Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי יש ליי רמקולים של הרץ דגם ספייס ובגלל שאכסנתי אותם צמודים כל הגומי התעקם והתעוות מהמגנט האם ניתן לסדר?

הטוויטרים נגנבו לי איפה ניתן לקנות אותם?

HU : clarion 646 AMP: audison srx4

comp : hertz space sub: kicker comp 12

פורסם

לא חושב שיש צורך בתיקון. בכ"מ מאוד ממליץ על אומגה אודיו בחולון. בחור מאוד מקצועי שתיקן לי ולחברים כבר עשרות פריטים במחירים מאוד הוגנים ועבודה איכותית. לגבי הטוויטרים- לא מכיר את הדגם הזה אבל ידוע לך אם איזה טוויטרים הוא מגיע?

פורסם

יש לך את זה ביותר ישן? ברור שלא תמצא, אלו רמקולים שיוצרו מלפני למעלה מ-12 שנה.

אם המצב באמת גרוע ברמקולים הקיימים, הייתי שוקל לרכוש מוצר חדש או משומש יותר עדכני.

פורסם

כל הדגמי שלהם באתר זה אותם דגמים שהיו בזמנו שאני קניתי. הSPACE היו הכי טובים BY FAR בלי להשוות ל MIELLE כמובן.

HU : clarion 646 AMP: audison srx4

comp : hertz space sub: kicker comp 12

פורסם

רק השמות זהים, מדובר בדורות חדשים של אותן סדרות.

איני יודע היכן מוצב ה-Space בהיררכיית הרמקולים שלהם בזמנו, אבל הייחוד שלהם היה עומק התקנה קטן.

למצוא טוויטר זהה למה שהיה לך יהיה קשה עד בלתי אפשרי לדעתי, ואולי יהיה ניתן להתאים טוויטר חדש וגם אז צריך שהוא יתאים מבחינת גרף ההיענות שלו ואופי הצליל הנדרש.

זו הסיבה שאמרתי לשקול רכישת מוצר חדש.

• תוכן חדש...