Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם פילטר פתוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע הלכתי עם חבר לראות רכב שהוא רוצה לקנות (אאודי A3 שנת 2001)

הבן אדם אמר לו שהרכב עם פילטר פתוח,

וממה שאני זוכר כאן מהפורום זה שיחות על כך שפילטר פתוח יכול להרוס את המנוע מכניסות אבק ולכלוך.

אז הוא פשוט אמר לי שהפילטר המקורי ברכב מושתק, והוא שם פילטר חדש שעלה לו 50 שקל רק שהוא לא מושתק.

מה שלטענתו מוציא צליל יפה מהמנוע ובכל זאת שומר עליו. זה נכון? הייתם קונים רכב עם פילטר פתוח?

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

אני לא מכיר מושג כזה פילטר פתוח מושתק. ידוע שרכב עם פילטר מקורי פחות מרעיש מאשר רכב עם פילטר פתוח, או אינבוקס,יכל להיות לזה הוא התכוון. בכל מקרה פילטר פתוח הוא לא הדבר הכי בריא לרכב, אבל אם הרכב במצב מכאני יוצא מן הכלל, זה לא דייל ברייקר.במידה וכך הרכב מוצא חן בעינן קחו אותו לבדיקה.

• תוכן חדש...