Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אני יכול לקנות את החלקים ואיזה אני צריך?

מצתים, מסנן שמן מנוע ,שמן מנוע, מסנן אויר.

ומסנן דלק זה בעיה להחליף?

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

במסנן הדלק לא הייתי נוגע כל עוד לא קיימת בעיה שמצריכה החלפה שלו. אם אינני טועה הוא יושב בצמוד למשאבה במיכל הדלק. שאר החלקים בכל חנות חלפים.

פורסם

אין לי מושג בקשר לשמן גיר (אצלי זה ידני)

אבל עד עכשיו טופל במורשה כרגע אני ב90 אלף ק"מ וכתוב שצריך להחליף מסנן דלק ואם זה מסובך אני יחליך במוסך של חבר.

מה שאפשר לבד אני רוצה לעשות ולחסוך כמה שקלים.

פורסם

אני חושב שכדאי לך לגשת למוסך מורשה של הונדה לברר בדיוק מה אתה צריך להחליף בטיפול ולא להחליף סתם חלקים שלא צריך.

את החלקים כבר אמרו לך- אפשר לקנות מכל חנות חלקי חילוף, חשוב שתקנה חלקים איכותיים ולא זבל. אם ההפרש לא יהיה יקר תוכל לקנות את החלקים מהמוסכים של הונדה עצמם (למשל מסנן שמן מקורי עולה אותו מחיר, בסביבות 100-120 ש"ח גם במורשה וגם בחנויות חלקי החילוף).

הכי חשוב- תיצמד להוראות יצרן ותשמור את הקבלות כדי שתבוא למכור את הרכב יהיה לך תיעוד על הטיפולים, זה משפיע על הערך של הרכב.

פורסם (נערך)

מסנן דלק יושב בתוך מיכל דלק וכדי להחליף אותו מפרקים את כל המיכל דלק מהרכב,רק כך יש לך גישה למסנן.עלותו כ 900 ש"ח לפני מע"מ וזה חתיכת מנגנון,הוא מאוד דומה לנמגנון שנמצא בניאגרה,אבל עם כמה חוטי חשמל..

תשתדל להחליף אותו על מיכל כמה שיותר ריק,זה ממש לא נעים להחליף אותו על מיכל מלא.

אני כמעט בטוח שלא תמצא אותו בשום חנות.

החלפה דורשת ידע,כשפירקו לי לצורך החלפה זה לקח יותר משעה וחצי.

עריכה אחרונה על ידי leo69

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

תודה לכולם.

משהו יודע במאה אחוז איזה מצתים יש ברכב?

פורסם
מסנן דלק יושב בתוך מיכל דלק וכדי להחליף אותו מפרקים את כל המיכל דלק מהרכב,רק כך יש לך גישה למסנן.עלותו כ 900 ש"ח לפני מע"מ וזה חתיכת מנגנון,הוא מאוד דומה לנמגנון שנמצא בניאגרה,אבל עם כמה חוטי חשמל..

תשתדל להחליף אותו על מיכל כמה שיותר ריק,זה ממש לא נעים להחליף אותו על מיכל מלא.

אני כמעט בטוח שלא תמצא אותו בשום חנות.

החלפה דורשת ידע,כשפירקו לי לצורך החלפה זה לקח יותר משעה וחצי.

כשעוד הייתי מסתובב בפורומים של הונדה סיוויק בחו"ל ( :( ) ראיתי שם כמה פרויקטים של אנשים שהצליחו לשלוף את כל הכבודה מפתח הגישה שמתחת למושב האחורי, בלי לפרק מיכל.

לא מצליח למצוא סרטונים כאלה עכשיו.

חוץ מהחסרון ה"קטן" של להסריח את כל סלון הרכב בניחוח דלק, זה אכן חסכון גדול בעבודה.

כמובן, שכולם ציינו שם שלפי הוראות יצרן יש להוריד מיכל דלק, בדיוק כמו שאמרת.

המסנן עצמו לא גדול, ה"מנגנון של הניאגרה" :-P , כולל גם את המשאבה עצמה, חיישן לחץ דלק ועוד כמה תופינים שאני לא זוכר.

הכל יוצא ביחד, וצריך לדעת להפריד מזה את המסנן בלי להרוס שם משהו.

בהחלט עבודה שהייתי משאיר למישהו מיומן...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני לא מתכוון לגעת בזה תודה

משהו יודע איזה מצתים בוודאות צריך לקנות?

• תוכן חדש...