Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפאביה מיושנת יותר, אחריות קצרה יותר, בטיחות נחותה, פחות אבזור, יקרה יותר לאחזקה, איפה ההתלבטות בדיוק?

עם זאת, צריך להגיע דור חדש של הפאביה בקרוב ואולי שווה לחכות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אחרי 13 אלף ק״מ על קליאו 0.9 בחצי שנה, ובתור בעלים לשעבר של פאביה- אני אמליץ על הקליאו בלב שלם

רכב הרבה יותר מודרני, מנוע הרבה יותר חזק ממה שאפשר לדמיין או לרצות, במיוחד בדרכים הרריות שם לטורבו יש יתרון מדהים.

יש גם אלמנט של חסכון בדלק, בנסיעה חסכונית ללא לחיצות הצלחתי להגיע ל724 ק״מ על 42 ליטר דלק-17+ ק״מ לליטר.

טיפולים בקליאו כל 30 לעומת 15 בפאביה, 3 שנים אחריות בקליאו.

פורסם

לא הייתי מטפל ברכב כל 30 אלף ק"מ בכל מקרה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

טיפול כל 30 ברכב עם טורבו. מה עובר על אנשים בראש?! ישראל זה לא אירופה שאפשר לסוע 1000 ק"מ בלי לעצור. פה 1000 ק"מ מקביל ל-3000 שם.

המלצה: טפל במקסימום כל 15.

פורסם

אני בקליאו III עם מנוע 1.2 אטמוספרי מטפל כל 15 אלף ק"מ וגם זה בלב כבד, אם הייתי יכול הייתי מטפל כל 10 אלף ק"מ אפילו.

בוודאי שמנוע טורבו זקוק לתחזוקה רצינית יותר. 15 אלף ק"מ בין טיפול לטיפול זה בגבול הסביר.

פורסם

לרנו קליאו 0.9 מנוע שלושה צילינדרים. האם מורגשת רעידה בסיבובי סרק ובכלל ודאלה נוספת, האם ברנו קליאו 0.9 טורבו ניתן להתקין מערכת הנעה בגז

פורסם

א. אני מציע שתבצע על שני הרכבים נסיעת מבחן.

ב. אני ביצעתי נסיעת מבחן ולא הרגשתי משהו חריג, יש טיפה רעידות בעמידה ברמזור אבל זה לא משהו רציני, ובכל מקרה אם אתה מפעיל את מערכת הSTART&STOP, האוטו מדומם ברמזור ומניע בלחיצה על הקלאץ'.

ג. מה שיותר הפריע לי בקליאו החדשה זה רעשי הרוח שחודרים לתא הנוסעים מהמראות ב100 קמ"ש. זה מעצבן.

פורסם

לדעתי יש חלופות טובות יותר בשוק. פאביה מוחלפת ותגיע לארץ תוך זמן קצר. הייתי קונה את הדור הקודם רק אם יש שם עסקה ממש כדאית. בקליאו יצא לי לנהוג והמכונית ממש לא הייתה לי נוחה.

לדעתי פיאסטה או 208 עדיפות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...