Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההוט האצ' המועדפת עליכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לאחרונה מתעניין בקטגוריה וחשבתי לפתוח דיון ובו כל מי שמתעניין בקטגורייה יגיד מה ההוט האצ' המועדפת עליו וינמק. המועדפות עליי הן המיני קופר S והאבארט' 500, אני מוצא אותן כמושכות ביותר בעיקר בגלל ביקורות רבות שמדברות על כך שנהיגה בהן מרגישה כמו נהיגה בקארט. דיון פורה **** אין לשים לינקים שאינם קשורים לנושא השרשור****

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק גולף GTI דור ראשון ופיג'ו 205 GTI בשבילי. את המחשבים והגירים החכמים תשאירו לעצמכם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אשמח אם תפרטו מעט על הבחירות שלהן ואת מה שמייחד אותן מהמתחרות... מישהו פה התנסה בנהיגה באבארט' 500 או במיני קופר ויכול לשתף איתנו את החוויות בהרחבה?

פורסם

אין ספק מבחנתי , ואחרי שרוב המכוניות שהיו לי הם בקטגוריה( 8 במיספר). וגם הנוכחית 500 אבארת . והיו גם חלק של חברים שנהגתי בהם לא מעט. ה106 GTI מנצחת בענק!!!

פורסם

אופל קורסה Opc וזו גם בחירתי. רכב מהנה לנהיגה, זריז, מושבים מהממים, מראה אגרסיבי.

אפ כי מפנטז על 135M - 4.9 ל1-100, הנעה אחורית ויותר מ-300 סוסים.

פורסם

נהגתי בכמה והשתיים שהשאירו הכי הרבה טעם של עוד היו המיני קופר S שנתנה באמת תחושה של קארט לכביש והרבה רצון להשתעשע בכבישים המפותלים של ההרים בקפריסין. והרנו מגאן RS שפשוט הרגישה על המסלול כמו מפלצת עם צליל מנוע מדהים, כוח זמין, אחיזה אינסופית, הגה מתקשר ופשוט הוט האץ מושלמת אם חדוות נהיגה היא הדבר היחיד שעומד לנגד עינייך.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אני מתלבט בין שקודה פאביה שפורט ליונדאי אייעשרים סופרים ידנית.

השרשור ננעל עקב חוסר פואנטה. מי שמעוניין במידע על רכב ספציפי יכול לעשות חיפוש, הכל כבר נכתב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...