Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפורד פיאסטה חדשה, ממש קשה לי להחליט איזה צבע לבחור, ההתלבטות היא בין כסף מטאלי לאדום מרוצים. אני יודע שבשורה התחתונה יהיו תגובות כמו ״תקנה את מה שהכי בא לך יפה בעין וזהו״ אבל חקרתי קצת ויש הרבה דברים שצריך לקחת בחשבון ואשמח לעזרה.

המסקנות שהגעתי אליהן עד עכשיו הן כאלה:

צבע כסוף - פחות רואים לכלוך ומכות, הצבע נשמר יותר טוב, יותר קל למכור בעתיד.

צבע אדום - לטעמי יותר יפה ומיוחד, פחות סיכוי לגניבה מכיוון שאחרי רכבים אדומים יותר קל לרדוף, בולט על הכביש כך שקטן הסיכוי לתאונות (אין לי מושג עד כמה שני ההתרונות האחרונים נכונים, אלה סתם דברים ששמעתי משיטוט באינטרנט, אבל הם נשמעים הגיוניים).

החסרון הוא שהבנתי שצבע אדום דוהה הרבה יותר מהר מכל צבע אחר(או יותר נכון שמים לב יותר לדהייה שלו), ואני לא בן אדם פדאנט ברמות, לא בא לי להשקיע יותר מדי שעות מהחיים וכסף על השמירה של הצבע, מצד שני זה חשוב כי כשארצה למכור את הרכב אקבל עליו הרבה פחות במידה והצבע יראה דהויי ומעפן...אז בתכלס עד כמה תחזוקה של צבע אדום דורשת מאמץ לעומת צבע כסוף?

יש לציין שהכסף גם נראה לי מאוד יפה בעין כך שזה לא שאתבאס לגמרי אם אבחר בו, האדום פשוט נראה לי יותר יפה אבל יש את עניין החסרונות שלו.

מצטער על הפוסט החופר פשוט זה באמת משהו שאני שובר עליו את הראש כבר כמה ימים...

אשמח לעצות בנושא :) תודה מראש!

פורסם

קודם כל תתחדש!

מבחינת הצבע - כמה זמן אתה הולך להחזיק את הרכב?

אם זה 3-4 שנים אז דהיית הצבע זה לא משהו שאתה ממש צריך להתחשב בו (אני נוהג ברכב 2010 והצבע נראה אדום מתמיד).

צבע כהה - יש האומרים שבקיץ הצבע גורם לחום גבוה יותר בתוך הרכב, אני חושב שזה יותר ברכבים ישנים שלא היה בידוד כמו היום, אבל ייתכן ויש עדיין השפעה.

אני גם רכשתי אדום, אני מאוד אוהב את הצבע, לדעתי זה צבע יפה מאוד. כסף מטאלי זה משהו דיי נדוש וחרוש על הכבישים שלנו

Opel Adam S 2017

פורסם

דווקא זכור לי שלרכב בצבע אדום יש סיכוי גבוה יותר להיות מעורב בתאונת דרכים. בהמשך לאותם מיתוסים, הבדואים נמנעים מלגנוב רכבים אדומים כי זה סימן למזל רע, בניגוד לכחול למשל.

אני לא ארכוש שוב רכב בצבע אדום. אומנם זה צבע יפה ולא שגרתי אבל אני לא אוהב את תשומת הלב וגם השמש הישראלית לא מיטיבה איתו לאורך השנים. מנגד גם כסוף לא הייתי לוקח.

אם אלה הצבעים היחידים שאתה מתלבט לגביהם הייתי לוקח את האדום, מאותן הסיבות ש liav12 ציין.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

האמת שגם הכחול זו אופצייה כי הוא קצת יותר נייטרלי, לא בעייתי כמו האדום אבל עדיין יפה ומיוחד יותר מהכסוף, אולי אלך עליו בסוף...יש לכחול מגרעות שצריך לקחת בחשבון?

בנוגע למשך החזקת הרכב, הכוונה היא להשאר איתו כמה שיותר, קשה לי לדעת כרגע מספר שנים כי אינני יודע מה יהיה מצבי בעוד 4 שנים, אני משאר שאם הוא ימשיך לעבוד טוב ואהיה מבסוט ממנו אחזיק אותו הרבה יותר מזה

עריכה אחרונה על ידי Shay Hadar
  • תוכן חדש...