Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת עד 1200 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום ושבוע טוב.

אני אשמח לקבל ממכם הצעות למערכת עד 1200 שקלים. כרגע, אני רוצה לקנות קומפוננט MOREL TEMPO 6, אבל אני צריך גם רדיו דיסק טוב, ורמקולים למגש אחורי(רנו מגאן האצ'בק 96').

כרגע הMOREL עולים כ650 שקלים, מה שאומר שיש עוד 550 שקלים, אולי אפילו אני אוסיף עוד 200 שקלים(750 שקלים בסה"כ).

בכל מקרה, אולי תציעו לי מערכת יותר טובה עם או בלי הMOREL.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי SG159
פורסם

אם תוכל למתוח את התקציב עוד טיפה תוכל לקחת את הטמפו 6X9 למגש האחורי, קומפוננט טמפו לקדימה ורדיו דיסק deh 1650ub

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם
אם תוכל למתוח את התקציב עוד טיפה תוכל לקחת את הטמפו 6X9 למגש האחורי, קומפוננט טמפו לקדימה ורדיו דיסק deh 1650ub

השאלה אם זה השילוב הכי משתלם(?).

פורסם

בתקציב המאוד מוגבל שלך כן, קומפוננט קדמי טמפו ורמקולים 6X9 טמפו הם שילוב טבעי מבחינת אופי הצליל, והרדיו דיסק המדובר של פיוניר הוא איכותי למדי (כמובן ביחס למחיר).

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם
בתקציב המאוד מוגבל שלך כן, קומפוננט קדמי טמפו ורמקולים 6X9 טמפו הם שילוב טבעי מבחינת אופי הצליל, והרדיו דיסק המדובר של פיוניר הוא איכותי למדי (כמובן ביחס למחיר).

עם הקומפוננט אין לי בעיה. אבל אולי אפשר להשקיע פחות במגש האחורי, שאולי לא יהיה טוב כמו הטמפו, אבל יספקו גם תמורה לא רעה.

פורסם

למה אתה רוצה קומפוננט?

לא ראיתי שאמרתה שאתה מתכוון להגביר אותך?

לי קצת חסר מידע בכוונות שלך פה... מתכוון להוסיף סאב ומגבר אחד אולי שניים או לא יודע.

בבקשה תספק יותר פרטים שאנשים יוכלו לתת לך תשובות יותר ספציפיות ועוזרות.

פורסם (נערך)
למה אתה רוצה קומפוננט?

לא ראיתי שאמרתה שאתה מתכוון להגביר אותך?

לי קצת חסר מידע בכוונות שלך פה... מתכוון להוסיף סאב ומגבר אחד אולי שניים או לא יודע.

בבקשה תספק יותר פרטים שאנשים יוכלו לתת לך תשובות יותר ספציפיות ועוזרות.

Tז בוא נתחיל מהתחלה. אני רוצה מכם הצעות למערכת - רמקולים לדלתות הקדמיות, למגש האחורי ורדיו דיסק, לא יותר מזה. אולי זה לא נחשב כל כך מערכת, אבל זה מה שאני צריך נכון לעכשיו. אני לא מתכוון להגביר, לא מתכוון להוסיף סאב, רק להתקין את הפריטים הנ"ל.

לא אכפת לי מה מי מו, העיקר שתצא המערכת הכי טובה לתקציב זול כזה. אני סומך על הקהילה בפורום הזה, ככה שעדיף שאני אשאל פה מאשר בפורומים יותר חובבניים.

עריכה אחרונה על ידי SG159
פורסם

חדש ניתן למצוא רדיו דיסק פשוט של פיוניר או קלריון בעלות של כ300 ש"ח פלוס 6x9 פשוט של פיוניר בעלות 200 ש"ח ונשאר לך עודף להתקנה של כל העסק.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

• תוכן חדש...