Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבזיון בדרבי התל אביבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הספורט שלנו נראה כך בליגה הבכירה... יש לנו בכלל עתיד?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מביאים שופט גרוע לשפוט במשחק הכי טעון בכדורגל הישראלי וזה מה שקורה.

ביזיון זה אנדרסטייטמנט למה שקרה פה, לסגור את הכדורגל הישראלי לאלתר.

אם זה היה הקהל של בית"ר אני לא רוצה לדעת מה היו עושים זה היה מגיע לCNN

מקווה שהפועל תיענש במעבר לליגה הפלסטינית מכיוון שהיא לא מייצגת את ישראל

פורסם

ואני חשבתי שראיתי הכל אחרי המכות בין שחקני בני לוד לפועל רמת גן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בני לוד ורמת גן זה היה סרט של ספילברג.

שופט מטומטם, זהבי הגן על עצמו מה הוא יתחיל לרוץ במגש כמו קוקסינל וההוא ירדוף אחריו? בושה.

אני מאחל לאוהד שהגורל שלו יהיה כמו הגורל (כמעט) של האוהד שקילל את אישתו של קורנפיין, הוא תבע אותו על 350 אלף שקל (וזכה)ורק אחרי תחנונים של כל המשפחה של האוהד כמה המשפחה מסכנה וחסרת כל, קורנפיין ויתר ואמר לאוהד הזה לתרום 50 אלף לאיזה מקום של נזקקים או משהו, רק שאני מאחל שהאוהד הזה יתבע אישית ע"י זהבי והאוהד הזה יאכל אותה עד הסוף.

פורסם

פשוט בושה.

בתור אוהד מכבי התעוררתי ב-2:45 לפנות בוקר כדי לראות את הדרבי ובסוף ראיתי משחק שמתנהל במשך 30 וקצת דקות עד ש"אוהד" אדיוט חוצה קו אדום ושופט מקבל החלטה אומללה שמחרבת את המשחק.

זו פאשלה ענקית שאוהד במשחק כזה טעון שמאובטח יותר ממשחק רגיל מצליח לחדור אל כר הדשא וחמור מכך- לתקוף שחקן.

ואז כשהשחקן מגן על עצמו מפני אותה תקיפה הוא סופג כרטיס אדום שרק מלהיט את היצרים עוד יותר.

בשניה שזהבי קיבל את האדום אני כבר הבנתי שלא יהיה פה משחק כי מה אתה אומר לאוהדי מכבי?

"בוא כנסו גם אתם אל כר הדשא, תורידו פצצה לגילי ורמוט ושגם הוא יקבל אדום, ככה לפחות יהיה איזון".

היה ברור שעם חידוש המשחק זה עניין של זמן עד שיקרה משהו שיפוצץ את המשחק לגמרי וזה אכן קרה- קודם הכניסה הברוטלית של טל בן חיים בשחקן הפועל (מישהו יכול להתלונן?...) ומיד לאחר מכן כניסה של אוהדים נוספים של 2 הקבוצות.

גועל נפש אחד גדול!

מיד אחרי ההרחקה של זהבי קרוייף רצה להוריד את השחקנים אבל ברקוביץ' רץ אליו להגיד לו שהוא "לא גבר", כנראה שרצה להנות מהיתרון המספרי שכן עד פיצוץ המשחק הפועל הצליחה לעבור את קו האמצע בדיוק פעם אחת שבמזל הסתיימה בגול.

בשניה שהיתה הכניסה השניה של אוהדים למגרש הוא היה הראשון לרוץ לתקשורת לספר להם ש"אני ישר אמרתי לשופט שצריך להפסיק את המשחק!!!", צבוע היה וצבוע ישאר.

השופט במשחק לא היה גרוע אבל ניכר שלא היה מוכן למשחק ולא הבין בפני מה הוא עומד ובהחלטה אחת חירב את המשחק שיזכר לעוד הרבה שנים.

אוהדי הפועל צריכים להיות מאוד מרוצים מאופן סיום המשחק, כנראה שפיצוץ המשחק זו האופציה היחידה שבה הם לא יקבלו תבוסה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מביאים שופט גרוע לשפוט במשחק הכי טעון בכדורגל הישראלי וזה מה שקורה.

ביזיון זה אנדרסטייטמנט למה שקרה פה, לסגור את הכדורגל הישראלי לאלתר.

אם זה היה הקהל של בית"ר אני לא רוצה לדעת מה היו עושים זה היה מגיע לCNN

מקווה שהפועל תיענש במעבר לליגה הפלסטינית מכיוון שהיא לא מייצגת את ישראל

איפה כתוב שהפועל מייצגת את ישראל?

זו קבוצה-לא נבחרת.

סלע

פורסם

ברקוביץ חתיכת צבוע

כשאוהד שלהם נכנס להכות שחקן של מכבי, אז אין בעיה להמשיך את המשחק!

אבל כשפתאום אוהדי מכבי פרצו למגרש הוא רץ לשופט להפסיק את המשחק!

בלי שום קשר השופט פוצץ את המשחק במו ידיו! בסופו של דבר אני מרחם עליו, גם פוצץ דרבי וגם הולך לחטוף מאיגוד השופטים.

פורסם

הגעתם לבבוניאדה, למה ציפיתם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לצערי השופט נגרר אחרי הפרובוקציה,

ומשם הדרך לפיצוץ היתה מהירה מאוד.

אבל הלו, זה קהל של הפועל, הקהל הנאור,

הקהל האינטיליגנטי, הקהל הכי טוב בארץ...

בית"ר הייתה מקבל 10 רדיוסים, הפצצה של טדי מהאוויר ופירוק הקבוצה

האמת רציתי שיהיה תיקו נטול נקודות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

כמו ההוא מעליי.

לגבי זהבי, אפשר להגיד שהוא יכל לרוץ משם, אפשר להגיד גם חבל שהוא לא הביא לו עוד בעיטה עם הפקקים.

אבל לגבי האוהד - פשוט מגעיל. אוהדים בחו"ל נכנסים ופורצים למגרש על מנת להסיח את הדעת אליהם, לקבל קצת תשומת לב, לקבל קצת "זמן אויר" ולעשות שואו (למרות שגם זה לא בסדר, אבל ניחא). כאן למזלנו נכנס אוהד מתנדנד כמו לולב על גבול המסטול "מת", וזה מה שיצא לו. אחד כזה צריך לשים בכלא על ניסיון תקיפה.

אותי מסקרן ההתפתחויות שיהיו לגבי המשחק, לגבי אותם חברי צוות/שחקנים מצד מכבי שכביכול הלהיבו אוהדים להיכנס ולפוצץ את המשחק, לגבי מי החליט אם המשחק יופסק, מי אמר לשופט להוציא אדום (כי ללא ספק הוא לא ראה את האירוע מתחילתו, בספק אם גם את ההמשך עם הבעיטה), ועוד כמה דברים ששכחתי. יהיה מעניין לדעתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם כך, זו החלטה שלו בלבד אני מבין.

במה שהוא כן טעה - אם החלטת להוציא אדום, תוציא, אבל תשתלט על המשחק. אנשים מהיציע ירדו למגרש, כל הספסל נכנס גם הוא, התחילו להיות שופטים כולם ומינימום ראשי ממשלה. תחזיר את כולם ליציע או לספסל, ותמשיך במשחק במקום לתת דין וחשבון ולהסביר לכל שחקן ובעל תפקיד בקבוצות מה קרה (למרות שהוא היה צריך להפסיק את המשחק, כמו שכבר אמרו בתקשורת).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בית"ר הייתה מקבל 10 רדיוסים, הפצצה של טדי מהאוויר ופירוק הקבוצה

האמת רציתי שיהיה תיקו נטול נקודות

לא שאני מצדד בצד מסוים בגן החיות הזה,

אבל באמת יהיה מעניין להשוות את העונשים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...