Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי סקודה ראפיד 2014.

לאחרונה קניתי מצלמת שמשה ונתקלתי בבעיה.

על מנת לפעיל המצלמה צריך להשתמש במצת סיגריות של ה12V כאשר האוטו מותנע. כאשר מכבים את האוטו היא נסגרת לבד.

הבעיה באוטו הנ"ל שהמצת דלוק כל הזמן גם כשאין מפתח בסוויץ' והמצלמה עובדת כאשר האוטו בחנייה מכובה.

גם אפשר לדוגמא לרוקן את המצבר באופן הזה אם משאירים טלפון לטעינה בטעות או כל מכשיר אחר.

בכל אופן שאלתי היא אם יש אופציה לחבר למקור מתח אחר באוטו (ישנם שני כבלים - USB ועוד אחד בתוך תא של הנוסע) או אולי לבטל את המצת שלא יהיה עובד כל הזמן אלא רק כאשר האוטו מותנע/המפתח בסוויץ'.

תודה מראש לעונים.

פורסם

אתמול הייתי אצל יוסי מעילית קאר אודיו מאור יהודה להתקנת שקע 12V נוסף שהמתח אליו ינותק עם כיבוי סוויץ.

בצורה כזאת שחררתי את השקע המקורי של מצת הסיגריות שגם כך היה מקבל פלוס קבוע.

יוסי התקין לי את השקע החדש בתוך הדשבורד ולא חיבר את החוט המתח של המצלמה קבוע (לפי בקשתי), כדי שאם אחליף את המצלמה אוכל לחבר אותה בעצמי. התקנה נקייה ומקצועית.

נסעתי מאז 200 ק"מ והכל עובד כמו שעון. אין פתרון אחר ולפי מה שביררתי לא ניתן לנתק את החשמל דרך וואג קום.

פורסם

הרעיון הוא לא להתעסק עם כיבוי והפעלה של המצלמה בכל כניסה ויציאה מהרכב. הרעיון הוא שהמצלמה תידלק ותכבה לבד בלי התעסקות.

כבר כמה פעמים שכחתי אותה מחוברת עד שנמאס לי והלכתי לסדר את זה. ברכבים האלה יש בעיה שהיצרן חיבר את הפלוס קבוע, אז מגיע חשמל לשקע גם כשהמנוע כבוי וזה מעצבן נורא.

פורסם

אפשר גם לחבר את המפסק החיצוני ל + כל שהוא.

אגב, כל דבר אפשר לעקוף עם קצת יצירתיות.

נ.ב מצבר תקין לא יפרוק מטעינה של אייפון בלילה.

• תוכן חדש...