Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר׳ה, ויכוח ישן נושן בין החברים ובני המשפחה גורס כי תדלוק כאשר הנורית דולקת וממש בתחתית המיכל יכול לגרום לבעיות ומזיק מאוד לרכב

מצד שני, נתוני היצרן ברכב שלי מראים על טנק דלק של 50 ליטרים ומחשב הרכב מדוייק מאוד בספירת הליטרים אשר בהם נעשה שימוש.

נניח וברכב שלי יש טנק עם 50 ליטר והנורה נדלקת כאשר הוא מגיע ל39 פלוס מינוס, אני מתדלק בדרך כלל ב44-45 ליטר ועד היום הכל בסדר.

האם אני פוגע ברכב שלי? האם יש להימנע מתדלוק בתחתית המיכל ? במידה וכן אשמח להסבר.

פורסם

חיפשתי, ואין תשובה חד משמעית, רק הרבה כתבות שאומרות שבריא לתדלק את הרכב ברבע מיכל, לפי ההגיון אין שום סיבה שבמידה ואני מתדלק כל פעם באותו גובה מפלס יווצרו איזה שהן בעיות, אם כבר קיימים משקעים כלשהם קשה לי להאמין שהם תופסים יותר מליטר או 2.. ולזה די קשה להגיע אלא אם אתה דביל.

פורסם

מיתוס הבעיה היחידה היא רק במנועי דיזל שאסור שיתקעו בלי דלק אחרת נכנס להם אוויר למערכת במנועי בנזין אין בעיה מאי-תדלוק בזמן או השארות בלי דלק עד כמה שידוע לי.

פורסם

חבר, אני מצטער מאוד אבל אי אפשר לפתוח את אותו דיון 20 פעם.

בקצרה - אין שום בעיה לתדלק כשנורת דלק נדלקת, או לפני שנורת דלק נדלקת או אחרי שנורת דלק נדלקת.

כל עוד לא נגמר הדלק לגמרי, הכל בסדר.

הסברים ניתנו הרבה פעמים בדיונים דומים בעבר.

תנסה לחפש שוב. אם לא תמצא, פנה אלי בהודעה פרטית ואשלח לך קישורים לדיונים הרלוונטיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...