Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

chinabuy.co.il מישהו הזמין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו הזמין מהאתר שלהם פעם ויכול לספר אם הכל עבר בשלום?

ממה שקראתי, ב-11.11 הולך להיות סוג של סייבר מנדיי הסיני, וכחלק מהחגיגה ניתן יהיה לרכוש הרבה מוצרים בחצי מחיר.

מה שאותי מעניין זה ה-one plus 1 שיימכר במחיר של 720 ש"ח לגרסת ה-16G, משמע כאלף ש"ח בלבד אחרי מיסים (בסכום כזה אמור להיות רק מע"מ ולא מכס).

השאלה היא שוב האם מישהו הזמין מהם? איך הולך עניין תשלום המיסים?

אשמח לפרטים...

פורסם

אז מה לעשות במקום? זה לא יעלה פחות להזמין את זה אחרת. הם לא לוקחים שום עמלה ואת המיסים תשלם בכל מקרה.

פורסם

דיברתי אתמול עם שירות הלקוחות ולא אמרו לי מספר ספציפי. אמרו שיש כמות מוגבלת (מן הסתם ככה זה בכל מבצע). מאיפה המידע שיש רק 10?

פורסם

באתר היחיד שכרגע ראיתי שמפרסם שהטלפון הספציפי הזה יהיה במבצע,

כתוב בפירוש 10 יח' (ALIEXPRESS)

ב CHINABUY אין שום תיעוד למבצעים\מוצרים שהולכים להיות ביום שני הקרוב.

האם מצאת משהו שמעיד על זה?

פורסם

באליאקספרס רשום 10. בצ'יינה ביי אמרו לי אתמול שיש מספר מוגבל אך לא נקבו במספר.

פורסם

השאלה באיזה שעה מתחילים את המבצע על המוצר הספציפי ב CHINABUY ?

באליאקספרס נקבו בשעה מדויקת ואפשר לנסות אולי לתפוס את המוצר.

יש סיכוי שתשיג לנו פרטים מלאים לגבי המוצר בצ'יינה ביי ?

פורסם

מתרגם תכנים מאיפה? לא נראה לי שמדובר באלי אקספרס בתחפושת. שם באמת מדובר על 10 מכשירים ופה לא מציינים כמות.

• תוכן חדש...