Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רטיבות ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עקב הגשמים כשאספתי אנשים שטיחי הרכב נרטבו ובעיקר של הנוסע.כאשר הגעתי הביתה ראיתי שהשטיח ספוג כולו במים והוצאתי אותו,מתחתיו ראיתי שהמקום של הרגליים ממש ספוג מים ברמה שאם לוחצים עליו קצת עם האצבע מים יוצאים ממנו.השארתי את הרכב קצת פתוח האם יש מה לדאוג? אם כן איך לטפל בזה?

פורסם

תנסה לספוג כמה שיותר רטיבות ואולי יבוש עם פן יכול לעזור, במידה ולא תטפל ברטיבות בהקדם יחלו ריחות מאוד לא נעימים ! - מניסיון אישי.

פורסם

במקרה כזה בעבר, אחרי שספגתי המון מים מהשטיח והוא עדיין לא התייבש, הנחתי עליו מגבות ומעליהן דלי של צבע עם כל מיני דברים ששמתי בתוכו כדי ליצור משקל.

הלחץ שיצר הדלי עזר למגבות לספוג מהשטיח המון מים. השארתי את זה ככה למשך לילה ובבוקר שלמחרת הייתי צריך רק עוד שעות מעטות של ייבוש ולא נשאר זכר למים.

אם לרכב יש סאן רוף, שקול את האפשרות שאחד (או יותר) מהניקוזים סתום ובגלל זה הגיעה כמות מים גדולה לתוך הרכב.

פורסם

תיזהר, אם לא תייבש כמו שצריך הרכב יסריח ממש! (מניסיון)

אז ככה: תספוג כמה שאפשר עם מגבות, והכי חשוב- להשאיר את הרכב פתוח כמה ימים (רק שים לב שלא יכנסו מי גשם..)

השתדל שהכל יהי פתוח, כמה שיותר שמש על הרכב, ותוך יום יומיים הכל ייעלם

שלומי

פורסם

אוקיי כרגע אני משתדל לוג כמה שאפשר עם מגבות,אשאיר מגבות על כל פנים הרכב בלילה ובבוקר אאסוף אותן ואשאיר את הרכב עם דלתות וסאנרוף פתוח במהלך היום כל עוד אין גשם.עכשיו איך אני בודק אם יש נזילה מהסאנרוף?

פורסם

תבדוק שהמים לא חודרים ממקומות אחרים כמו גומיות. אולי אין אטימה טובה ומים חודרים. תייבש ותבדוק יום אחרי אם שוב רטוב

• תוכן חדש...