Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי

קח את העניין לבית המשפט

כמו שהשוטר לא ידע לזהות שיש ברכבך רק 2 דלתות כך הוא גם לא ידע לזהות את העבירה שביצעת.

לאיזה עניין בכלל רשם השוטר את מספר הדלתות?

על מה קיבלת דו"ח??

את הדו"ח קיבלת ביד?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

את הדוח קיבלתי ביד, לא חתמתי על המסירה שלו לידי. הדוח על מהירות 107 באזור של 80 (פאקינג כביש רחב, בירידה, יום בהיר) כשראיתי גם שהשוטר פשוט עוצר מישהו כל הזמן (כנראה יצא "לציד"). 8 נקודות ו750 ש"ח.

השוטר היה מצויד בדבורה. הוא נסע בנתיב שממולי, פנה פניית פרסה (תוך חצייה קו לבן) והאיץ אחריי. הכיצד אני יכול לדעת שהוא בכלל כיוון עליי? ואם הוא כיוון על הרכב שנסע לפניי כ100 מטרים? (מכאן השאלה בפורום הכללי האם לכל ניידת יש מצלמה).

לקחת את העניין למשפט זה בעיה כי האירוע ארע בצפת ואני תושב אשדוד, לדבריי השוטר אני צריך להגיע להישפט בצפת. (האם זה נכון בכלל?)

פורסם

המשפט יתקיים באותו מחוז בו בוצעה העבירה.

המרחק הפנוי לפני ואחרי הרכב הנמדד יכול להיות 50 מטר.

אם תנאי הדרך אפשרו קשר עין רציף ושדה ראיה פתוח - השוטר עומד בתנאי החוק.

פורסם

אם לא הבנת זה היה בהלצה

אתה יכול להעביר את העיניין לאזור שלך אם אתה מודה באשמה ורוצה למשל לטעון להפחתה בעונש.

לא משנה אם חתמת או לא וזה שאתה חותם לא מאשר שאתה מסכים כל מה שנכתב על ידי השוטר.

ועדיף לקרוא את מה שנכתב בדברי הנהג ואם זה לא מוצא חן בעיניך לתקן במקום גם על המקור וההעתק ואז לחתום

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

למיטב ידיעתי וזה מגובה גם כאן, בהפעלת הדבורה הרכב הנמדד חייב להיות יחיד בכיוון הנסיעה שלו (כלומר Smiro חייב להיות בודד בכיוון נסיעתו)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יעלה כבודו את הדו"ח לכאן ( יכול למחוק פרטים אישיים ) אולי נמצא כשלים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם זוהית אישית ע"י תעודה מזהה ומספר הרכב נכון אז עניין הדלתות נשמע לי שולי לחלוטין לעניין דו"ח המהירות.

הרי אין ספק לגבי הזהות של הנהג.

וגם הזהות של הרכב (לפי מספרו) ברורה.

אולי יש בעיות אחרות בדו"ח...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לפי מה שאתה מתאר, והכשלים הקיימים (איבוד קשר עין רציף, בכלל נמדדת שהשוטר בנתיב הנגדי, לא היית רכב יחיד בכיוון הנסיעה) אם בא לך להיפטר מהנקודות ומוכן לזרוק כמה אלפי שקלים, עורך דין חצי סביר יוציא אותך מזה עם קנס בלבד במקרה הגרוע ובמקרה הטוב ביטול הדוח.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לדעתי אתה יכול לטעון שהשוטר לא היה יכול לשמור על קשר עיין במיוחד אם הייתה תנועה בכביש ולא יכול היה לעשות פרסה בשניה שעברת מולו.

בנוסף תמיד תוכל לטעון במשפט שהשוטר ראה רכב בעל 4 דלתות שנסע במהירות מופרזת וכך אף רשם בדוח, בפועל הרכב שלך בעל 2 דלתות ולא אותך הוא ראה כי אם רכב אחר. 4 דלתות מול 2 דלות זה הבל מהותי ויכול לערער את מהימנות רושם הדוח

מקווה שיש לך רכב נפוץ ולא רכב נדיר

פורסם

אם זה האופל קורסה OPC שבחתימה - ממש לא יהיה קשה לזהות אותו. הרישום של הרכב כבעל 4 דלתות יכול להיות "טעות סופר". לא הייתי בונה ציפיות לביטול הדו"ח אם זה כל מה שיש לך לטעון.

פורסם

קודם כל לא יפחיתו בענין הקנס וגם לא לגבי הניקוד, כשאתה שולח בקשה להישפט אתה תגיע באזור שבו בוצעה העבירה ואתה מוזמן לבדוק אותי לגבי השליחה להישפט,ועכשיו לעיניננו אתה יכול לשלוח את צילום הדוח אלי לנייד אם יש לך את הנסיבות ואם תירצה אני יבנה בשבילך שאלות רלוונטיות למשפט ,אתה לא צריך שום עו"ד ולא לשלם אלפי שקלים,

ולגבי החתימה שלך בדוח זה רק לעינין קבלת הדוח ליד ולא לענין העבירה אם מודה או לא.

• תוכן חדש...