Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת גריל - פונטו - תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

הפלסטיקים ברכב שלי מהיו אפורים כבר ונראים לא טוב בכלל,

התכנון שלי הוא צביעת הגריל שצבעתי פה בשחור וכל שאר הפלסטיקים (ה2 הקטנים מקדימה, מאחורה, צדדים, ומראות גם כנראה) בצבע הרכב (ברגע שאקנה את הספריי לפי קוד הצבע של הרכב).

אז לצביעה-

הגריל כמו כל השאר היה אפור עם כל מני סימנים שלא ירדו (בתמונות דווקא יצא במצב יותר טוב)

m2zddnidmywe.jpg

מסגרת (החלק הכי קשה)

jmazmh3dzmdt.jpg

שקית זבל מאחורה

l5njidmdjnnm.jpg

צבע יסוד

njznkhjt3mkz.jpg

צבע שחור

zoynmwiti2hd.jpg

ישר אחרי הלכה

n5bzkhxngtyz.jpg

yym5y2zxetym.jpg

אני יודע שהיה הרבה יותר פשוט לפרק אותו ואז לצבוע אבל לא ידעתי איך והעדפתי לעבוד יותר קשה אבל בטוח.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע..

תוצאות ממש יפות,אני אוהב כאלו פרויקטים,כול הכבוד.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע..

תוצאות ממש יפות,אני אוהב כאלו פרויקטים,כול הכבוד.

תודה :-D

יהיה לי עוד הרבה פרויקטים כאלה.

שאר הפלסטיקים בצבע הרכב, צביעת גאנטים, חידוש פנסים, קצת תיקוני צבע, ניצול של הפלסטידיפ שנשאר לי על איזשהו חלק מהרכב, ואז אוכל להיות מרוצה. :wink:

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הכבוד על הפרוייקט אהבתי ממש את הרעיון וגם את הביצוע, בדר"כ ברכבים ישנים עדיפה השיטה שלך של כמה עיתונים ושקיות ולצבוע ;)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יפה מאוד!!

אני אראה את הפרוייקט לחבר,יש לו פונטו כמו שלך רק שהפחח צבע אצלו את כל הפגוש כולל הפלסטיקים לצבע הרכב :?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יפה מאוד!!

אני אראה את הפרוייקט לחבר,יש לו פונטו כמו שלך רק שהפחח צבע אצלו את כל הפגוש כולל הפלסטיקים לצבע הרכב :?

תמיד אמרתי שפלסטיקים בצבע הרכב זה יותר יפה, אבל לא כשמדובר בפלסטיקים האלו.

איזה פחח גמור מי שצבע לו :?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא כל כך בטוח שהיית צריך לצבוע, אחרכך זה עוד יתקלף אולי.

באוטו הקודם שלי (פיאט פנדה 2006) הפלסטיקים גם דהו, ועם ספריי פליסטיקים איכותי (שקניתי ב50 שקל בקלין קאר בפתח תקווה) זה היה עושה אותם שחורים חדשים לתקופה של כמה חודשים, משהו כמו חצי שנה. וזה היה ממש קל, להשפריץ ולנגב. אולי תנסה לפלסטיקים הבאים, יחסוך לך.

[ATTACH=CONFIG]401481[/ATTACH]

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...