Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול.

עשיתי טעות ושלחתי לשיפיטו חבילה עם חומרי ניקוי לאוטו ששוקלת 2.5קג.. המחיר משלוח עם usps הוא 60$ ובאופן מפתיע ביגלל ירידת המחירים עם tnt משלוח של 4 ימים!! עולה 54$.

עכשיו השאלה היא עלות החבילה היא 60$ אז איך יחשבו מיסים.. אם אני אשלח את זה עם tnt יקחו לי מיסים על 114$ או יעזבו אותי כי השווי הוא 60$?

או שבשביל שיעזבו אותי אני חייב לשלם אקסטרא לusps למשלוח איטי יותר בהרבה של (20-40 יום)?.

הקטע המעצבן זה שעם buy2 או מסטופ היה יוצא 45.5$ למשלוח אוירי של שבוע עם 100% פטור מס..

יצאתי חמור.. אבל לא ידעתי מראש את המשקל או הגודל..

פורסם

עד 75 דולר( מחיר המוצר בלבד) אין מיסים כלל, רק שהחבילה עולה על 75 דולר מוסיפים את מחיר המשלוח לחישוב הכולל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כלומר בלב שקט אני יכול לשלוח עם tnt, בידיעה שלא יהיה מיסים?.

אני פשוט אוכל את עצמי על זה שלא שלחתי למסטופ או buy2.. גם 50 שח פחות בלי מיסים וגם אין הפתעות של עמילות..

פורסם

תצהיר ערך ככה שגם עם המשלוח זה יצא פחות מ 75. זה כל היופי בשירות הזה. אחרת תשלם לפי ערך המוצר + משלוח.

כלומר תצהיר למשל שהחבילה בערך של 15 דולר חומרי ניקוי + 54 משלוח, לא עברת את רף המס.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה רבה על העזרה לשניכם!!.

מצאתי בסוף באתר של המכס את החוק , למקרה שזה יעזור למישהו בעתיד

"

יבוא משלוח שערך הטובין הכלולים בו הינו עד 75$

משלוח המכיל טובין שערכם הכולל עד 75$ - פטור לחלוטין ממסי יבוא.

הפטור אינו חל על מוצרי טבק, כוהל ומשקאות משכרים.

ערך כולל של עד 75$ - לא כולל הובלה וביטוח אם הם מחושבים בנפרד מערך הטובין.

לדוגמא: משלוח בגדים שערכם הכולל 65 דולר ודמי המשלוח החלים הם בסך 20 דולר (סך כולל של 85 דולר) – עדיין יהיה פטור מתשלום מסים על הטובין"

• תוכן חדש...