Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההבדל בין ה- B4 מנוע 2000 ל- 2500?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכ"ס ההבדל הוא זניח של 17 כ"ס (לעומת הדגם 165 כ"ס),

איזה עוד הבדלים יש ?

האם יש רצועת טיימינג באוטו? איך הרכב מבחינת דלק ? אחזקה ?

תודה .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

הסובארו בי4 165 כ"ס הייתה רק במודלים של 2006-2007.

אם נשווה את הבי4 2.5 למנוע הנ"ל אז במנוע הגדול ההספק היה 173 כ"ס אבל הממונט היה גדול יותר והרכב נסע בקלילות

רמת הגימור בדגמים עם המנוע הגדול הייתה גבוהה יותר ונחשב למהודר

בשני המנועים יש טיימינג,אני יודע שהמנוע הגדול שתיין דלק ומבחינה מכנית הוא מורכב יותר

בגדול האחזקה בשניהם דומה עם עלויות קצת גבוהות למנוע הגדול.

מנוע 2.5 קבוצת רישוי 5 לעומת קבוצת רישוי 4 במנוע 2.0{טסט יקר}

פורסם (נערך)

אחרי כמעט 7 שנים עם B4 2007 עם 165 כוח אני יכול להגיד שהרכב בעיר שתיין, אחד ל7.5-8 בחוץ בערך אחד ל11 בחוץ בנסיעה רגועה, תחילת הנסיעה כבדה בגלל מומנט נמוך אם אתה עושה מירוצים מ0 אז זה לא בשבילך, מגלגול הרכב נותן.

גיר מיושן 4 הילוכים, מנוע רועש, מגיע באמת לכוח שלו בסל"ד גבוה מידי, טיפטרוניק מגיב בהססנות.

הרכב בסך הכל היה לי נוח והאחיזה שלו על הכביש גבוהה מאוד, הלבן פנינה עם הצורה הזאת פשוט מושך עיניים אפשר להגיד רכב פוזה.

טיימינג עושים ב105 אלף ואם אתה הולך למוסך מרכזי זו עלות מטורפת אם אני זוכר טוב הציעו לי בערך 3 וחצי רק על טיימינג לא כולל טיפול, ברור שלא עשיתי שם.

אגרת הטסט אם אני לא טועה 1,550 ש"ח זה לא יקר.

עריכה אחרונה על ידי MiD
  • תוכן חדש...