Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שהיה בהצפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חשד קל לגבי רכב לקניה שייתכן ובילה קצת בשלולית מים.החשד עקב מיקום גבוה של קצת בוץ ופס חלודה קטן.יש גם נקודות חלודה זעירות ברכב 2008.הרכב הולך לבדיקה-במכון יוכלו למצוא אם הרכב הוצף?יש מאגר מדע כלשהו בנושא?בעל הרכב עושה רושם טוב ויד 1 היתה החכר\השכרה-מה זה אומר?

פורסם

אני לא בטוח שיוכלו לגלות. לפעמים גם יכולים לייבש את הרכב, לתקן אותו בצורה חוראנית ולמכור אותו.

בבדיקה גם לא מחברים את הרכב למחשב ויכולים לראות אם יש תקלות בחיישנים וכו', מה גם שלפעמים תקלות כאלו מגיעות לאחר זמן מה.

אם אתה חושד שהרכב עבר הצפה, אני חושב שכדאי לך לבקש מהמוכר שתלכו ביחד לביטוח ולבדוק אם היו תביעות כנגד הביטוח.

השאלה מה היתה ביד הקודמת, אם הבחור רכב את הרכב מליסינג/השכרה (ככה אני מבין) הוא אמור לקבל טופס גילוי נאות מאותה חברה.

פורסם

אם יש ספק - אין ספק. השוק מלא מכוניות - עבור לרכב הבא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב היה בבדיקה במכון אמין.רשימה ארוכה של בעיות אבל אין כלום בנושא הצפה,לא יודע אם מכוני הבדיקה שמים לב לאפשרות הזו.הרכב לבן משפחה אז ההחלטה שלו.תודה למשיבים.

פורסם

לא תמיד ניתן לראות אם רכב עבר הצפה.

אפשר ללכת בטריק למוכר :"בדקתי עם חבר במוסך מורשה שאמר לי שהרכב היה בהצפה בעבר, החלפתם משהו מאז? היו לו בעיות כלשהן בגלל זה?"

לפי תשובת המוכר כנראה תוכל לדעת האם היה בהצפה.

בכל מקרה אם נמצאו הרבה ליקויים בבדיקה תעבור הלאה, בהצלחה.

Miata ND2

• תוכן חדש...