Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני אתחיל מהתחלה של השתלשלות הדברים כי אולי יש קשר ישיר בין הבעייה לבין התקלה הראשונית.

התפוצץ לי צינור מיים ממתכת. זהו צינור מיים אחורי שיוצא ממשאבה ונכנס למנוע. כתוצאה מזה התחמם המנוע.

אני לא יודע אם תפסתי את זה בזמן אבל היתי רוצה לקוות. בעצירה הראשונה, לאחר נסיעה בכביש מהיר, שמעתי את צילצול השסתומים בתחילת נסיעה.

מייד העפתי מבט על שעון מנוע (שהיה כבר בשיא..) עצרתי את הרכב, כיביתי מנוע, השארתי את הוונטות דלוקות וראיתי את החום יורד.

פתחתי את מכסה הרדיאטור והוספתי מיים, הרבה מיים. הנעתי את הרכב בכדי שהמיים ישאבו פנימה ויקררו את המנוע גם כן. מקווה שעד כאן פעלתי נכון.

הוחלף צינור בסופו של יום. צינור לא מקורי, יבואן לא מספק כבר ולא נמצא תחליפי. בוצע התאמה מצינור אחר. בוצעה בדיקת לחץ למערכת-הכל תקין.

בנסיע שלאחר התיקון נדלקה לי נורת מנוע והתורים מתנתקים ב 3K סל"ד. ללא תלות בהילוך.

יש רעיונות?

תודה.

פורסם

לא. לא מעבד. זה כאילו סוג של חיישן שמנתק הצתה במכוון. ב3000 הוא מתחיל לנתק. חזרתי למוסך. שיחק שם בכמה חישנים... הסתדר בדיוק לחמש דקות ועוד פעם נדלקה נורת מנוע והתחיל לנתק.

• תוכן חדש...