Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכת רטרומוביל בפריז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפרוטוטייפ של הלנציה פלורידה 1955 יש דלתות שנפתחות זו מול זו ללא "עמוד" אמצעי שהועתקו מהפיאט 1100 שיוצרה משנת 1937-1952.חוצמיזה תודה על השיתוף.

פורסם

שלמה - תודה על השיתוף בתמונות, נהדרות, יפות, רכבים מעניינים שחלקם כמובן לא ראיתי מעולם וחלקם מוכרים.

בשנות החמישים לאבי הייתה פיג'ו 202 ואלו שבתמונותיך הזכירו תקופה זו.

סליחה - היכן השארת את זוגתך ?

מצא משה

פורסם
שלמה ,

תודה על השיתוף ,תמנות מרתקות , כולל הדגמים.

אגב,

זו תערוכה זמנית או מוזאון קבוע?

שלוש תערוכות לענף הקלאסיות מתקיימות בחורף באירופה, בנובמבר באולמות ה-NEC ליד בירמינכהאם אנגליה, פברואר רטרומוביל בפריז, וטכנו קלאסיקה בעיר אסן בגרמניה הוא הגדול מכולם (לא בטוח לגבי תאריך קיומו אני חושב שהוא בין השתיים האחרות).

תערוכות אלו מרשימות ולרוב מושכות קהל נוסף ע"י מכירה פומבית של אחד מבתי המכירות הגדולים.

מה שמוביל אותי לשאל האם ביקרתם במיתחם ארטקוריאל שמנהלת את אחת המכירות המעניינות ביותר השנה שכוללת אוסף של כ-60 מכוניות שאוחסנו במשך שנים בתנאים לא אידאלים?

תבלו ותהנו

גדי

פורסם
שלוש תערוכות לענף הקלאסיות מתקיימות בחורף באירופה, בנובמבר באולמות ה-NEC ליד בירמינכהאם אנגליה, פברואר רטרומוביל בפריז, וטכנו קלאסיקה בעיר אסן בגרמניה הוא הגדול מכולם (לא בטוח לגבי תאריך קיומו אני חושב שהוא בין השתיים האחרות).

תערוכות אלו מרשימות ולרוב מושכות קהל נוסף ע"י מכירה פומבית של אחד מבתי המכירות הגדולים.

מה שמוביל אותי לשאל האם ביקרתם במיתחם ארטקוריאל שמנהלת את אחת המכירות המעניינות ביותר השנה שכוללת אוסף של כ-60 מכוניות שאוחסנו במשך שנים בתנאים לא אידאלים?

תבלו ותהנו

גדי

התמונה המצורפת צולמה במתחם artcurial

צריך כמובן תקציב בלתי מוגבל ....

image.jpg

פורסם

טוב אז הייתי בדרכים וחזרתי לעבודה ולא היתה לי אפשרות להכנס לכאן עד היום ב 23 בלילה. ויש עוד תמונות אבל לא היום כי כבר 24. מצא, אשתי הלכה לטייל ברובע הלטיני ונחה במלון. חיים ואני עשינו חיים משוגעים מ- 9.15 עד 19 בערב.

התערוכה עצמה היתה קטנה ב 50% מהתערוכה לפני שנה ומשמעותית יותר קטנה ממה שהיה לפני עשר שנים. האינטרנט "הרג" את הבסיס הכלכלי של התערוכה. אני חושש שבעוד 5 שנים כבר לא תהיה תערוכה.

תמונות נוספות מחר- אולי

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...