Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יכול בבקשה לצלם את הצינור כאשר הוא מורכב ורואים את הבועה הזאת או משהו אחר שמראה על כך שהוא משופר?

כדי שאני אוכל לבדוק ברכב אם יש לי צינור משופר או לא.

מעל ל 1000 ש"ח עבור טיפול 15,000 אלף סטנדרטי נראה לי מחיר מופקע.

אבל הם יודעים שאין ברירה ומי שלא רוצה לאבד את האחריות על הרכב חייב לעשות את הטיפול אצלם.

בהחלט מופקע !!!

הנה התמונהunnamed.jpg

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נתנו לך הצעת מחיר לטיפול 15000 הכולל החלפת מצתים,זה קצת לא לעניין.

כשתתקרב למועד הטיפול תיגש לכמה מוסכים מורשים ותשווה מחיר,אתה תגלה שההצעה שנתנו לך עכשיו גבוהה מאוד.

יש כמה מוסכים מורשים בסביבה,אני אישית ממליץ על מוסך ברק בצומת ק אתא.

פורסם

חבל שהשרשור סוטה מהנושא שלשמו נפתח.

למה ברכב בן שנה להחליף מצתים ? למה מסנן אוויר של המנוע ? אלא אם אולי נסעת איזה 60 אלף ק"מ בשנה?!. ממתי עבודה מתומחרת בשקלים ולא נגזרת מכמות שעות העבודה? את המסקנות מההצעה הזו תסיק לבד.

מסנן שמן מקורי של פורד אכן לבן ורשום עליו רק FOMOCO. עולה 60 ש"ח בחנויות חלפים.

שמן מקורי עולה 120-140 ש"ח בחנויות חלפים לגלון. במוסך המורשה המחיר הוא לרוב פי 2.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מצתים אכן מוזר,אבל פילטר מנוע כול רכב בטיפול ראשון מחליף,אני בטוח שזה גם רשום בספר הרכב.

במורשה זה נגזר משעות קבועות מראש לכול טיפול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נתנו לך הצעת מחיר לטיפול 15000 הכולל החלפת מצתים,זה קצת לא לעניין.

כשתתקרב למועד הטיפול תיגש לכמה מוסכים מורשים ותשווה מחיר,אתה תגלה שההצעה שנתנו לך עכשיו גבוהה מאוד.

יש כמה מוסכים מורשים בסביבה,אני אישית ממליץ על מוסך ברק בצומת ק אתא.

שלום ניצן

המצתים זה לא מה שהפריע לי,

נראה לך שזה תקין לשלם 360 ש"ח לא כולל מע"מ על עבודה שלוקחת 30 דקות ?!

והמחירים של החלקים ? מתי אנחנו בתור אזרחים נשים סוף לזה ?

במדינה מתוקנת היינו צריכים לשלם על כל הטיפול הנ"ל,כולל מצתים,כולל עבודה,,,ואני מדבר על חלקים מקוריים,גג 500 ש"ח

250$ לטיפול ?!?! ,,,ספרו את זה לנהג אמריקני,בריטי,גרמני ותראו את התגובה שלהם.

אני מזמין עכשיו באי ביי 12 פילטרים מקוריים,זה יספיק לי כמעט לכל החיים של הרכב,פילטר אוויר K&N,יספיק לי לפחות ל 50,000 ק"מ,שמן אני אקנה לבד,ובטוח שאני לא אקנה שמן שמיוצר בישראל,ובתור לבורנט לשעבר באחת מחברות הדלק הגדולות אני ממליץ גם לכם לקנות שמן מקורי תוצרת חוץ,,,כי אם אני אספר לכם כמה מחפפים במעבדה באיזה ציוד מיושן עבדתי אז יעמדו לכם השערות.

מצתים אני גם יכול להזמין באינטרנט,במחיר שפוי...אז מה נשאר לי ? לשלם רק 150 ש"ח על חצי שעה עבודה.

פורסם

רק תבדוק שהמקטים של מה שאתה מזמין תואמים למוסך מורשה,אחרת לא תהיה לך אחריות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פשוט גניבה, 72 שקל על פירוק מסנן אוויר? ועוד 96 על פירוק פלאגים? זה טיפול שאפשר לעשוץ אותו בפחות משעה,אין לי דרך אחרת לתאר את זה חוץ מגניבה.

ממש מקומם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

מצתים מקוריים עולים באינטרנט כולל משלוח כמעט אותו מחיר כמו בארץ.

לפי הוראות היבואן - דלק מוטורס - מצתים ופילטר אוויר למנוע מחליפים בפיאסטה שלך כל 60 אלף ק"מ או 3 שנים, הקודם.

אגב, אני לא מבין למה אתה צריך להחזיק בבית פילטרי שמן לרכב שלך ל-12 שנים הבאות ?! כל החיסכון שלך לכאורה הוא 20 שקל לפילטר פר שנה, בשיטה שלך. אין לי ספק שפילטר שמן לא כדאי לשמור לפני שימוש כמה שנים באיזה מחסן בבית

עריכה אחרונה על ידי student

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

להוציא המצתים המחיר העבודה לטיפול ראשון כ 260 שקלים,זה הגיוני ביותר למוסך מורשה לסוג טיפול כזה

בפיאט ב2011 שילמתי 240 שקל.

פורסם

אייל רשום בספר רכב שפילטר אוויר מוחלף כול 3 שנים או 60 אלף?

פורסם
מצתים מקוריים עולים באינטרנט כולל משלוח כמעט אותו מחיר כמו בארץ.

לפי הוראות היבואן - דלק מוטורס - מצתים ופילטר אוויר למנוע מחליפים בפיאסטה שלך כל 60 אלף ק"מ או 3 שנים, הקודם.

אגב, אני לא מבין למה אתה צריך להחזיק בבית פילטרי שמן לרכב שלך ל-12 שנים הבאות ?! כל החיסכון שלך לכאורה הוא 20 שקל לפילטר פר שנה, בשיטה שלך. אין לי ספק שפילטר שמן לא כדאי לשמור לפני שימוש כמה שנים באיזה מחסן בבית

נראה לך אני אחזיק 12 פילטרים מקוריים של מוטורקפט בבית ?! אני אמכור לכם ב 50 שקל לפילטר,כי אני כמעט בטוח שכזה פילטר בארץ,אם היו מייבאים היה עולה לכם 100 שקל (-:

פורסם

צודק, לא עולה 50 אבל לשמחתנו גם לא 100. פילטר מקורי עולה בארץ - 60 ש"ח. כמו שכתבתי לך למעלה.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

וואלה ! מזל טוב ! שילמת 550 שקל על פילטר שעולה להם 15 שקל,4 ליטר שמן שעולה להם 50 שקל,ושעת עבודה שהם משלמים למכונאי 45 שקל בקירוב,,,לסיכום 110 שקל נטו עבודה וחלקים,ועוד 340 על הרווח,,,יפהההה (-:

(אצבע משולשת) אני אשלם 260 שקל על עבודה של חצי שעה גג,,,ותסלחו לי על הביטוי,אבל לי נשבר מהמחירים ההזויים

פורסם

סטודנט שלום

זה לא פילטר של מוטורקראפט,זה פילטר OEM תחליפי שעומד בתקן פורד ומאושר על ידו,אם תמצא לי פה בארץ פילטר מקורי של מוטורקרפט ב 60 שקל אז אני אקנה אותו

• תוכן חדש...