Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם אחת ולתמיד אני חייב לדעת מה החוקיות בעיניין רכבי שטח מבניה עצמית.

בכל פעם שאני מתעניין בנושא אני מקבל תשובה אחרת.

כגון:

-"נתפסת?הבאגי מוחרמת לצמיתות! "[אין טסט] אז מה בדבר הבאגים שמתחרים במרוצי הראלי בארץ והג'פים המשופרים?

-"כל עוד אתה נוהג רק בשדה,אין שום בעיה" [אז למה לעזאזל המשטרה רודפת?]

-"אם תתפס..תשלם דו"ח על נהיגה ללא רשיון וטסט"

ועוד... ועוד...

בקיצור... אני מאוד רוצה לדעת מה באמת קורה ,מה מותר ומה אסור [קצת מיציתי את השטחים באיזור...רוצה להעמיס את הבאגי על עגלה ולנסוע לדיונות]

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

קודם כל הבאגי תוחרם, ותלך לגריסה. ולא משנה איפה יתפסו אותך, בשדה, בכרם, בעיר, בכפר. כל כלי רכב שאין לו רישוי, לא רשאי לעלות על כל דרך שלא תהיה [הכוונה היא לכל תוואי]. על אחת כמה וכמה באגי מבנייה עצמית.

אני אתן לך דוגמא. אבא של חבר שלי בנה באגי קטנטן, 2 מושבים [על בסיס מתלה אחורי של טרקטרון, לא משהו רציני, מנוע של ווריאר], בשביל להסיע את הבת הקטנה שלו בשדה שמאחורי הבית שלהם, יום שישי אחד, הבת הקטנה מנדנדת לרדת לשטח [אחלה משפחה :smile: ], יורדים לשדה לסיבוב קטנטן, הופ, משטרה, דו"ח על נסיעה בלי ביטוח. והזמנה לבית משפט, הכלי הובל לגריסה [ותאמין לי, אין יותר כואב מזה. לכלי שבנית במו ידייך].

ובגלל הסיבה הזאת [חוסר רישוי], קניתי תומקאר חד מושבי [טסט לשנתיים :smile: ]. היו לי הרבה תוכניות לבנות באגי, עם כל האמצעים, אבל ויתרתי רק בגלל עניין החוקיות שבדבר. כמו גם כלים מקצועיים אחרים שהלכתי לראות בכדי לקנות, באמת, יש אנשים עם הרבה כישרון בארץ [ויש גם הרבה צעצועים שלא הייתי נוגע בהם], אבל כאמור, הכלים בלי רישוי.

הבאגי'ס [באגים נשמע ממש רע] שמתחרים במירוצי ראלי, כולם לא חוקיים, למעט התומקאר, מכיוון שיש לו רישוי. כולם באים על עגלה [וכך גם שאר הג'יפים המקצועיים]. יש גם את הבאגי'ס שבונה "שוקי דרימס קאר", אבל עליו אין לי שמץ של מושג, בחיים לא נהגתי, לא יודע מה המצב שלו מבחינת חוק, הוא נראה לי יותר לפוזה, אבל זה רק מהתרשמות מתמונות.

אם אתה מוביל את הבאגי שלך על עגלה, לא צריכה להיות לך שום בעיה, המשטרה לא תוכל לעשות לך כלום, תצהיר על זה שזה קישוט גינה ושאתה מעביר אותו לחבר או משהו דומה [בכל מקרה, המשטרה לא תוכל לעשות לך כלום, כי אתה לא נסעת עליו, אלא רק הובלת אותו]. לגבי הנהיגה עליו, זה כבר השיקול שלך והסיכון שלך.

לגבי דיונות, אני לא יודע מה המצב לגבי אשדוד וראשון [שמעתי הרבה שמועות על פיטרולים בדיונות, לא יודע אם הם נכונות]

אבל באיזור קיסריה וחדרה, יש לא מעט מקומות לא פחות טובים מאשר במרכז, בדרום אין לי שמץ.

אגב, אם אתה בכל זאת הולך לדיונות, תקפיד שיהיו לך צמיגים בעלי בשר [אם יש לך צמיגי כפות, מה טוב]. אחרת אתה תתחפר ותתחפר ותתחפר.. :wink:

מקווה שעזרתי

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

למה גריסה ?!

אם הם רוצים, כמו בתגובה הראשונה- נגיד הרכב יוחרם לצמיתות, כלומר יישאר בידי הבעלים אבל לא יוכל לעבור טסט. הרכב הוא רכוש פרטי של הבן אדם, אם הוא לא חוקי- אז שלא יתנו לו רשיון לעלות על דרכים, אבל באיזו זכות הם לוקחים רכוש פרטי שלו ? אם הוא רוצה לשמור אותו בחנייה כרכב עומד, באיזה זכות הם יקחו לו את הרכב, לא משנה מאיזה סוג, לגריסה ?!

פורסם

הבאגי'ס [באגים נשמע ממש רע] שמתחרים במירוצי ראלי, כולם לא חוקיים, למעט התומקאר, מכיוון שיש לו רישוי.

למה לדבר סתם בלי לדעת?

הבאגי של ארז אברמוב בעלת טסט ורשיון נסיעה על כביש בדיוק כמו תומקאר.

גם הנוכחית, וגם הקודמת.

לפני הצהרות, בודקים.

-ארז-

פורסם

הבאגי החוקיות שמסתובבות בארץ הינם חיפושית במקור...(אותם המכלולים )

הייתי לי אחת כאזת עד לפני שבועיים !

פורסם

יש הבדל בין הבאגי הזה:

http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.blaeserbanden.dk/images/Kims%2520buggy.jpg&imgrefurl=http://www.blaeserbanden.dk/klubbiler.htm&h=480&w=640&sz=79&tbnid=wy2QcrYVa8MJ:&tbnh=101&tbnw=134&start=4&prev=/images%3Fq%3Dbuggy%26hl%3Den%26lr%3D

שהוא חיפושית מוגבהת עם פיבר מעוצב, בעל יכולות נסיעה בשבילים, ובעל רישוי רגיל, כולל ביטוח, לבין באגי בבניה עצמית, כזה:

הבאגי בבניה עצמית הנ"ל שייך לחבר שלי.

הצטרפתי אליו כמה פעמים.

לנ"ל אין אישור תנועה בכביש ובכלל, ובכל פעם נעצר ע"י שוטר כשהוא על הגרר (כל פעם שעוברים ליד ניידת אנחנו נעצרים).

לנגרר יש רשיון, הבאגי הוא פסל, ולמנוע שמורכב בו יש שטר מכר ממגרש פירוק.

DSCN0843b.jpg

DSCN0822b.jpg

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מבין שאסור לנסוע עם אף כלי שאין לו רישיון על הכביש, אבל מה בשדה או בחולות אסור?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
למה לדבר סתם בלי לדעת?

הבאגי של ארז אברמוב בעלת טסט ורשיון נסיעה על כביש בדיוק כמו תומקאר.

גם הנוכחית, וגם הקודמת.

לפני הצהרות, בודקים.

-ארז-

מה אתה אומר? ידוע לך שהבאגי הקודמת שלו [הכחולה] הייתה במקור תומקאר שהוא הסב אותה לאיך שהיא נראתה בסופו של דבר [הרבה יותר ארוכה מהמקור, עם מנוע של לגאסי]. ואגב זה נקרא שינוי מבנה, וזה לא עובר טסט [אלא אם כן יש לך קומבינה].

ותסביר לי בבקשה, איך הוא קיבל רישוי לכלי שהוא בנה במו ידיו, מה רשום ברישיון רכב? מי ייצר אותו? חברת חיטוי הלולים שלו?!

זה שארז אברמוב הוא בחור כישרוני, אין לי על זה שום ויכוח, הוא גם נהג בחסד. לא פעם הוא התחרה אצלנו במירוצי ראלי ספרינט והיו לו תוצאות מצוינות, אבל מאיפה הבאת את זה שלבאגי שלו יש רישוי?! אם אכן יש לו [וזה לא נעשה בקומבינה!], אז זה תקדים ראשון שאני שומע עליו.

יש לך מושג איזה בירוקרטיה אתה צריך לעבור בשביל לקבל רישוי לכלי מבנייה עצמית? איזה תקנים, איזה בדיקות? ובעיקר, העלות של כל זה, לא משתלם בשביל כלי אחד.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

יא חביבי- בנה על בסיס טומקאר או לא, קומבינה או לא קומבינה- הבאגי הכחולה נסעה עם רישוי כביש.

וגם החדשה

וכן , אלו באגי'ס בבנייה עצמית.

איך הוא הוציא את אישורי הנסיעה על הכביש? באמת שאין לי מושג.

אבל העובדה שיש לו אישורי נסיעה על כביש היא עובדה מוגמרת.

לך תתווכח איתו ותאמר לו שאין לו שום אישור נסיעה. אני רוצה לראות. זה יהיה משעשע.

-ארז-

נ.ב.

רז- הבאגי של חבר של מדהימה ומושקעת בטירוף.

כל הכבוד.

פורסם

עם ההון שיש לממשפחת אברמוב, אני מאמין שהוא יכול להוציא רשיון חוקי גם לכל הרכבים של הסרטים בסדרה mad max....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...