Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגרניק הוא לא תחליף לכפפה, פשוט עושה את השטיפה הרבה יותר קלה, מסיר לכלוך במקום שתתחיל לשפשף את המקום.

כמובן שצריך להשתמש בעדינות בכדי לא לגרום נזק לפח ולצבע.

סבבה אז כעקרון עדיף כפפה אבל שאין כח בערך כמעט כל פעם אני ישתמש בגרניק :lol:

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכפפה הזאת נראית מאוד גסה יחסית לכפפות מיקרופייבר, אולי המראה מטעה

המראה מטעה - אותו דבר בדיוק רק שזה לא כפפה אלא מן ספוג

פורסם

תגידו שניה הייתי היום באייס והיה שם כפפה מיקרופיבר יחיסת קטנה ב 24 שקל היא היתה בצבע כתום היא שווה משו או שהיא סתם זבלה ובגלל זה היא זולה?

פורסם

היא פשוטה ונחמדה, והאמת שקניתי בזמנו 2 כאלו לשימוש כי לא היו לי והן עשו את העבודה אחלה, כמו שכתבנו דאג לשטוף אותן לאחר שימוש בשמפו טכסטיל והיא תחזור להיות כמו חדשה.

Opel Adam S 2017

פורסם

סבבה תודה רבה ולגבי המטליות ליהוש מיקרופיבבר יש 3 ב 40 שווה משו ? יש גם באוטוסטור ב 12 שקך שווה משו או שאחרי כמה פעמים זה נהרס?

פורסם

אין קיצורי דרך, תשלם יותר תקבל משהו יותר איכותי.

אני משתמש כמעט במשך שנה במגבת ייבוש של CG wooly , עולה 180 שקל אבל עם טיפול וכיבוס נכון היא עדיין כמו חדשה ויכולה לנגב 2 רכבים בקלות.

המגבות הפשוטות יעשו את העבודה, אבל יש סיכוי שיהרסו ויתחילו לזייף יותר מהר.

פורסם

אני קניתי את הירוקות, ועוד כמה עם סיבים ארוכים בשביל להוריד סימני מריחות של חומרים. אחלה מגבות, השקעה חד פעמים לתקופה ארוכה (סה"כ כל המגבות שלי עלו כמו 200 ש"ח ויש לי כמות ענקית).

אגב יש מוכר באיביי שמוכר מגבות 280GSM עם משלוח של 20-30 שקל, קניתי 20 חתיכות ב 66 ש"ח.

Opel Adam S 2017

פורסם

בדיוק, הגיעו שבוע שעבר טרם יצא לי להשתמש בהן, אבל הן מרגישות נחמד לגמרי ונראות איכותיות, מקווה שגם בשימוש יהיו כך.

מה שבטוח הן יותר טובות וזולות מה 3 מגבות ב 40 ש"ח באוטו דיפו שהפכתי למגבות ג'נטים בלבד

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מוכר מגבת יבוש של הקוריאני - http://www.ebay.com/itm/2pcs-Microfiber-waffle-weave-big-drying-towel-Atop-Korea-/321138742070

(אחת אצלי, אחת למכירה)

זה לא המגבת המושלמת, אבל לניגוב ראשוני או מגבת גיבוי היא אחלה. לעבור איתה על הרכב ואז עם מגבת נוספת לתת פיניש.

ומוכר גם אחת כזו - http://www.ebay.com/itm/4pcs-Microfiber-Waffle-Weave-Scrubbing-Window-Towel-Cloth-Atop-Korea-/321362968138 (אמורה להיות טובה לחלונות, אבל אני מעדיף אחת אחרת של דודו ג'וס שלא מוכרים כבר תקופה)

שתיהן חדשות לגמרי.

מגבות קטנות לשימוש כללי שאני מאוד ממליץ עליהן - http://www.ebay.com/itm/3pcs-of-Microfiber-Super-Plush-Buffing-Cloth-Towel-/320472159713?

גם סופגות לא רע, גם לא משאירות סימנים, גם טובות להסרת וקס ועוד ועוד. איכותיות מאוד.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...