Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בעיה במפשיר אדים האחורי, פס יחיד לא עובד.

בדקתי את כל הפס ואין כל נתק שנראה לעין

העברתי עליו ניגוב קל וזה לא עזר .

בצדדים של הפסים החום עובר טוב בין כולם כולל הלא תקין אבל לא ממשיך לרוחב הפס הבעייתי

אשמח לשמוע איך אפשר לסדר את זה

גטס 2008

פורסם (נערך)

לבדוק בעזרת מד-מתח את הפס החשוד של המפשיר בכדי למצוא את הנקודה שבה קיים נתק בפס.

תפעיל את המפשיר ותחבר בפרוב אחד של מד המתח לצד הפלוס של הקונקטור ובזהירות תתחיל לרוץ על הפס עם הפרוב השני. בנקודה שבא המתח שווה ל-0 וולט תדע ששם קיים נתק.

את התיקון ניתן לבצע בעזרת קיט ייעודי הניתן לרכישה בחנויות אספקה טכנית.

הארה

יישנם רכבים שהם יש פסים לאורך ולרוחב שהם למעשה אנטנה ומחוברים לקונקטור נפרד ואינם קשורים למפשיר האדים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
לבדוק בעזרת מד-מתח את הפס החשוד של המפשיר בכדי למצוא את הנקודה שבה קיים נתק בפס.

תפעיל את המפשיר ותחבר בפרוב אחד של מד המתח לצד הפלוס של הקונקטור ובזהירות תתחיל לרוץ על הפס עם הפרוב השני. בנקודה שבא המתח שווה ל-0 וולט תדע ששם קיים נתק.

את התיקון ניתן לבצע בעזרת קיט ייעודי הניתן לרכישה בחנויות אספקה טכנית.

הארה

יישנם רכבים שהם יש פסים לאורך ולרוחב שהם למעשה אנטנה ומחוברים לקונקטור נפרד ואינם קשורים למפשיר האדים.

הבעיה שאין גישה לקונקטור זה מאחורי פח כנראה

גם אין צורך לבדוק נתק כי אני מרגיש לפי החום שלכל הפס קר ולא עובד מתחילתו ועד סופו

פורסם

ברגע שיש נתק בקו הזה וזה לא משנה איפה כל הפס לא עובד ולכן אתה חייב לאתר עם רב מודד איפה בדיוק נתק ושם לבצע תיקון עם צבע מוליך

פורסם (נערך)

ברגע שיש נתק בקו הזה וזה לא משנה איפה כל הפס לא עובד ולכן אתה חייב לאתר עם רב מודד איפה בדיוק נתק ושם לבצע תיקון עם צבע מוליך

סבבה הבנתי רק יש בעיה

שאני לא רואה את הקונקטור באזור

אני יכול לנסות ככה:

עריכה אחרונה על ידי elad098
פורסם

תעלה תמונה של הקונקטור לפורום בכדי שנוכל להסביר לך לאן להתחבר.

כאשר אתה רץ עם הפרוב על הפס בשמשה רצוי לעשות זאת בעזרת נייר כסף בכדי לא לפגוע בפס עם הקצה החד של הפרוב.

פורסם

זה הבעיה שאין לי מה לצלם השמשה נכנסת מתחת לפח של הרכב ואני משאר שהקונקטור נמצא שמה

כי אני לא רואה שם חיבור לנתיחים כל המסגרת מתחת לפח

פורסם

תעטוף את הפרוב האדום (+) של מד המתח בחתיכת נייר כסף ותצמיד היטב לפס השמאלי שהולך לגובה. ועם הפרוב השני תרוץ על הפס לאורך השמשה.

• תוכן חדש...