלים את הצינור הכי מקורי

דרך אגב,אין להם שמן של מוטורקרפט,אז הם משתמשים בשמן של "דלק"

הפילטר שהם מרכיבים הוא בצבע לבן,ללא שום סימן של חברה,רק רשום עליו שהוא מיוצר בגרמניה.

באי ביי מוכרים 12 פילטרים מקוריים של מוטורקרפט ב 118$ כולל משלוח,זה יוצא לי 40 שקל לפילטר שמן מקורי

http://www.ebay.com/itm/Motorcraft-FL910S-Engine-Oil-Filter-FORD-LINCOLN-MERCURY-pack-of-12-pcs-/200865698346?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AFord%7CModel%3AFiesta&hash=item2ec487522a&vxp=mtr

מסנן אוויר ב 225 שקל ?! במחיר הזה אני מזמין פילטר של k&n שיחזיק לי לי כמה שנים טובות

http://www.ebay.com/itm/K-N-Air-Filter-Ford-Fiesta-Fiesta-Ikon-/151617533138?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2014%7CMake%3AFord%7CModel%3AFiesta&hash=item234d1bf4d2&vxp=mtr

טיפול 15 פיאסטה.jpg

פורסם

לא מכיר את הרכב, אבל 225 שקל למסנן לא נשמע לי הגיוני בכלל..

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אתה יכול בבקשה לצלם את הצינור כאשר הוא מורכב ורואים את הבועה הזאת או משהו אחר שמראה על כך שהוא משופר?

כדי שאני אוכל לבדוק ברכב אם יש לי צינור משופר או לא.

מעל ל 1000 ש"ח עבור טיפול 15,000 אלף סטנדרטי נראה לי מחיר מופקע.

אבל הם יודעים שאין ברירה ומי שלא רוצה לאבד את האחריות על הרכב חייב לעשות את הטיפול אצלם.

• תוכן חדש...