Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב ישמש ביום-יום לנסיעות עירוניות בגוש דן. חשוב שיהיה קטן למציאת חניה, אוטומט (אשתי נהגת עיקרית),

אבל רצוי מנוע 1.2, כי בסופי שבוע הרכב ייסע לצפון ולדרום וגם יטפס לגולן (הורים) :)

בעיקרון כבר נסגרתי על סוזוקי ספלאש, וקיבלתי הצעה ב"טריד מוביל": מודל 2012, מפרטי, שעשתה 45אלף, ב63ש"ח (כמובן אחרי ניקיונות וסידור כל מכה קטנה ותקלה.

אבל אז הציעו לי בשלמה סיקסט יד 1 2015 אפס קילומטר, את הקיה פיקנטו (1.2 אוט') ולמרות שמדובר ברכב חלש יותר.

ולשאלתי, האם ידוע לכם איפה ניתן לקבל הצעה דומה לסוזוקי (יד ראשונה, 2015, 0 קילומטר)?

כמו כן, בעיקרון הקיה נשמע לי רכב חביב, אמנם קצת יותר חלש (85 כ"ס לאומת 95 בסוזוקי), אבל הבעיה שאני הכי מוטרד לגביה, היא צריכת הדלק שלו, שקראתי עליה לא מעט, ועל התביעה הייצוגית של הצרכנים בארץ ובארה"ב.

*בבקשה לא להציע מה שלא רלוונטי, לא מנועי ליטר ולא ידני.

תודה רבה מראש

פורסם

אפשר להשיג כאן ב-78900 ש"ח.

הספלאש יותר חסכונית מהפיקנטו בכ-10% בערך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מנסיוני הספלאש תחסוך יותר מ15% (אני כבר 1600 ק"מ עם פיקנטו ונסיעה בתנאים דומים לאלו שנסעתי בספלאש והפער אפילו יותר גבוה).

בכל מקרה הספלאש יותר גבוה מלפנים ומרגישה הרבה יותר חזקה.

אבל - הקיה רכב לא רע בכלל!

פורסם

תביא בחשבון שלקיה תא מטען זעיר ואילו של הספלאש עוד יותר קטן. בדוק אם יספיק למטען שלך בנסיעות הארוכות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לך גם את הספייס סטאר, חיסכונית מאוד, מאובזרת, תא מטען גדול יותר משל הספלאש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...