Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש ג'יפים קשישים - חורף 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מה לכתוב!

אני צריך להיות סופר או משורר כדי לדעת להעביר תחושות על ידי מילים כתובות..ואני לא.

לכן אין לי מה לכתוב.

מה....? שאציין עובדות יבשות..? כמו שהיו שישים ג'יפים? שהתנועה בשטח היתה מושלמת, וזרמה למרות הכמות?

שפגשנו ים של אנשים מחייכים ומאושרים? שמזג האוויר לא יכול היה להיות מושלם והשמש החורפית רק העצימה את הצבעים של הירוק ופריחת הכלניות, ברקע של עשרות ג'יפים "ששטפו" את השטח?

שעמדנו והשתתפנו בארוע היסטורי חסר תקדים בג'יפאות הישראלית בו כל הרכבים ממותג אחד לאורך כמעט שמונים שנה נסעו פגוש לפגוש.

אין לי מה לכתוב....באמת!

אז אולי אני אספר על הילדים שלי ושל אחרים שהתרוצצו בין הג'יפים כמו בגן משחקים ענק, ועצרו רק כדי לחטוף איזו קציצת קבב או שיפוד מההורים.

לא יודע....!

אולי אני אשתף אתכם במאמצים הכבירים שלנו, זיו ואנוכי "מהקשישים" ועמית "מרנגלר לייף" להרים את הארוע הזה , ממאמצים שהעלו פרי BIG TIME.

כל ג'יפ שהגיע, כל חבר שחייך רק העצימו את תחושת ההצלחה של המסע .

אין לי מה לכתוב !

אז מה שנותר הוא לאחל לעצמי ולהמוני ג'יפאים עוד ארועים כאלה בעתיד.

ניר

פורסם

כמי שחולה במחלה הזו כבר יותר משלושים שנה אני מזהיר אותך

זה ממש מדבק.

הייתי שם היה כיף אמיתי.

כמות אדירה של גיפים פשוט חגיגה.

יוסי

פורסם

תמונות יפות, אנשים מופלאים במכוניות מקסימות.

אלו תמונות מהמסלול שלא היה אתגרי, תארו לכם כיצד נראה המסלול האתגרי - חבל"ז,לנו לא היה צלם צמוד להנציח את המעברים ולכן אין עדות. אבל מבטיח לכם זה היה מרשים.

מצא משה

פורסם
תמונות יפות, אנשים מופלאים במכוניות מקסימות.

אלו תמונות מהמסלול שלא היה אתגרי, תארו לכם כיצד נראה המסלול האתגרי - חבל"ז,לנו לא היה צלם צמוד להנציח את המעברים ולכן אין עדות. אבל מבטיח לכם זה היה מרשים.

מצא, אל דאגה - עובדים על הכנת הסרט.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...