Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה..

נמאס לי להשתמש ברדיו דיסק מתחת להגה זה הורג..

ישנה אפשרות כלשהי לחבר את הרדיו דיסק במקום הרדיו טייפ ?

או כל אפשרות של חיבור AUX או OTG כל דבר יילך רק שתיהיה מוזיקה נורמלית מהפלאפון או USB

תודה!

פורסם (נערך)

אפשר לעשות עבודה "מותאמת אישית" כמו שניתן לראות בסרטון הבא:

או משהו דומה.

לגבי AUX או חיבור USB, כמעט כל מכשיר חדש מכיל חיבורים כאלו, ובדגמים מתקדמים יותר גם דיבורית BT שניתן להזרים באמצעותה מוזיקה.

בנוסף יש גם מתאמים מהנוסח הזה:

http://www.ycarlink.com/pd_10514_USB-Car-Stereo-Adapter-Digital-CD-changer-SD-MP3-AUX-Bluetooth-interface-for-ISO-8-Pin-VW-Audi-Skoda-Seat-Ford.htm

שעשויים לעבוד ולהוות תחליף לר"ד נוסף/חיצוני.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תודה על התגובה, אני חושב לעשות כמו בסרטון אבל נראה לי הרבה עבודה.. או שזה סתם כי אין לי כוח להתעסק עם לחתוך..

האם המתאם שהראת לי יתאים לרכב שלי? זה נראה כמו אחלה פתרון קצת יקר אבל אוכל למכור את המערכת שלי.. יש לי Alpine 9887 בטוח אנשים ירצו מערכת כזו..

פורסם

יהיה חבל מאוד לוותר על ר"ד איכותי שכזה. גם אם אינו הכי חדש בשוק.

אני מציע לבדוק עלות של ביצוע העבודה הנדרשת ע"י מתקין מומחה כמו יוסי אלפיין מסדנת ECA (משתמש alpine) או ישראל ג'וניור (משתמש JUNIOR 66).

פורסם

אני אוהב את הרדיו דיסק הזה.. הוא מאוד איכותי בכל רמה אפשרית..

אבל אני מחפש סך הכל לשמוע מוזיקה ללא שבירת ראש יש לי רמקולים איכותיים לא פחות של חברת HERZ וגם MOREL לכן אני מחפש משהו שיעשה את העבודה

פורסם

כמו שאמרתי, מדובר במכשיר מצוין. בדוק מול המתקינים הנ"ל עלות משוערת להתקנה נאותה.

אם אני לא טועה קיימות אפשרויות הרחבה לר"ד הנ"ל לחיבור AUX, USB וגם BT (אם כי די בטוח שזה לא זול).

• תוכן חדש...