Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו או יונדאי i10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רוצה לקנות רכב חדש קטגוריית הקטנות ואני מתלבט בין שני דגמים:

1. קיה פיקנטו אוטומט נפח מנוע 1250

2. יונדאי i10 אוטומט נפח מנוע 1250

מי הכי חזק וחסכוני ומאובזר.

מה המלצתכם?

תודה

פורסם

מבחינת זריזות וחיסכון הם די דומים,אני הייתי מעדיף את היונדאי בגלל מושבים תומכים יותר וסלון נעים יותר בגלל שילוב 2 צבעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בחרתי בה,היא חיסכונית יותר ומאובזרת,אבל רועשת יותר ועם זווית גילגול גדול יותר,מנגד היא רכה בעיר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם 1.2.

אם אתה רגיל לנסןע עם מוסיקה זה לא מפריע,אבל אם לא זה יכול,אבל תעשה נסיעת מבחן.

פורסם

sasa_204

אני נוהג על פיקנטו אז אם יש לך שאלות ספציפיות שלא בא לך להלאות פה את כולם אתה יכול לשלוח לי בפרטי (רק תכתוב לי פה אם שלחת כי אני לא תמיד שם לב).

בגדול אני מאד מרוצה ממנה, לצרכים שלי היא מתאימה את עצמה מצויין

פורסם

מבחינת חיסכון בדלק תשכח מהפיקנטו היא אוכלת כמו משפחתית 1-10, היו לא מעט דיונים.

אישית לדעתי ה I10 הרבה יותר יפה, אני מאוד אוהב את ה"ישבן" שלה. בפיקנטו לא מצאתי שום דבר יפה מלבד הפיקנטו ספורט שנראית קצת יותר אגרסיבית, במיוחד עם הג'נטים היפהפיים וצורת ה 2 דלתות שממש משכה אותי.

מבחינת חיסכון הבנתי שהספייס סטאר נותנת יותר ומאובזרת יותר, אבל לא ידוע לי מה המחירים

Opel Adam S 2017

פורסם

כל אחד וטעמו שלו :-)

אני אוהב את המראה של הפיקנטו, אבל זה לא ממש משנה.

בכל אופן - הפיקנטו נותנים 7 שנים אחריות, שזה משהו שהייתי לוקח בחשבון בזמן קניית רכב.

פורסם

לבעלה של אחותי יש I10 החדשה מהעבודה והוא מאוד מרוצה (הייתה לו אופציה או יונדאי או ניסן אקו מייקרה)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אם שמים את הקיה והיונדאי ראש בראש אז הספייס סטאר לוקחת.

אם ספייס סטאר היא לא אופצייה, לדעתי ידה של היונדאי היא על העליונה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כעת יש מבצע חבר עד לתאריך 17.02.15 בסוכנות יונדאי לגבי I10 מנוע 1250 המחיר 75.900 כולל חיישני נסיעה לאחור ומיגון. משתלם ביתר!!!!! הייתי והתרשמתי מעבר לזה שיש תוספות ביונדאי החדשה 6 כריות אוויר שעון חום ריפוד מיוחד. ממליץ. יש לי רכב כזה 2011 מנוע 1.25. החסרון : קשה למכור רכב זה במחיר אפילו קרוב למחירון! כניראה בשל הצפה של הליסינג.

• תוכן חדש...