Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים - תודה!

אני די סגור על צמד המאזדות, מכוון שהעיצוב שלהם כבש אותי.

מחר אני הולך לראות לעשות נסיעת מבחן על ה-3, שלדעתי הכי מתאימה לצרכיי (למרות שאני עדיין פוזל ל-6 כסופה, כמו שבסמלון שלי :-P)

אפשר להגיד שאני דיי משוחד וישר הלכתי על המאזדות, אבל העדפתי לשאול פה קודם.

תודה מראש.

בוצ'אצ'י :wink:

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברים - תודה!

אני די סגור על צמד המאזדות, מכוון שהעיצוב שלהם כבש אותי.

מחר אני הולך לראות לעשות נסיעת מבחן על ה-3, שלדעתי הכי מתאימה לצרכיי (למרות שאני עדיין פוזל ל-6 כסופה, כמו שבסמלון שלי :-P)

אפשר להגיד שאני דיי משוחד וישר הלכתי על המאזדות, אבל העדפתי לשאול פה קודם.

תודה מראש.

בוצ'אצ'י :wink:

הנה עוד אחד מהעדר...:wink:

סתם סתם, שיהיה בהצלחה אחלה מכוניות!

טיפ: קח מאזדה 6 צהובה האצ'בק!

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם
אם אתה רוצה להסתמך , תסתמך ידידי.

אגב עם כבר ב C5 עסקינן

הירידת ערך שלו פשוט קטסטרופלית,

אין לו שוק

וחבל להשקיע 150-160 אלף באוטו שאחרי זה תמכור ב 100 ופחות

כמו אלפא...

חביבי בתור בעלים של סיטרואן C5 2002 PACK 2 ליטר אני יכול לומר לך שירידת הערך שלה מינימלית ליד היפניות. קניתי את המכונית ב-135K והיום המחירון שלה 106K. לעומת יפניות מאותו שנתון שהמחיר שלהם כ-95K ואף פחות

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם
חביבי בתור בעלים של סיטרואן C5 2002 PACK 2 ליטר אני יכול לומר לך שירידת הערך שלה מינימלית ליד היפניות. קניתי את המכונית ב-135K והיום המחירון שלה 106K. לעומת יפניות מאותו שנתון שהמחיר שלהם כ-95K ואף פחות

מצאת פראייר שישלם לך,

אין להן שוק , תבין .

עם כמה שאתה רוצה להאמין שהן שומרות על הערך הן לא.

קח דוגמא אחד שרוצה למכור

מנוע 3000

שנת 2002

+מושבים מעור + סאנרוף+טסט לשנה

130K

תבדוק את המחירון ...

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
מצאת פראייר שישלם לך,

אין להן שוק , תבין .

עם כמה שאתה רוצה להאמין שהן שומרות על הערך הן לא.

קח דוגמא אחד שרוצה למכור

מנוע 3000

שנת 2002

+מושבים מעור + סאנרוף+טסט לשנה

130K

תבדוק את המחירון ...

שמע, לא הצעתי את הC5 שלי למכירה וכבר שני אנשים פנו אליי. המחירון יצחק לוי שלה הוא 106K וזה מה שהם הציעו אבל כרגע אני לא רוצה למכור תרכב וגם אם כן אני עושה טרייד אין בלובינסקי.

שמע המוטו שלי לגבי יפנית וצרפתית זה הולך ככה.

יפנית- תקנה, תסבול ותמכור במחירון.

צרפתית- תקנה, תתפנק, שמור עליה באהבה ותמכור ב-3K מתחת למחירון.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

חביבי עצור לפני שאתה קונה את המאזדה!

דיי עם העדר הזה של המאזדות, נכון רכב יפה, אמין- אבל זה לא אומר שאין עוד רכבים טובים...

ב 140 K יש לך הרבה אופציות- אל תפחד מיד שניה..פשוט תבדוק טוב טוב...

אני מציע לך לקנות איזה רכב גרמני, לדוגמא A4 שנת 2002 יכול להכנס לך בכיף בתקציב עם מנוע 1.8T

או שתוכל לקנות A3 ממודל יותר גבוהה- שם יש מבחר מנועים הכל ב 1.6 ועד ל 1.8 עם 180 כ"ס..

שני הרכבים הללו מעולים, חזקים, אמינים ואיכותיים ביותר...

אם זה לא טוב אז יש לך את פלסוואגן עם הגולף- במחיר הזה תוכל לקחת מודל גבוהה עם מנועים שמתחילים ב 1.6 עד 2.8 (V6) כך שתקבל מכונית טובה קטנה מאובזרת עם שד מתחת למכסה מנוע..

ב.מ.וו גם לא יורדת מהפרק עם 320- מנוע 1.8 או 2.0 משנת 2002- זה הצורה החדשה והעדכנית היותר כיום שנמכרת- שוב ב.מ.וו- לא צריך לפרט..

בקיצור תעצור ותחשוב טוב טוב לפני שאתה קונה את המאזדה!

1.8T 8)

פורסם

הA3 הישנה היא סתם מכונית בינונית מינוס. צפופה, לא מתנהגת, לא נוחה, וכו'.

הגולף - אותו סיפור כמו הA3, מינוס הפוזה.

הב.מ.וו - ביטוח יקר. חסכוני? לא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
חביבי עצור לפני שאתה קונה את המאזדה!

דיי עם העדר הזה של המאזדות, נכון רכב יפה, אמין- אבל זה לא אומר שאין עוד רכבים טובים...

ב 140 K יש לך הרבה אופציות- אל תפחד מיד שניה..פשוט תבדוק טוב טוב...

אני מציע לך לקנות איזה רכב גרמני, לדוגמא A4 שנת 2002 יכול להכנס לך בכיף בתקציב עם מנוע 1.8T

או שתוכל לקנות A3 ממודל יותר גבוהה- שם יש מבחר מנועים הכל ב 1.6 ועד ל 1.8 עם 180 כ"ס..

שני הרכבים הללו מעולים, חזקים, אמינים ואיכותיים ביותר...

אם זה לא טוב אז יש לך את פלסוואגן עם הגולף- במחיר הזה תוכל לקחת מודל גבוהה עם מנועים שמתחילים ב 1.6 עד 2.8 (V6) כך שתקבל מכונית טובה קטנה מאובזרת עם שד מתחת למכסה מנוע..

ב.מ.וו גם לא יורדת מהפרק עם 320- מנוע 1.8 או 2.0 משנת 2002- זה הצורה החדשה והעדכנית היותר כיום שנמכרת- שוב ב.מ.וו- לא צריך לפרט..

בקיצור תעצור ותחשוב טוב טוב לפני שאתה קונה את המאזדה!

המאזדה היא מכונית שמצויינת בכל תחום ותחום. יש לה שני בעיות עיקריות שיש לשקול אותם טוב טוב לפני שקונים אחת כזאת: כסא הנהג גרוע מאוד ויש רעשי רוח חזקים בסביבות ה-110 קמ"ש.

אם אתה בעניין של יפניות קח נסיעת מבחן על ה-B4 הנהדרת אני בטוח שתהיה מרוצה.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

קצת לגבי הטימטום שבשוק.

אאודי אי 4 חדשה עולה בסביבות 260, מאזדה חדשה עולה 127, הפרש עצומם של 133 אלף.

לעומת זאת אחרי 3-4 שנים המכוניות נשארות אותם מכוניות ואאודי אי 4 עדיין נישארת פי אלף יותר טובה מהמאזדה אבל ההפרש מצטמצם ל30-40 אלף. קיצוץ מדהים של מאה אלף בכמה שנים ספורות. ואילו אחרי 1999-2000 האאודי מפסיקה לאבד ערך בכמויות מסחררות וערכה מתחיל לרדת בכול שנה רק ב8-14 אלף ואילו של מאזדה ב7-8. מה שיוצא מכך שאפשר לקנות אוטו מדהים בשנתיים יותר ישן אומנם אבל עדיין הרבה יותר טוב מכול מאזדה או הונדה חדשה. וגם האוטו כאמור כבר עבר את ירידת הערך הגדולה ועכשיו ערכו נשמר בצורה הרבה הרבה יותר טובה. מה שאומר שגם בעתיד לא תאבד הרבה כסף אם תמכור אותו. אפילו לא צריך 140 אלף.

אם היה לי עכשיו 90 אלף, אני מוצא לעצמי אאודי כזאת שנת 99-2000 וסוגר עיניין.

פורסם

מי אמר שאודי A4, אפילו שהיא חדשה, טובה יותר מכל הונדה אקורד או 6 ממוצעות?

חוץ מהסמל, היוקרה וכו', אני בטוח שמבחינת נסיעה נטו אז ההונדה, לדוגמא, לא נופלת מהאודי A4 או מהב.מ.וו סדרה 3. כמו כן ההונדה מרווחת יותר, יש לה מנועים טובים הרבה יותר{ה2 ליטר של אודי מספק 130 כ"ס עלובים-המנוע של השברולט(דייהו) אפיקה מפיק יותק כוחות סוס. גם מנוע ה2 ליטר של ב.מ.וו, למרות הטכנולוגיה הייחודית שבו-וולוטרוניק, מפיק רק 143 כ"ס, לעומת 155 כ"ס שמפיק מנוע ההונדה אקורד, 145 כ"ס של פורד מונדיאו וכו'.}

האודי נכשלת בתחום הכ"כ חשוב של הנוחות נסיעה, והיא לא מפצה על כך בהתנהגות כביש מלבבת, מדוייקת או משהו באזור. ההונדה, בנושאים הללו, תהיה טובה יותר. כמו כן הפורד מונדיאו, וחוששני שאפילו המאזדה 6.

קראתי במגזין אוטו על מבחן התנהגות בין הפורד מונדיאו לבין הב.מ.וו סדרה3 על הנעתה האחורית.

לא האמנתי, אבל ציינו שוב ושוב שיכולות המונדיאו לא פחות טובות משל הבוואריתו לעיתים אפילו עולות עליה, ושההגה שלה עדיף בכל קנה מידה. על איזה פערים בדיוק אתה מדבר?

אז אם הפוזה\יוקרה\סטטוס לא כ"כ בראש מעניינך, אז אתה יכול לקנות מכונית חדשה מהחברה, בעלת יכולות גבוהות לא פחות משל כל אודי או ב.מ.וו מאותה קבוצה.

מסקנה: ללא ספק הייתי רוכש רכב חדש.

פורסם

קראתי במגזין אוטו על מבחן התנהגות בין הפורד מונדיאו לבין הב.מ.וו סדרה3 על הנעתה האחורית.

לא האמנתי, אבל ציינו שוב ושוב שיכולות המונדיאו לא פחות טובות משל הבוואריתו לעיתים אפילו עולות עליה, ושההגה שלה עדיף בכל קנה מידה. על איזה פערים בדיוק אתה מדבר?

:oops::loco: You certainly haven't driven the BMW... and it definitely sounds like Ford pays more for advertising in Auto magazine

.Moti

פורסם
:oops::loco: You certainly haven't driven the BMW... and it definitely sounds like Ford pays more for advertising in Auto magazine

.Moti

מחזק אותך מוטי .

חוויות נהיגה כל כך שונות שחבל לדבר...מלבד ההנעה האחורית :-P

פורד ובמוו :lol:

פורסם

מה לעשות, הב.מ.וו סדרה 3 קצת מיושנת, והמונדיאו פשוט מעולה.

ההגה של הב.מ.וו שונה לרוחב הדגמים - ב318 וב330 הוא לא אותו ההגה.

הסיבה היחידה, אם כך, לרכוש A4 היא בגלל איכות הפנים והעיצוב. שניהם חשובים, כמובן, אבל האם זה מצדיק רכישה של מכונית בת שנתיים, עם מנוע מיושן, נוחות נסיעה בינונית ומטה, ומעט מרחב?

אני כלל לא בטוח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נהגתי בב.מ.וו סידרה 3 קבריולט של חבר, ואני לא מבין על מה כל המהומה. אז נכון שההנעה היא אחורית, אבל מבחינת התקשורת של ההגה, שזה לדעתי הדבר החשוב ביותר בכל מה שקשור להנראה מנהיגה, אז המונדיאו עולה עליה.

אפילו אם מבחינת יכולת הב.מ.וו טובה מהמונדיאו, עדיין, המונדיאו קרובה מאוד אליה, ואני מאמין שבמחיר שלה המונדיאו היא בהחלט מציאה ויכול להיות שהיא תהיה הבחירה שלי, כשאחליט להחליף את הרכב.

אני לא מוצא סיבה לשלם רבע מיליון שקלים רק בשביל סמל והנעה אחורית, כאשר 100 אלף ש"ח דרומה נמצאות מכוניות לא פחות טובות, ולעיתים טובות יותר.

זוהי דעתי וזכותך לא להסכים איתי.

פורסם

נהגתי בב.מ.וו סידרה 3 קבריולט של חבר, ואני לא מבין על מה כל המהומה. אז נכון שההנעה היא אחורית, אבל מבחינת התקשורת של ההגה, שזה לדעתי הדבר החשוב ביותר בכל מה שקשור להנראה מנהיגה, אז המונדיאו עולה עליה.

אפילו אם מבחינת יכולת הב.מ.וו טובה מהמונדיאו, עדיין, המונדיאו קרובה מאוד אליה, ואני מאמין שבמחיר שלה המונדיאו היא בהחלט מציאה ויכול להיות שהיא תהיה הבחירה שלי, כשאחליט להחליף את הרכב.

אני לא מוצא סיבה לשלם רבע מיליון שקלים רק בשביל סמל והנעה אחורית, כאשר 100 אלף ש"ח דרומה נמצאות מכוניות לא פחות טובות, ולעיתים טובות יותר.

זוהי דעתי וזכותך לא להסכים איתי.

אני רואה שתפסת מהמונדאו מינימום פרארי מודנה

כאילו מה? אז יש לה עוד 20 + - סוסונים יותר מלשאר מתחרותיה בתחום אותו נפח מנוע?

קצת יותר כח...

אבל להבדיל מבמוו ? סידרה 3? אתה מגדיר אותה בתור "הנעה אחורית וסמל" ?

טוב חבל להתווכח

או שאתה עובד בפורד או ששתית משהו :roll:

• תוכן חדש...