Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד מהירות - גם מצלמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבת ים יש אחד כזה שכתוב בו "צולמת " עם אצבע שלישית באמצע. (לא באמת)

וכמו שכתבו, סתם מראה את מהירותך ועל כך שאתה נוהג במהירות לא חוקית.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בכביש בדרך למתחם G בעמק יש את המד מהירות ומיד לאחר מכן יש מצלמה (מכיר כמה אנשים שקיבלו בכביש הזה דו"ח)

לא ראיתי שום מצלמה ניראית לעין. על פניו אני מניח מי שקיבל דו"ח זה מרכב משטרה המצוייד במצלמה מולטינובה. לפימים הדוליים עומגת ניידת.

כרגע לא קיימות מצלמות גאטסו מוסוות, בדרך עלל יש אפילו תמרור לפני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בכביש בדרך למתחם G בעמק יש את המד מהירות ומיד לאחר מכן יש מצלמה (מכיר כמה אנשים שקיבלו בכביש הזה דו"ח)

מניסיון אין שום מצלמה מהירות שם.

פורסם (נערך)

שניים מהאנשים שקיבלו בכביש הזה דו"ח מהירות הם אחי וגיסי כך שאני יכול להגיד בביטחון די גדול שיש שם מצלמה, יש מצב שכרגע היא לא עובדת משום שמשפצים שם את הכביש אבל מצלמה יש שם. גם אני לא ראיתי שום מצלמה שם אבל העובדות מדברות בעד עצמן יכול להיות שמדובר באמת במצלמת מולטנובה שהשוטרים תפסו שיטה לעמוד שם עם ניידת סמויה כל יום.

עריכה אחרונה על ידי marom9
פורסם
לא. אני קורא לזה "מד ריגשי". הוא לא מצלם.

יתרה מזאת, לפני איזה חצי שנה הייתי בפתח תקווה, עברתי גלאי כזה, והוא כתב לי "צולמת :(" עם הסמיילי העצוב.

מיותר לציין שעד היום לא קיבלתי דו"ח וכל מטרתו היא להפחיד.

זה במקרה היה בדרך רבין, בהמשך מיכין סנטר?

אני נוסע שם כמעט מדי יום וגם אני ״צולמתי״ לפני כמה חודשים. אגב ביטלו את ההודעה הזו לאחרונה.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם (נערך)
היה/יש בפתח תקווה גם אחד כזה שבו כתוב "צולמתה" (שגיאה במקור), אמין משהו :shock:

דוגמאות: 1 2

פשוט שכונה מה שהולך פה.

נ.ב בשניה הראשונה שראיתי במד בדרך רבין ש״צולמתי״ נבהלתי קצת.

לקח לי עוד כמה שניות להבין שזה סתם.

לפותח השרשור אל תדאג, אני מאמין שגם במקרה שלך זה כלום.

עריכה אחרונה על ידי kobi_lo

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
שניים מהאנשים שקיבלו בכביש הזה דו"ח מהירות הם אחי וגיסי כך שאני יכול להגיד בביטחון די גדול שיש שם מצלמה, יש מצב שכרגע היא לא עובדת משום שמשפצים שם את הכביש אבל מצלמה יש שם. גם אני לא ראיתי שום מצלמה שם אבל העובדות מדברות בעד עצמן יכול להיות שמדובר באמת במצלמת מולטנובה שהשוטרים תפסו שיטה לעמוד שם עם ניידת סמויה כל יום.

אז תשמע אני לפני ואחרי השיפוץ נסעתי מעל 120 קמ"ש (אם אתה עובר מעל זה הוא לא רושם כלום במד מהירות) במקום הזה וקיבלתי כלום.

פורסם
אז תשמע אני לפני ואחרי השיפוץ נסעתי מעל 120 קמ"ש (אם אתה עובר מעל זה הוא לא רושם כלום במד מהירות) במקום הזה וקיבלתי כלום.

כמו שכתבתי לפניכם, פעם היה עומד שוטר עם מצלמה ליד הקאנטרי..

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
בבת ים יש אחד כזה שכתוב בו "צולמת " עם אצבע שלישית באמצע. (לא באמת)

וכמו שכתבו, סתם מראה את מהירותך ועל כך שאתה נוהג במהירות לא חוקית.

זה היה יכול להיות מעניין :evil:

קובי

:-)

פורסם
לא. אני קורא לזה "מד ריגשי". הוא לא מצלם.

יתרה מזאת, לפני איזה חצי שנה הייתי בפתח תקווה, עברתי גלאי כזה, והוא כתב לי "צולמת :(" עם הסמיילי העצוב.

מיותר לציין שעד היום לא קיבלתי דו"ח וכל מטרתו היא להפחיד.

זה לא להפחיד, זה להעלאת המודעות. יש לזה סוג אימפקט מסוים.

• תוכן חדש...