Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואלה ! מזל טוב ! שילמת 550 שקל על פילטר שעולה להם 15 שקל,4 ליטר שמן שעולה להם 50 שקל,ושעת עבודה שהם משלמים למכונאי 45 שקל בקירוב,,,לסיכום 110 שקל נטו עבודה וחלקים,ועוד 340 על הרווח,,,יפהההה (-:

(אצבע משולשת) אני אשלם 260 שקל על עבודה של חצי שעה גג,,,ותסלחו לי על הביטוי,אבל לי נשבר מהמחירים ההזויים

אז איפה תבצע טיפולים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבצע טיפולים במוסך מורשה !

אבל קודם לכן אני אקנה את החלקים המקוריים לפי המק"ט הנכון,בחצי מחיר ממה שאתם קונים פה בארץ,ואז אני יעמוד עם סטופר ליד המכונאי,,,כי זה עבודה של גג 30 דקות ! ואם הם ינסו לדחוף לי את האלמנט אז אני פשוט אקח את הרכב ואסע,ושהמנהל מוסך ירדוף אחרי,,,כי אני לא הולך לשלם 100 שקל על פירוק פילטר שמן שלוקח בדיוק 7 דקות לדוגמה

פורסם

סטופר?

אני רוצה לראות המוכנאי יסכים לזה.

קודם כול מוסכים מורשים לא נותנים להיות בתוך המוסך עצמו אלא יש חדר המתנה.

מנהל המוסך ירדוף אחריך? אתה צריך אותו לא הוא אותך.

ניראה לי אף פעם לא הייתה במוסך מורשה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

היום הייתי במוסך מורשה,עמדתי ליד המכונאי וליד מנהל העבודה בתוך הראש שלהם ! בזמן שהם החליפו את הצינור מזגן ,הם לא אמרו מילה!

בחיי יצא לי להיות הרבה במוסכים מורשים ותמיד עמדתי ליד המכונאי,אף פעם לא אמרו לי מילה,כנראה זה בגלל שאני מטר תשעים ושוקל 110 קילו (-:

וגם לפני 15 שנה בארה"ב היו לי מכוניות מאוד יפות כמו טיוטוה סליקה,מרקורי קוגר ,למי שמכיר

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
פורסם

היית צריך להוציא סטופר.:lol:

פורסם

אני בסך הכל לטובתכם,לטובת כולנו,אני מתקרב לגיל 40,לאחר הצבא הייתי עם אבי בארה"ב,וכנראה ששם הבנתי מה זה להיות הוגן,מוסר עבודה,וכדומה,,,אני רואה מה שעובר על אנשים פה בארץ,משלמים מחירים הזויים על עבודה שלא תמיד היא מקצועית,ואני מתפלץ.

תעשו סוויץ,ראבק זה הכסף שלכם ! אתם עובדים בשבילו,אתם מרוויחים אותו בזיעת אפיכם,

פורסם

אם המוסך יסכים אתה יכול להביא חלפים,למרות שהבעיה עם המורשים זה לא החלפים אל העבודה היקרה ופה אין לך מה לעשות,אתה יכול לעשות טיפול במוסך מורשה שהוא לא יבואן,אבל אישית? לא הייתי רוצה לבדוק במידה ויש תקלה אם יעשו בעיות או לא.

פורסם
אם המוסך יסכים אתה יכול להביא חלפים,למרות שהבעיה עם המורשים זה לא החלפים אל העבודה היקרה ופה אין לך מה לעשות,אתה יכול לעשות טיפול במוסך מורשה שהוא לא יבואן,אבל אישית? לא הייתי רוצה לבדוק במידה ויש תקלה אם יעשו בעיות או לא.

בוא אני אספר לך איך זה הולך במוסך מורשה : אתה נכנס למנהל מוסך,מחייך,מציג את עצמך,נותן כרטיס ביקור,מראה לו שיש לך ידע ושאתה לא מפגר,ושזה ברור לך שטיפול זה עניין של חצי שעה,ואין טעם לנסות לדחוף לך את האלמנט,ואז אתה מסביר לו שגם אתה בעל מקצוע,ואני למשל היום מנהל מעבדה שמתמחה בלפטופים,,,ושהיה לי את ה 307,יצרתי קשר אישי עם מנהל העבודה,והחלפתי למחשב של הבת שלו מסך בעלות של 300 שקל,עבודה שבחוץ עולה 700,ולי זה לקח בדיוק 10 דקות עבודה,,,ומאז,תמיד שנכנסתי למוסך הייתי כמו מלך,אין אלמנט,אין שעות עבודה מטורפות,שילמתי על שמן טוטאל ושילמתי מחיר מיוחד,רציתי להחליף את הנורות בדיספליי אז פשוט נכנסתי למחסן וקיבלתי אותם,ללא תשלום.

אתם יודעים מה רוזוולט אמר ? דבר בשקט ותחזיק מקל גדול,,,פה בארץ זה דבר בשקט ותראה לי מה אתה יכול לעזור לי,,,למה מה זה מוסך מורשה ? אותם בני דודים רק עם שלט יותר יפה,

פורסם
נראה לך אני אחזיק 12 פילטרים מקוריים של מוטורקפט בבית ?! אני אמכור לכם ב 50 שקל לפילטר,כי אני כמעט בטוח שכזה פילטר בארץ,אם היו מייבאים היה עולה לכם 100 שקל (-:

1. אם תייבא 12 פילטרים, תקבל לא רק צינור מהמורשה אלא גם צינור מהמכס. כל חבילה שמכילה מעל 5 פריטים זהים של אותו מוצר מסווגת אוטומטית כיבוא מסחרי על כל ההשלכות של העניין.

2. אתה איש מחשבים? מעניין לשמוע את הטענות שלך על המחירים במורשה, אתה בטח שומע את זה כל היום מלקוחות על מחירי החלפים שלך!

"למה על מה 250 שקל על עבודה, כולה ישבת על התחת והקשת על ENTER!" :twisted:

ושניה ברצינות, 700 ש"ח על עבודה של החלפת מסך???:shock: כאילו, WTF?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

א. אני לא הולך לקנות את החבילה של ה 12,אני מודע לחוקי המכס,אבל אני בהחלט אזמין לעצמי פילטר או שניים

ב. כל המחירים בארץ הזויים,ואני לא יקרן,ואני לא לוקח 250 שקל על עבודה של חצי שעה.

ג. טיפול ראשון לפורד פיאסטה בארה"ב עולה בין 90 ל 110 דולר,אז תעשו לבד את החשבון.

פורסם
בוא אני אספר לך איך זה הולך במוסך מורשה : אתה נכנס למנהל מוסך,מחייך,מציג את עצמך,נותן כרטיס ביקור,מראה לו שיש לך ידע ושאתה לא מפגר,ושזה ברור לך שטיפול זה עניין של חצי שעה,ואין טעם לנסות לדחוף לך את האלמנט,ואז אתה מסביר לו שגם אתה בעל מקצוע,ואני למשל היום מנהל מעבדה שמתמחה בלפטופים,,,ושהיה לי את ה 307,יצרתי קשר אישי עם מנהל העבודה,והחלפתי למחשב של הבת שלו מסך בעלות של 300 שקל,עבודה שבחוץ עולה 700,ולי זה לקח בדיוק 10 דקות עבודה,,,ומאז,תמיד שנכנסתי למוסך הייתי כמו מלך,אין אלמנט,אין שעות עבודה מטורפות,שילמתי על שמן טוטאל ושילמתי מחיר מיוחד,רציתי להחליף את הנורות בדיספליי אז פשוט נכנסתי למחסן וקיבלתי אותם,ללא תשלום.

אתם יודעים מה רוזוולט אמר ? דבר בשקט ותחזיק מקל גדול,,,פה בארץ זה דבר בשקט ותראה לי מה אתה יכול לעזור לי,,,למה מה זה מוסך מורשה ? אותם בני דודים רק עם שלט יותר יפה,

לי לא צריך לספר אני מטפל רק שם,בגלל ההחלפה של המסך אתה מלך שם ,לא בגלל שאתה מראה שיש לך ידע או חיוך כובש,ובגלל שילמת מחיר מיוחד,עשית לו טובה הוא החזיר לך.

מה אתה מתאר עובד בכול בתחום,אני יעזור לך פה אתה תעזור לי שם.

לכן מה הקשר למוסך מורשה?

פורסם

איזה חשבון אתה רוצה שאני אעשה? מה עניין שמיטה להר סיני?

אמריקה זה באמריקה, ישראל זה פה!

הרי בחשבונית שהוצעה לך יש 2 טעויות:

1. לא צריך להחליף פלאגים קיזוז של חלק+עבודה, 235 ש"ח כולל מעמ.

2. אתה משלם על טיפול, אז בטח לא צריך לשלם גם על פו"ה פילטר אויר, קיזוז של 85 ש"ח כולל מעמ.

סה"כ עלות הטיפול האמיתית היא כ 885 ש"ח כולל מעמ, קצת יותר יקר מטיפול ראשון ממוצע (כ 600 ש"ח).

עכשיו רק נשאר לך לבדוק אם מדובר בטעות בהיסח הדעת או נסיון "לדחוף לך צינור" ואז אל תתקרב לשם יותר לעולם.

אתה מוזמן כמו שהציעו לעשות טיפולים לבד אבל ברכב עם רכיב לא אמין כמו הגיר שלך, אני לא הייתי נותן ליבואן שום תירוץ להפקיע לי את האחריות או אפילו את האחריות של רצון טוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם ככה האז מחיר של הפילטר אוויר בסדר בהתחשב שמחליפים אותו פעם ב 3 שנים.

פורסם (נערך)

אני מאמין שלא באמת יש הבדל משמעותי בין פילטר שמן שרשום עליו FoMoCo לבין הזה שרשום עליו מוטורקראפט כאשר במיוחד הראשון הוא זה שדלק מוטורס משתמשת בו במוסכים שלה. אבל אני מבין את הרצון להפקדה על איכות החלקים.

אגב, רק לי השרשור ההזוי הזה מזכיר פורד פיאסטה חדשה אחרת, גם מהצפון נראה לי שהלקוח התלונן על חלודה על חלקי מתלה ובסוף היבואן הסכים לקבל אותה חזרה?

שלום לחברי הפורום,לפני כחודש התחדשתי בפורד פיאסטה 2015,דגם טרנד,מנוע 1.6,גיר רובוטי.

(ההדגשות לא במקור)

או במילים אחרות למה לברר 11 חודשים מראש על מחיר טיפול 15 אלף או שנה לרכב החדש שלך?!. אם המחיר כל כך קריטי אז עושים את זה לפני קניית הרכב

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...