Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי מכר שיש לו פנצ'יריה שאני סומך עליו במאת האחוזים, הוא הרכיב לי 2 צמיגים ועשה לי איזון גלגלים ב-750 ש"ח.

אני לא כ"כ יודע לבדוק של איזו חברה הצמיג

תצלם את הצמיג ותעלה לאתר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד בעיה שעלינו עליה, הסמל (האדום) של הכרית אוויר בלוח שעונים הנורה שלה כל הזמן דלוקה, בדקנו בצד במזדה והכריות אוויר על ON. ממה יכולה לנבוע הבעיה הזו? ואיך אפשר לפתור אותה?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
אני רואה ש"קיבלתם" הרבה הפתעות ולא כמה עם קניית הרכב.

למה? דווקא המכונאי נסע על הרכב והוא אמר שהרכב על הכיפאק והוא לא רוצה משהו יוצא דופן.

חוץ מכמובן הצמיגים שהחלפנו והרפידות שנחליף, שמע בכל זאת זה לא רכב חדש זה 2008.

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

בדר״כ שהמנורה דולקת,תקלה דיי ידועה.

אחד החיבורים מתחת לכסא הנוסע או הנהג רופפים או מלוכלכים.

פרק אותם שהסוויץ כבוי, תנקה עם ספריי מגעים ותחבר חזרה למקום.

אמור להסתדר.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
יש לי מכר שיש לו פנצ'יריה שאני סומך עליו במאת האחוזים, הוא הרכיב לי 2 צמיגים ועשה לי איזון גלגלים ב-750 ש"ח.

אני לא כ"כ יודע לבדוק של איזו חברה הצמיג

צילמתי את התמונות.. מקווה שרואים משהו..

תחליף מכר.

צמיגי Wanli סינים, דגם S-1063, מאוגוסט 2014.

יכולת להרכיב כל צמיג סיני אחר במחיר פחוּת ולהשיג את אותה התוצאה (הרעה).

בהשקעה דומה אמור להיות ניתן להשיג את הפאלקן ZE914, ואם עולים קצת בתקציב בכמה מאות בודדות כבר מוצאים צמיגים מהשורה הראשונה.

פורסם

טום מתעלק על השירשור, כי פתחתי גם שירשורים בנושא, אשמח לצמיג מומלץ .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
צילמתי את התמונות.. מקווה שרואים משהו..

[ATTACH=CONFIG]413615[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]413616[/ATTACH]

כמו שכתב תום הצמיג הוא סיני והיה ניתן לקנות את אותו הצמיג במחיר נמוך יותר,

ביקשת בתחילת השרשור שנמליץ לך על צמיגים טובים ובסוף הרכבת זבל סיני וחבל.

בפעם הבאה תבקש הצעת מחיר על כל דבר ולאחר מכן תשאל את חברי הפורום

האם המחיר הוגן ביחס לסחורה, בשביל הדברים האלה הפורום קיים.

פורסם

יובל, אני לא מבין, אחרי החלפת הצמיגים והרפידות נגמרו בעיות רעידות הרכב בזמן עמידה ? לא מאמי ן....

אם לא אז יש לי את הפתרון בשבילך - זה לא קשור לתושבות מנוע ושום שטויות כאלו , וחבל על כסף שלך ! מסתבר שצריך לנקות את המצערת של הרכב טוב טוב. זו בעיה שהרבה מאזדות סובלות ממנה ובארה"ב יצאו עם הוראת תיקון לעניין זה - מצ"ב קישור מתאים:

http://www.miata.net/garage/tsb/01-007-09-2069.pdf

גם לי הייתה את הבעייה הזו: כשאני עומד בD אחרי שהמנוע חם הרכב מתחיל לרעוד; אני מעביר לN - הרכב מפסיק לרעוד או לחלופין אם אני על D בעמידה, אני מרים הנדברקס והרעידה מפסיקה.

עדכן לאחר נייקוי מצערת.

פורסם
יובל, אני לא מבין, אחרי החלפת הצמיגים והרפידות נגמרו בעיות רעידות הרכב בזמן עמידה ? לא מאמי ן....

אם לא אז יש לי את הפתרון בשבילך - זה לא קשור לתושבות מנוע ושום שטויות כאלו , וחבל על כסף שלך ! מסתבר שצריך לנקות את המצערת של הרכב טוב טוב. זו בעיה שהרבה מאזדות סובלות ממנה ובארה"ב יצאו עם הוראת תיקון לעניין זה - מצ"ב קישור מתאים:

http://www.miata.net/garage/tsb/01-007-09-2069.pdf

גם לי הייתה את הבעייה הזו: כשאני עומד בD אחרי שהמנוע חם הרכב מתחיל לרעוד; אני מעביר לN - הרכב מפסיק לרעוד או לחלופין אם אני על D בעמידה, אני מרים הנדברקס והרעידה מפסיקה.

עדכן לאחר נייקוי מצערת.

תודה רבה על התגובה, מקווה שאבין איך עושים ואסתדר עם זה.

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
תחליף מכר.

צמיגי Wanli סינים, דגם S-1063, מאוגוסט 2014.

יכולת להרכיב כל צמיג סיני אחר במחיר פחוּת ולהשיג את אותה התוצאה (הרעה).

בהשקעה דומה אמור להיות ניתן להשיג את הפאלקן ZE914, ואם עולים קצת בתקציב בכמה מאות בודדות כבר מוצאים צמיגים מהשורה הראשונה.

תום אז כמה לדעתך עולה הצמיגים ששמתי (זוג מאחורה)? ובמחיר שציינתי - 750 ש"ח, איזה צמיג אוכל לקנות?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• תוכן חדש...