Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במסגרת טיפול שגרתי לפני טסט המוסכניק שלי (שיש לי בו אמון רב) אמר לי שהקלאצ' כמעט גמור וצריך להחליף. הצעת מחיר שלו לעבודה + חלפים (לא מקוריים) היא 1,600. זה סביר?

תודה רבה.

פורסם

המחיר גבוה. יחד עם זאת ואם אתה סומך עליו והוא עושה עבודה טובה - עדיף להישאר עם בעל מקצוע יקר ואמין מאשר זול, חפיפניק וכזה שיתנער מאחריות במקרה כשל.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שלום,

במסגרת טיפול שגרתי לפני טסט המוסכניק שלי (שיש לי בו אמון רב) אמר לי שהקלאצ' כמעט גמור וצריך להחליף. הצעת מחיר שלו לעבודה + חלפים (לא מקוריים) היא 1,600. זה סביר?

תודה רבה.

לא תמיד ההבחנה של מוסכניקים נכונה בעניין שחיקה של הקלא'צ וייתכן מאוד שאתה יכול לנסוע עם הקלאצ' עוד כמה עשרות אלפי קילומטרים.

אני מציע לך לבדוק את נושא הבלאי של הקלאצ' בעוד מוסך או שניים ואתה תופתע מהתשובות שתקבל.

של איזה ייצרן החלפים הלא מקוריים ? יש תחליפים איכותיים ויש זבל סיני.

כמה קילומטרים נסעת עם הקלאצ' הנוכחי ? האם אתה נתקל בבעיה בהעברת ההילוכים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

של איזה ייצרן החלפים הלא מקוריים ? יש תחליפים איכותיים ויש זבל סיני.

כמה קילומטרים נסעת עם הקלאצ' הנוכחי ? האם אתה נתקל בבעיה בהעברת ההילוכים ?

החלפים של יצרן צרפתי, לא זוכר לצערי איך קראו לו. נסעתי עם הקלאצ' הנוכחי 184,000 ק"מ- זה הקלאצ' המקורי של הרכב.

כרגע אין בעיה בהעברת הילוכים, אבל מיש פעמים נדירות שקשה לשלב הילוך , ובעליות לירושלים האוטו לא סוחב (אבל לדעתי זה קשור לזה שהוא 1000 סמ"ק, בכל זאת).

מישהו יודע איך לברר מחירי חלפים מתאימים ברשת? אני חופר כבר יומיים ומוצא רק את החלפים המקוריים, שהם סתם יקרים מדי.

תודה לכל המגיבים.

פורסם

אפשר לקבל הסבר טכני לנ"ל?

תופעת ההחלקה לא אמורה להביא למצב שהגיר לא מחובר למנוע כלל?

האם זה מודגש בעליות או שאותה התנהגות נראה גם בנסיעה רגילה?

פורסם

בשלבים התחלתיים החלקה מופיעה כשאתה רוצה להעביר מומנט גדול.

כלומר בהאצה חזקה או בעליה.

כשאתה מעביר מומנוט קטן בשיוט או בהאצה רגועה, הכל יכול להרגיש תקין ובלי החלקה.

• תוכן חדש...