Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש חלק שתופס את החלון מהמסילה,אני מצטרף תמונה:

22.jpg

החלק השחור שמחובר בבורג,

יש למישהו רעיון?

תודה לעוזרים

פורסם

תנסה לעבור אצל כמה זגגי רכב שמתעסקים בדברים האלו, אולי יש להם פיתרון לתקלות כאלו, מכיוון שהם מתעסקים עם סוג התקלות האלו כל היום.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם (נערך)

אוקיי אני אנסה

מכירים אולי זגג טוב בנתניה? שלא התעצבן שאני מבקש חלק כזה פשוט ממנו

דרך אגב יכול להיות שאני לא מבין,

ניסיתי להדביק את החלק הזה לחלון עם דבק חם וללא הצלחה,לאחר שדחפתי את החלון שיכנס לתוך המסילה

איך החלק הזה אמור לתפוס את החלון? בלחץ?

הסבר יתקבל בשמחה

עריכה אחרונה על ידי idan4u
פורסם

אז החלק לא שבור? יופי! ברור שצריך להדביק אותו חזרה ועושים זאת את דבק שמשות ואחרי ההדבקה יש לסגור חלון ולא לפתוח 24 שעות.

פורסם

החלק הזה גם כן מודבק לחלון עם דבק מאוד חזק, דבק חם זה כלום לא יחזיק את זה בחיים, אולי עם תבנה בקומבינה חלק כזה מאפוקסי ותקדח בו חור לבורג תצליח

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אז החלק לא שבור? יופי! ברור שצריך להדביק אותו חזרה ועושים זאת את דבק שמשות ואחרי ההדבקה יש לסגור חלון ולא לפתוח 24 שעות.

אוקיי אני מבין עכשיו

דבק שמשות אני יכול למצוא ב-ebay?

אם כן אשמח אם תגידו לי איך קוראים לזה שאני אקנה כזה

• תוכן חדש...