Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש ייעוץ בשיפור צליל (מחריד) בטויוטה קורולה 2012 מערכת מולטימדיה עם מסך מגע מקורית של טויוטה (כנראה מורכב בארץ כי התפריטים בעברית).

החלפתי את הרמקולים המקוריים לרמקולים של JBL גם מקדימה וגם מאחור. יש שיפור מזערי, אבל לא מצדיק את ההוצאה על הרמקולים.

את המערכת עצמה אני לא יכול להחליף - רכב ליסינג.

אולי תוספת של איזה מגבר או משהו......????

פורסם (נערך)

יעזור אם תציין באיזו מערכת מדוברת (* האם זו ה-Toyota Touch?) ואילו דגמים של רמקולים התקנת.

כמו כן, נא ציין תקציב לטובת השיפור.

* במידה וכן, ראה אם השרשור הזה עוזר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תודה על התשובה,

לא מכיר את הסוג של המערכת, מצרף תמונה, אולי תוכל לזהות.

הרמקולים הם של JBL CS-69 מאחור והתואם שלהם מקדימה.

אם מדובר בלהוסיף מגבר, איזה סוג, מה תווח המחירים, ראיתי ב ZAP משהו באיזור 400-500 ש"ח

Toyota Audio.jpg

פורסם

אישית אני לא מתחבר יותר מדי לרמקולים של JBL. אבל כמו שהמלך אמר, סביר להניח שמקור הבעיה הוא ביחידת הראש.

אפשר אולי לנסות לברר אם יש לה איזשהן יציאות מקור (בצורת חיבורי RCA או יציאה דיגיטלית).

יתכן והפתרון יבוא בדמות מעבד (DSP) או משהו בסגנון, אבל איני בקיא מספיק כדי להציע מוצר כלשהו.

(אפשר לעבור על חלק מהיצע השוק כאן לדוגמה: http://www.crutchfield.com/m_384450/Car-Equalizers-Processors.html)

פורסם

תודה שוב.

אני מבין מהבירורים אצל מתקינים שונים (ניסיתי להוסיף מגבר- לא עזר) צריך להחליף את המערכת עצמה.

איזה הצעות יש לרדיאו דיסק אכותי? עם דיבורית BT וכניסת USB עד 1000 ש"ח- אם אפשר בכלל. תחת איזה קטגוריה ביד2 מוכרים את כל המגברים והמכשירים? לא מצאתי כלום.

איפה אפשר לקנות פלטה מתאמת למכשיר יותר קטן לטויוטה קורולה?

פורסם

שים לב שהלינק שצירפתי קודם הוא עבור מעבדי סאונד ולא מגברים.

האם אתה מתכוון לרדיו דיסק רגיל (שהמחיר עבור מבוקשך מתחיל סביב 600 ש"ח וצפונה) או למערכת מולטימדיה בעלת מסך דומה לשלך (שהמחיר מתחיל סביב 1400 ש"ח וצפונה)?

בשני המקרים נראה שתזדקק גם למתאם פלסטיקה מאחר ולפי התמונה שהעלת מדובר ביחידה אחת כרגע.

בארץ נסה לראות אם יש מוצר מתאים כאן או כאן, כמו כן אולי למתקין שתבחר יש גישה למוצר כזה.

ייבוא מחו"ל עשוי לחתוך קצת את העלות של מתאם כזה. בדוק כאן אם יש דגם מתאים ואז חפש באמצעות המק"ט באיביי ושות'.

אתר YAD2 לא עולה לי משום מה כרגע, אבל יש לך פה באתר תת-פורום מכירה-אודיו.

פורסם

תודה רבה שוב לכולם.

הרדיו המקורי מסתבר לבסוף ממש מעולה.

בתור ניסיון אחרון לפני החלפה קפצתי למוסך טויוטה מורשה ובחור אחד נחמד כיוון לי את הצלילים כך שעכשיו אני צריך לפעמים להוריד את הבסים.

כל העניין היה נעוץ בהחלפת תדרים שליד כל כיוון באקווליזר.

פורסם

תודה רבה שוב לכולם.

הרדיו המקורי מסתבר לבסוף ממש מעולה.

בתור ניסיון אחרון לפני החלפה קפצתי למוסך טויוטה מורשה ובחור אחד נחמד כיוון לי את הצלילים כך שעכשיו אני צריך לפעמים להוריד את הבסים.

כל העניין היה נעוץ בהחלפת תדרים שליד כל כיוון באקווליזר.

• תוכן חדש...