Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מסיים פסילת רישיון של 5 חודשים בערב חג פסח (3.4.15), את הרישיון הפקדתי ב2.11.14, להבנתי אני אמור לקחת את הרישיון ממשרד הרישוי בתאריך 3.4.15, אבל בגלל שזה יוצא ערב חג אני מניח שהם לא יעבדו באותו יום.

יש אפשרות לקחת את הרישיון יום קודם?

במידה ואני לא אוכל לקחת את הרישיון, יש אפשרות לנהוג ללא הפלסטיק? (הרי אני טכנית לא אהיה בשלילה)

מחכה לעצותיכם, תודה!

פורסם

*ברמת העקרון* למרות החובה לשאת עלייך תעודה מזהה, יש מין סוג של הנחיה פנימית שכזאת שלא לתת דו"חות לנהגים שנוהגים בלי הרשיון (בתנאי שהוא כמובן בתוקך וכל זה). על פניו לא נראה לי שתתקבל ביותר מדי בעיות עם תיעצר לבדיקה שגרתית ותסביר את הסיטואציה בנועם ואדיבות. הפרטים שלך ופרטי הרשיון שלך מופיעים במסופון המשטרתי ומי שיערוך את הבדיקה יכול לשלוף את הפרטים שלך משם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כן, הבעיה היא שהמסוף המשטרתי לא תמיד מתעדכן במהירות והבחור עשוי להיעצר וכשהשוטר יבדוק במסוף הוא יופיע כנוהג בזמן שלילה, יקבל הזמנה לדין ואז לך תתחיל עם הריצות להוכיח מתי נגמרה השלילה (בסופו של דבר הוא יוכיח את חפותו אבל כאב הראש שיגרם לו בריצה במשולש משרד הרישוי-משטרה- בית משפט יהיה עצום).

פורסם

מה זאת אומרת לא מתעדכן במהירות? זה לא עובר ב-real Time? יש סיכוי שמישהו ייעצר כי הרכב שלו הורכז כגנוב אבל זה בוטל לפני יום-יומיים? או שהוא היה מבוקש על רצח ואז מצאו את האשם האמיתי? מצד אחד, זה נשמע לי כמו מקרה ישראלי קלאסי. מצד שני, עדיין קשה לי להאמין שיש כזו פירצה במערכת שמשמשמת שוטרים ביומיום. מצד שלישי, אתה יודע על מה אתה מדבר וגם מה שנאמר בצד האחד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הנתונים במסוף אמורים להתעדכן פעם ביום עם הנתונים של משרד הרישוי.

לא תמיד זה נעשה ולעיתים לוקח כמה ימים עד שנתונים מתעדכנים.

וכן, יצא לי כבר לעצור רכב שהופיע במסוף כגנוב והתברר שהוא הוחזר כמה ימים לפני כן והמסוף לא היה מעודכן וגם יצא לי לעצור בחור שהופיע שהוא בשלילה למרות שהשלילה נגמרה בפועל (הראה לי את גזר הדין).

פורסם

משרד הרישוי לא עובד בערב חג כמו כן בחול המועד,אי לכך תיקח איתך את טופס ההפקדה מבית משפט ואת גזר הדין ושיהיה איתך ברכב את זה אתה גם צריך בשביל משרד הרישוי כי למרות שהפקדת את הרישיון ויש בידך טופס הפקדה זה לא מופיע במשרד הרישוי לכן שאתה הולך להוציא רשיון הם דורשים ממך טופס הפקדה מקורי בלבד וגזר הדין,

אם תעצר ע"י שוטר יופיע לו פסילה במסוף ולכן תציג לו את ההפקדה ושסיימת את הפסילה.

פורסם

אני אשים את זה כאן.

לדעתי עד שלא קיבלת את הרשיון במשרד הרישוי אתה בשלילה

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&iotype=w&id=596:2010-04-28-09-19-56&catid=178:renew-drv-lic&Itemid=348&lang_ovrrde=ENG

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במידה ויש לך מעט זמן פנוי – תיגש למשרד הרישוי כשבוע-שבועיים לפניתום השלילה (עם כל המסמכים הרלוונטיים) ותברר האם ידרשו ממך לעמוד בדרישות נוספותכדי לקבל את רישיון הנהיגה חזרה (מבחן עיוני ו/או מבחן מעשי ו/או מרב"דוכו').

אחרת – תגיע יום עבודה לפני תום הפסילה (ליתר דיוק – יום העבודההאחרון של משרד הרישוי לפני פגרת פסח / תום השלילה שלך) ותעשה את כל הבירורים (חסרון – הכל נעשה בלחץ ולא בטוח שהפקיד הרלוונטי יהיה באותו יום).

במידה ולא יהיו סנקציות נוספות מכיוונו של משרד הרישוי, אני מאמין שהםיתנו לך את רישיון הנהיגה (כאשר אתה מתחייב ומורשה לנהוג רק ביום בו פגה השלילה –ערב חג).

במידה ולא תעשה את הבירורים הללו, אתה לוקח סיכון בכך שאתה נוהג(כלומר, יתכן שאתה נוהג בשלילה), מאחר ולמשרד רישוי יש סמכות לשלול מנהלתית רישיוןנהיגה (משתמשים באפשרות זאת, בד"כ עם תום תקופת שלילה מבימ"ש וזה נלווהלסנקציות נוספות מטעם משרד רישוי).

פורסם

תודה על התגובות.

אני אלך מספר ימים לפני תום השלילה למשרד הרישוי ונראה מה אומרים שם.

עשיתי קורס רענון נהיגה (הייתי חייב בכל מקרה בשביל לחדש את הרישיון), מבדיקה מול משרד הרישוי יש לי 0 נקודות.

לא מאמין שיהיו סנקציות נוספות (על מה ולמה?)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי היום את הרישיון, הפקידה רשמה בכתב יד על הרישיון שניתן לשלם עליו רק מחר.

אז מחר אני צריך למצוא סניף דואר פתוח (בתקווה שיהיה אחד כזה) לשלם על הרישיון ולסוע לשלום :)

פורסם
שעות הפעילות בחג הפסח – תשע"ה 2015

ערב חג ראשון

יחול ביום שישי, י"ד בניסן התשע"ה (3.4.2015).

כל יחידות הדואר (בתי הדואר, סניפים וסוכנויות) יהיו פתוחים לקהל עד השעה 12:00

קישור

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...