Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב חדש 60K


אושריקו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אושריקו זה גבר,אלא אם הוא עבר ניתוח ולא סיפר לנו.:-D

הריו האוטומטית לא ממש חיסכונית לפי כול מי שהיה לו כזה רכב.

חשוב לדעת שהאחריות בקיה היא 3 שנים מלאות+4 על מנוע וגיר אבל זה בתנאי שעושים טיפולים בחברה והמחירים בהתאם.

 

מה?,יש ניתוח שמשנה שמות?!

  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קורולה רכב מעולה, ובאופן כללי באמת בין האמינים שיש. תראי, בתקציב הזה באמת את יכולה למצוא סוויפט, ריו או i20.

הסוויפט לדעתי הכי יפה, אבל המנועים שלה כבר לא כמו פעם. לריו אין הרבה כוחות סוס אבל צריכת דלק טובה והיא גם דיי מרווחת. ה-i20, מרווחת אבל אישית לא אהבתי את הנסיעה שלה. מבין כל אלה, הייתי מתבלט דווקא בין סוויפט לריו, כשלריו יש 7 שנות אחריות ולסוויפט 3. זה דיי משמעותי אם את רוכשת רכב יד2, כי בריו את עדיין תהני מהאחריות...

 

טוב, בואו נעשה סוף קודם כל, התמונה היא שייכת לדיירת האח הגדול לינור שפר- אני עצמי גבר :lol:.

 

 

 

קיה פיקנטו קטנה מדי, גם הסוויפט יחסית קטנה אבל אם זה מנוע 1500 זה סבבה.

 

 

שורה תחתונה, אם לא תהיה ברירה, נתמקד בשתי הקטנות האלו (I20 וסוויפט).

 

אני מאוד מחבב את הSX4 5 דלתות שהיא כמובן משפחתית אבל זה לא אוטו בשבילי אז מה נעשה...

פורסם (נערך)

נמצאו 2 יונדאי I20 הנראות טוב בנתונים, נצטרך לבדוק, כעיקרון לאמא שלי אין בעיה עם הרכב והאמת שהוא חמוד, זה ייאמר לזכותו, כי עשו את הרכב לא קטן מדי ולא גדול וזה מושלם.

לפי אנשים ברשת הוא אמין ויש כאלו שטוענים שהוא עושה רק צרות.

 

אני גם קצת חושש לגבי מזגן וכח מנוע אך בשביל אישה מבוגרת זה צריך להיות הדבר האחרון המטריד ברכב.

 

בידוד הרעשים של הטויוטה ממשיך להיות מצויין גם היום, אני מקווה שהיונדאי הזאת יחסית שקטה.

 

אמשיך לחפש עוד רכבים, תודה לכם, עוד הצעות כמובן יירשמו..

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

לדודים שלי היה רכב כזה מ2010 ועד תחילת 2013, הרכב היה במוסך רק בטיפולים (למרות שבנסועה שלהם זה מה שאמור להיות), יצא לי לנסוע בו הרבה ולנהוג כמה פעמים, המזגן היה מצוין, סחיבה בסדר גמור (לא איזה טיל עכשיו, אבל בסדר), טיפולים לא יקרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אושריקו - אני מחזיק SX4 (דגם 2010, סדאן) שנמצאת בד"כ אצל אשתי אבל משמשת גם את הבנים. וגם סויפט 2013 שמשרתת אותי.

בעבר עוד 3 סוזוקי (באלנו ושתי ליאנות, האחרונות בליסינג) וגם לאבא שלי ליאנה בת 13+ שנים, אם כי נסועה נמוכה.

 

תרגיע את אמך - הסוזוקי אמינים לא פחות מהקורולה. ולטעני יותר נוחים.

 

ה-SX4 בגרסת 2010 ומעלה (שהופיעה באמצע 2009) בעלת מנוע 119 כ"ס, זריזה מאד, נוחה (תנוחת הישיבה הגבוהה מצויינת לאשה קטנת קומה) בגרסת הסדאן תא מטען גדול מאד. אני נהגתי בה משך 3 שנים, אחרי 9 שנים עם קורולה 1998 - והייתי מרוצה. כאמור - לפני שנה וחצי הרכב עבר לאשה. הדגמים הקודמים של ה-SX4 הם בעלי מערכת ההנעה העצלה של הליאנה - לא חסר כוח, אבל תגובה איטית מאד ללחיצה על הדושה הימנית.

 

כפי שציינתי - יש לי גם סופט 2013, מנוע 1250, כזה שהומלץ על ידי Murzilka, בדגם ה-GLS הבסיסי. לי היא נוחה, ולמרות שהיא הרבה פחות חזקה (ומהירה) מה-SX4 אני נהנה מאד לנהוג בה. החסרון העקרי - תא מטען זעיר, אם כי מספק את הצרכים שלי היטב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

ניסיתי, אנשים "הרעילו" ואמרו שהפח גרוע, בעיות מסויימות שאין לי מושג מאיפה צצו.

 

כנראה שהיא תתמקד ביונדאי I20, אני מודה שאני לא מת על האוטו כי זה רכב בינוני (טוב, למען ההגינות, כמעט כל הקטנות האלו כאלו )

מצד שני היא נחשבת מוצלחת ומאובזרת ובטיחותית ויש לה עיצוב נחמד עם גודל מושלם למי שרוצה קטן אך לא קטן מדי וגם לא גדול.

 

אמשיך לעדכן בהמשך מה נסגר. כמובן שעוד 10 אלף היו עוזרים אבל עם 60K אין הרבה ברירות.

 

שבת שלום בינתיים.

פורסם

וקורולה זה לא רכב בינוני? :roll:

בחייאת אושריקו, תהיה קצת מציאותי, לכל רכב יש את היתרונות והחסרונות שלו, מהרושם שלי ביונדאי בדור הi, הרכבים מהווים פשרה בהכול. הם אולי לא מצטיינים בכלום, אבל הם בסדר גמור בהכול. אתה לא קונה רכב ספורטיבי, כולה סופר מיני סטנדרטית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עזוב, זה שריטה שלי, אני אוהב מה שאני קונה חדש (לא שזה המקרה שלי ספציפית )אני צריך שהכל יהיה מושלם. אני ידוע שהרכב בסדר גמור סך הכל.

 

אקווה שייצא משהו טוב, כי קשה למצוא רכב שמור היום ועוד בתקציב כזה.

פורסם

אני גם אוהב לרכוש חדש,

אבל בתקציב הזה אין ברירה אלא אם כן אתה רוצה שאמא שלך תנהג בסוזוקי אלטו ועל זה אני לא ממליץ.

עם קצת סבלנות תמצא אחת טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR


×
×
  • תוכן חדש...