Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגוון הפנימי תלוי בצבע החיצוני. ריפודים בהירים יש גם בדגם האינספייר וגם בסופרים.

עם שחור, כחול כהה, כסוף כהה וברונזה מקבלים ריפודים בהירים.

פורסם (נערך)
הגוון הפנימי תלוי בצבע החיצוני. ריפודים בהירים יש גם בדגם האינספייר וגם בסופרים.

עם שחור, כחול כהה, כסוף כהה וברונזה מקבלים ריפודים בהירים.

הגוון הפנימי - אתה מתכוון לזה שבלינק תמונה? (יפה מאוד לטעמי)

http://images.dealerrevs.com/gallery/photo.php?id=61178386

או לזה שביוטיוב?

לגבי גוון חיצוני - גוון חיצוני כסוף כהה יותר יפה מהכסוף? לא מצאתי תמונה נורמלית

עריכה אחרונה על ידי ggeell
פורסם

הכסוף הכהה זה הגוון של הרכב בוידאו.

הגימור הפנימי הבהיר הוא כמו בתמונה הראשונה שצרפת. לדעתי השילוב נאה מאוד וכשהתעניינתי ב-i35 חדשה לא מזמן זה שילוב הצבעים שבחרתי.

פורסם
הכסוף הכהה זה הגוון של הרכב בוידאו.

הגימור הפנימי הבהיר הוא כמו בתמונה הראשונה שצרפת. לדעתי השילוב נאה מאוד וכשהתעניינתי ב-i35 חדשה לא מזמן זה שילוב הצבעים שבחרתי.

השאלה אם שילוב כזה קיים ? כי בוידאו הגוון החיצוני הוא אפור ככה אבל הפנימי הוא אפור בהיר (כמו שמוצג בוידאו) ולא כמו שמוצג בתמונה.

פורסם

הוידאו נראה מארצות הברית שם שילובי הצבעים קצת שונים.

בארץ בוודאות השילוב קיים אבל הכל תלוי במלאי.

פורסם
הוידאו נראה מארצות הברית שם שילובי הצבעים קצת שונים.

בארץ בוודאות השילוב קיים אבל הכל תלוי במלאי.

תודה רבה לך על העזרה

החלטתי על השחור כאופציה ראשונה ועל האפור ככה כאופציה שניה.

שבוע טוב! ותודה לכל מי שעזר

פורסם

מנסיון קצר על הפורטה בהשכרה בהחלט הייתי ממליץ עליה, היא הרגישה מאוד נעימה על הכביש ולא סבלתי מכאבי גב איתה(גב רגיש, רגיל לצרפתיות).

היא גם הפתיעה אותי בצריכת דלק חסכונית.

על הקורולה שמעתי מכמה חברים שהיא לא סוחבת(עובדים איתה בבילוש).

את השאר לא מכיר.

פורסם

שבת שלום

עדכון

קיבלתי את הI35 שחורה

לדעתי בהחלט שווה את התוספת החודשית לשידרוג

הגיעה עם ריפוד צבע קרם יפייפה (לא ממליץ למי שעם ילדים כמובן) וריפוד בדלתות ובקונסולה בצבע זהה שמשתלב יפה עם השחור בקונסולה והפסים האפורים.

התוספת של הסאנרוף נחמדה (במיוחד בערב) והרכב מרגיש איכותי בכל המובנים על הקאיה פורטה החדשה שגם עליה נסעתי אתמול עם מישהו שלקח מהעבודה (ללא שידרוג) . גם יותר זריזה וגם חומרים יותר איכותיים בחלל הרכב. לגבי הקאיה אציין לטובה את המושבים הנעימים מאוד (לעומת הזעזוע מהדגם היוצא) אבל בקאיה נראה שההשקעה בחלל הרכב , לא הייתה בסדר ראש העדיפויות של המתכננים שם ( כנראה מהעובדה שהרכב מיועד יותר לשוק המזרח אירופי ושלל הפיצ'רים היו צריכים לבוא על חשבון משהו). סהכ מהתרשמות בקאיה פורטה , רכב מעולה למעט העיצוב פנים ומי שקונה כפרטי אז המחירונים די זהים ולכן העדיפות לטעמי היא ה I35 בכל המובנים. גם לוח השעונים והקונסולה בלילה ביונדאי הרבה יותר מרשים עם הצבעי כחול ,מאשר הכתום האנמי של הקאיה. בI35 ההגה נעים יותר למגע בגלל הציפוי עור (בקאיה דמוי עור) והמושבים יותר רכים מהקאיה . חיסרון ביונדאי זה נוחות ליושבים מאחור (במיוחד לגבוהים) בגלל השיפול גג.לי לא מפריע כי אני נוהג יחיד ברכב אבל למי שזה חשבו לו אז לדעתי בטויוטה לדוגמא (לא ישבתי) המרווח הוא הרבה יותר רציני ליושבים מאחור (ממידע של כאלה שקיבלו אצלנו) .לגבי הטויוטה אגב כי שציין כאן LESLES , אכן גם אצלנו התלוננו על סחיבה בעייתית משהו של הקורולה אבל ציינו שהרכב נוח מאוד כמשפחתי ונסיעה חלקה בנוסף למראה "המנהלי" יוקרתי" שיש לרכב .

תודה לכל מי שעזר ! ואכן כמו שציינתם אין כמו נסיעת מבחן והתרשמות אישית מרכב.

פורסם

אם אתה מבסוט...

אם הייית במצבך ה i35 הייתה האחרונה ברשימה שלי, אבל ידוע שחובבי רכב רואים דברים שהמשתמש הממוצע לא רואה ו/או לא איכפת לו לגביהם.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אם אתה מבסוט...

אם הייית במצבך ה i35 הייתה האחרונה ברשימה שלי, אבל ידוע שחובבי רכב רואים דברים שהמשתמש הממוצע לא רואה ו/או לא איכפת לו לגביהם.

איתמר

היי איתמר

אשמח אם תסביר כוונתך:idea:

ראיתי לנכון לשדרג כי גם ככה ההיצע לא היה מי יודע מה בגלל שזה ליסינג .. היונדאי יותר נוחה מהקאיה פורטה מבחינת מושב ואני מאמין שגם בנסיעה מחוץ לעיר..רק הקאיה ללא תוספת תשלום..היונדאי קורולה והקרוסאובר כולם בתוספת של 200 לחודש..

הקרוס ונטויוטה רק מחוות דעת (לא מקצועית) הבנתי שהם לא זריזות

פורסם

דעתי לא רלוונטית, מה גם שביצעת כבר את הבחירה ואתה שלם איתה.

ה i35 היא לא מכוניות גרועה. למעשה אין היום מכוניות גרועות. יש טובות יותר ויש טובות פחות.

הפורטה לטעמי עדיפה על ה i35. לקרוסאובר יש ערך מוסף בדמות 'פוזה' ג'יפונית ומרכב סטיישני. לראפיד יש ביצועים מצויינים. הקורולה היא all around מצויינת.

ה i35 משתרכת לטעמי אי שם מאחור, לא נוח להיכנס ולצאת ממנה, תנוחת הישיבה נמוכה והראש שלי מגרד את התיקרה, אל משנה כמה כיוונתי את המושב. לזכותה ניתן לרשום עיצוב פנימי מצויין ותחושת איכות טובה בחלל הנוסעים.

אגב, אם הייתי נהג יחיד בכלל הייתי לוקח רכב מקטגורייה נמוכה יותר, לא מבין למה אנשים מתעקשים לקחת אוניות משפחתיות במדינה צפופה כמו שלנו. סופר-מיני מודרנית יכולה לשנע משפחה בעלת 4 נפשות בנוחות סבירה בהחלט.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
דעתי לא רלוונטית, מה גם שביצעת כבר את הבחירה ואתה שלם איתה.

ה i35 היא לא מכוניות גרועה. למעשה אין היום מכוניות גרועות. יש טובות יותר ויש טובות פחות.

הפורטה לטעמי עדיפה על ה i35. לקרוסאובר יש ערך מוסף בדמות 'פוזה' ג'יפונית ומרכב סטיישני. לראפיד יש ביצועים מצויינים. הקורולה היא all around מצויינת.

ה i35 משתרכת לטעמי אי שם מאחור, לא נוח להיכנס ולצאת ממנה, תנוחת הישיבה נמוכה והראש שלי מגרד את התיקרה, אל משנה כמה כיוונתי את המושב. לזכותה ניתן לרשום עיצוב פנימי מצויין ותחושת איכות טובה בחלל הנוסעים.

אגב, אם הייתי נהג יחיד בכלל הייתי לוקח רכב מקטגורייה נמוכה יותר, לא מבין למה אנשים מתעקשים לקחת אוניות משפחתיות במדינה צפופה כמו שלנו. סופר-מיני מודרנית יכולה לשנע משפחה בעלת 4 נפשות בנוחות סבירה בהחלט.

איתמר

אכן בI35 המרווח לראש לא אידיאלי אבל אני מסתדר (אני בגובה 1.88) . גבוהים יותר יהיה להם בעיה.

הפורטה אולי עדיפה בביצועים אבל היונדאי הרבה יותר מפנקת לטעמי ומשדרת איכות גם בחלל תא הנוסעים (הפורטה מזעזעת בחלל הפנימי האנמי).

אני לקחתי משפחתית רק בגלל הצורך בבגאז גדול - הרבה ציוד של עבודה . אבל בגדול אתה צודק מי שנהג יחיד עדיף קומפקטית כמו קאיה ריאו החדשה (נראה רכב מפנק ונוח מאוד בישיבה) .

• תוכן חדש...