Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת מים מאוד בעייתית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חודש?!?!?

ראבק אני מנסה להסביר לאבא שלי שצריך סבלנות,הוא מתחיל להשתגע ומחר מגיע לפה חתיכת צוות שהוא הזמין לפרק את כל צינורת האספקה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חודש - אתה אופטימי ברמה גבוהה. אולי הטפטוף ייפסק, אבל ייבוש הקיר יארוך, במקרה הטוב, חצי שנה, ורצפה ספוגה יכולה להשאר במצב זה שנה ויותר, כאשר המים עולים בעליה קפילרית ומרטיבים את הקיר כל אותו זמן. אין לך מה לחשוב על צביעה לפני יוני - יולי 2015, וגם זה במקרה הטוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש מן מכשיר / משאבה כזאת שמזרזת קצת עניינים

כזה?

austin-powers-international-man-of-mystery-1997--645-75.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא מכשיר אלא מתקן די גדול שמיבש את האויר ומגביר את האידוי מהקיר. לפני הרבה שנים השתמשתי במתקן כזה אחרי הצפה, איני זוכר מה שמו ומה עקרון הפעולה שלו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העיניין הוא שאני רואה שהנזילה פוחתת ולאבא שלי ולחבר ה״מומחה״ שלו אין סבלנות.

הולכים להפיל פה חצי ביניין.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לא מכשיר אלא מתקן די גדול שמיבש את האויר ומגביר את האידוי מהקיר. לפני הרבה שנים השתמשתי במתקן כזה אחרי הצפה, איני זוכר מה שמו ומה עקרון הפעולה שלו.

יבשנים. אנחנו אחרי מספר נזקי מים במשפחה במעורבות של חברות ביטוח. זה הדבר הראשון שחברת הביטוח מנסה לדחוף. לדעתי זה כוסות רוח. אין מנוס מהרמת חלק מהריצוף או הריצוף כולו וייבוש או החלפת החול. שים לב, כי אם מדובר בנזילה של צנרת שופכין (ביוב) יש צורך בהחלפת החול ולא ייבושו.

פורסם

סתם תהיה. מייבשי אוויר כבדים צורכים לא מעט חשמל. המבוטח צריך לספוג את העלות או שניתן לתבוע שיפוי מחברת הביטוח?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בדקת את הגג,המרזב תקין? יתכן שמדובר בזה,

לפני שאתה מזמין בעלי מקצוע יקרנים.

אם רק הייתי מקשיב לך קודם.

בעל הדירה בקומה 5 בנה תוספת לדירה בצורה לא חוקית במרפסת שלו,השבית את המרזב וכל המים החל מהנקודה של הדירה שלו ומטה נספגו בקיר הבניין ויצאו בדירות שלנו.

מחר אני הולך להתעמת עם בעל הדירה (שבכלל לא גר בה אלא משכיר אותה לשתי משפחות),יש לי הוכחות לכך שהאשמה היא עליו בגלל שהוא חיבל במרזב של גג הביניין.

גרם לנזק רציני ל4 (!) דירות ובנה ללא אישורים.

יש לי המון הוכחות,כולל דוחות שמאים,עדויות של 3 בעלי מקצוע,תמונות והדבר הכי חשוב-עדות מהבחור שבנה לו את התוספת לדירה שבמקרה מכר של ההורים שלי.

בנתיים בכל פעם שיש גשם יש לנו נזילה מהתקרה באחד החדרים,בחדר השירות וקצת במטבח.

כאשר הגשם פוסק,עובר יום-יומיים והמים מפסיקים לנזול מהתקרה.

פורסם

תוסיף לכך פניה לפיקוח העירוני על הבניה ולמס הכנסה. לא מכיר את טבריה, אבל בחיפה הבחור היה זוכה לביקור מאוד לא נעים של העיריה, כולל צו הריסה לתוספת שבנה. וכמובן התארגן עם השכנים כדי לשכור עו"ד ממולח כדי לקבל פיצויים מאותו שכן. יתכן שתוכלו להעזר בכיסוי הביטוחי לסיוע משפטי, אבל אני מסופק אם הוא יהיה מספק.

פורסם

האמת שהבוקר ביחד עם עוד שכן הלכנו להתעמת עם הבן אדם,די הופתעתי.

התקפל מיד והתחייב לתקן את הבעיה.

כנראה שבאמת אין לו אישורים והוא מבין שהוא הולך לאכול אותה.

• תוכן חדש...