Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס S קלאס 2001-2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות מרצדס S קלאס בין השנים 2001 לבין 2005

לא חשוב לי דיזל או בנזין מה שיותר אמין רוצה המלצה איזה מודל ואיזה דגם הכי מומלץ ואמין בשנים האלו

ומה המחלות ברכב?

פורסם

מה שאני אומר זה מהזכרון אז קח בערבון מוגבל.

לחבר יש S500 מודל 2005 או 2004. מנוע בנזין 3.6

טיפולים שוטפים במחירים סבירים אצל הבני דודים.

תקלה שחזרה על עצמה זה המדחס של הבולמים

בעלות של 2000₪ בערך, לא זוכר אם זה היה שיפוץ/מקורי/חלופי.

פורסם

haranza, ברשותך תיקון קטן, מנוע של S500 זה לא 3.6, אלא מנוע V8 בנפח 5 ליטר בעל מעל 300 סוסים ומומנט בריא.

הבעיה עם רכבי פאר שהם לא נעשים זולים לאחזקה כאשר המחירון יורד. זה דבר מאוד חשוב שצריך לקחת בחשבון, במיוחד לאחר דגם דיזל מונית שהיה לפותח השרשור. מרצדסים מדגמים שהולכים למונית יחסית זולים לאחזקה כי יש מלאי גדול של חלפים וחלפים תחליפיים איכותיים, אחרת רכבים האלו לא היו עובדים בתור מונית. גם מבחינה מכנית רוב דגמי מונית פשוטים יותר ופחות מאובזרים מדגמי הפאר שבאים על מתלים פנטומטיים שיקרים למדי במקרה של תקלה.

ספציפית W220 לא אהבתי, הוא מרגיש מבחינת נסיעה די קרוב לE קלאס W211 רק פחות מהנה ולכן בזמנו ויתרתי על שדרוג המונית ל S430 שלא התרשמתי מנהיגה בה באופן יוצא דופן.

לפי דעתי לפותח השרשור כדאי לבדוק את הגירסאות הבכירות של E קלאס W211, כמה שאני מבין מונית זה לא הבעיה בשבילו, לכן הייתי ממלעץ להסתכל על E220 וE280 - רכבים אמינים למדי, מאובזרים וחסכוניים מאוד, לאומת גירסאות הבנזין כמו S500 שלא בדיוק חסכוניים. זה הפרש גדול מאוד בהוצאות על הדלק.

אגב, קשה מאוד למצוא W220 דיזל, היו כאלה במונית אבל מעט מאוד.

אם בכל זאת תחליט ללכת על S קלאס, תכין 20K בצד לתיקונים אפשריים. משאבות, חיישנים, בולמי אויר עולים הרבה מאוד כסף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אתה מחפש רכב פאר שיפנק אותך אבל גם יהיה אמין מאד

תבדוק לקסוסים ויש גם הונדה לג'נד שיהיו אמינות בהרבה ומפנקות לא פחות .

בהצלחה

פורסם

מישהו כתב פה פעם, בנוגע לS קלאסים, סדרות 7 וכדומה..."אם אתה לא יכול להרשות לעצמך אחת חדשה, אתה גם לא יכול להרשות לעצמך אחת ישנה"

אם אתה חושב שאתה הולך לקנות רכב פאר במחיר של מאזדה 3 ולהנות מזה, אתה טועה.

V5

פורסם
מישהו כתב פה פעם, בנוגע לS קלאסים, סדרות 7 וכדומה..."אם אתה לא יכול להרשות לעצמך אחת חדשה, אתה גם לא יכול להרשות לעצמך אחת ישנה"

אם אתה חושב שאתה הולך לקנות רכב פאר במחיר של מאזדה 3 ולהנות מזה, אתה טועה.

אתה טועה.. במחיר התיקונים של ה S class בטוח אפשר לקנות עוד איזה מאזדה 3:shock:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

נוספו לרשימה גם אינפיניטי G37 מודל 2009,יגואר X מודל 2008,יגואר XJ8 מודל 2005,יגואר S מודל 2004-2005,לקסוס GS300,250 מודל 2007-2009

איך האמינות של הרכבים האלה?

מה מחיר הטיפולים והחלקים של הרכבים האלה?

איך הם ביחס למרצדס? כי למרצדס בכפר ערבים לא יקר הטיפולים וחלקים

פורסם

דין,אני מציע שתסגר קודם על מה שאתה מחפש, כי אני באמת לא מוצא את הקשר בין יגואר X YYPE לבין אינפינטי G37 לבין S CLASS.

על מה אתה נוהג עכשיו?

Porsche 944 turbo

פורסם

הייתה לי התלבטות בין הלקסוס לאינפיניטי והלכתי על הלקסוס בגלל נפח המנוע, 3700 זה מוגזם בשבילי ואחרי שלילה זה כבר מסוכן:roflmao:

הלקסוס נוחה, המנוע מאוד שקט גם כשאתה לוחץ על הגז הוא מאוד שקט, 208 כוח סוס, גיר שישה הילוכים שהוא חסכוני גם בעיר, איבזור גבוה, אם הולכים על זה אז רק דגם פרימיום- אבל קשה מאוד למצוא.

האינפיניטי זה רכב מירוץ הדבר הזה נוסע כמו אופנוע, אל מול הלקסוס צפה לטיפולים קצת יותר יקרים לא משהו שיהרוס לך את הקנייה אל מול מחיר הרכבים, בהצלחה.

פורסם

הטיפולים וחלקים בלקסוס ואינפיניטי יקרים מאוד ? ולהתעלם מקטע השלילה מבכינת האיכות וכו מה היית לוקח ואיך האמינות שלהם? ואיזה לקסוס יש לך?

ואני לא החלטתי אבל יודע שרוצה משהו מהדגמים האלה אבל מה שהכי אמין וטיפולים וכו הכי זולים אבל גם שלא יהיה הכי גרוע מבין כולם

פורסם

לא שמתי לב שרשמת שני דגמי לקסוס, יש לי IS250, ההתלבטות הייתה בינה לבין הG37, טיפול בסיסי בלקסוס יעלה לך 1,000 שקל במוסך המרכזי, באינפיניטי זה יקר יותר לא בהרבה, סתם דוגמא: רוצה לצבוע טמבון אחורי בלקסוס בחברה? זה יעלה לך 2,400 שקל לא כולל מע"מ.

פורסם
הייתה לי התלבטות בין הלקסוס לאינפיניטי והלכתי על הלקסוס בגלל נפח המנוע, 3700 זה מוגזם בשבילי ואחרי שלילה זה כבר מסוכן:roflmao:

הלקסוס נוחה, המנוע מאוד שקט גם כשאתה לוחץ על הגז הוא מאוד שקט, 208 כוח סוס, גיר שישה הילוכים שהוא חסכוני גם בעיר, איבזור גבוה, אם הולכים על זה אז רק דגם פרימיום- אבל קשה מאוד למצוא.

האינפיניטי זה רכב מירוץ הדבר הזה נוסע כמו אופנוע, אל מול הלקסוס צפה לטיפולים קצת יותר יקרים לא משהו שיהרוס לך את הקנייה אל מול מחיר הרכבים, בהצלחה.

טוב שלא הגזמת,"אופנוע\רכב מירוץ". אינפינטי כבודה מקומו מונך אך אין צורך להסחף.

Porsche 944 turbo

פורסם

מרצדס לא היתה אמינה בין 98 ל 01, העברת חלק מהייצור למפעלים במזרח גרמניה (לשעבר) גרמה לבעיות איכות רבות. בגדול, לא משנה איזה איזה דגם אתה מחפש מומלץ כי תרכוש מהשנתון האחרון של חיי הדגם כדי להימנע מבעיות תיכנוניות.

עדיין לא ציינת מהו תקציב הרכישה ותקציב התחזוקה שלך.

• תוכן חדש...