Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דוד חשמל כרומגן 120 ליטר ששוכב בבוידעם ארוך. הטרמוסטט מכוון ל 55 מעלות. שסתום הבטחון מחובר לצינור ניקוז.

מה הסבירות שהדוד יגרום ביום מהימים לשטפון בבוידעם ?

השאלה שלי נובעת מהרצון לאחסן בבוידעם דברים שיכולים לההרס מרטיבות אם תקרה (ואולי גם שרת בייתי - יש לי נק' חשמל ותקשורת בבוידעם) אבל יש בי חשש שאני לא יודע אם הוא מבוסס או לא (כמובן שאם אשים את שרת בבוידעם הוא ישב על במת הגבהה קטנה).

מה דעתכם ? אני סתם פחדן ?

למען הסר ספק, עד כה מעולם לא ראיתי טיפה אחת של מים באזור הדוד

פורסם (נערך)

כל רכיב כושל, מחשבים/טלווזיות/מכונות כביסה וגם דודי-מים, לכן בגדול, הסבירות היא 100%.

אם יש לך שסתום בטיחות זה אומר שכנראה יש לך נקודת ניקוז מים קרובה שמחוברת אליו, חבר ניקוז לרצפת הבויעדם ובדוק את הארקה כל כמה חודשים, זה המקסימום שאתה יכול לעשות מבלי להזיז את הדוד.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

לפני 5 שנים, כאשר רכשתי את דירתי, היה אותו סידור בדיוק והדוד אף היה חדש. מעבר לעובדה שחצי בוידם (מעשית) נתפש ע"י הדוד, הזהירו אותי מהדבר הזה. לפיכך, רכשתי דוד שמש שהותקן על הגג.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

טיימר מותקן

הדוד אינו דוד שמש מכיוון שבבניין בו אני גר הגג פרטי ואין אפשרות להתקין בו דוד שמש ואין מקום אחר להתקנת הדוד פרט לבוידעם - דירה ישנה וקטנה - וזאת הסיבה שבגללה אני מעוניין לנצל את המקום בצורה האופטימלית.

פורסם

הכשל יכול להיות גם בדוד עצמו כתוצאה מקורוזיה, פיצוץ ושאר בעיות , מן הסתם בשנים הראשונות לא תתצטרך לחשוש מהעניין , אבל גם זאת אםשרות שצריך לחשוש ממנה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ובנוסף לסכנת המים, הטמפרטורה האופפת סביב הדוד גבוהה בכמה מעלות מטמפרטורת האוויר בבית, במיוחד אם הבוידם סגור ע"י דלתות עץ.

אז המחשב שלך ישב קבוע בסביבה חמה יחסית וזה לא מומלץ.

יוסי

פורסם

לי היה כשל בצינור המים החמים ביציאה מהדוד, שגרמה הצפת חדר הכביסה במים חמים ומילוי כל בדירה בקיטור. הארוע התרחש כאשר הדוד היה בן 5-6 שנים, הדוד חי עוד כ-10 שנים אחרי התיקון, שכלל החלפת צינור גמיש לצינור נחושת בקטע שבין היציאה מהדוד לצינור המים החמים בקיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...